-
.
jak wygląda zaliczenie przedmiotu? Są trzy kolokwia, każde po 20pkt. i żeby zaliczyć trzeba mieć 31/60pkt. w sumie tak? -
Anonim
-
Oslo-MRW
-
siuwax
Na ostatnim kolosie z hydrauliki obiło mi się o uszy, że poprawa ze wszystkich części będzie w środę 17.06.09, ale nie pamiętam godziny rozpoczęcia, ani sali, w której ma się to odbyć... -
-
siuwax
-
siuwax
Pamiętacie jakie mniej-więcej pytania zadał Jakubczak na kolosie z dźwignic? -
szymx
Odświeżam:)
Czy ma ktoś materiały z dźwignic oraz z części dr. Selenty? -
grandes
Fotki na kolosa http://uploading.com/files/88734a3f... -
grandes
-
AFI
-
Mariusz S
Może jednak ma ktoś jakieś pytania, ewentualnie jakieś sugestie na co zwrócić uwagę. -
AFI
-
Panie i Panowie - na mailu simr3rok ktoś wrzucił wyniki z kolosów. Ogólnie rzeź :D Poprawa jest wyznaczona na najbliższy piątek na 15:15, ale są osoby, którym to kompletnie nie pasuje, bo sesja 3 roku kończy się w środę, są tacy, którzy wracają do domu, inni gdzieś tam jadą, zaczęła się dyskusja nt. przełożenia tej poprawy na po feriach. Ja jestem z Wawy, więc mi to ryba, ale jeśli są zainteresowani (przekładaniem lub nie) to dobrze by było gdyby dali znać.
To tak gwoli informacji, żeby potem nie było jakiś zgrzytów.
Pozdro -
PrezesBednarz
-
Tego nie wiem. Na liście jest napisane, że obydwie poprawy o jednej godzinie, więc obawiam się, że trzeba trzepnąć całość.
-
Profesor odpowiedział odnośnie przesunięcia poprawy. Odpowiedź przesłałem na maila simr3rok@gmail.com oraz simrtrzycztery@gmail.com Na jakieś adresy grupowe jeszcze to wysyłać? Czekam na odpowiedź z Waszej strony.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne