Politechnika SIMR [1532]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Neo

Witam. Otwieram wątek o informacjach przekazywanych od Wydziałowej Rady Samorządu SIMR.
    Zaczynamy!
    1. Dziś organizujemy połowinki. Impreza w klubie Medyk pod kryptonimem "Red Light District Party 2" - tzw "Burdel Party" Start Imprezy o godz 20:00. Bilety będą sprzedawana jeszcze przez cały dzień - w cenie pierwszych 300 biletów (7zł) welcome drink. Serdecznie zapraszamy - więcej info - http://samorzad.simr.pw.edu.pl/
    2. Jeszcze przez tydzień zbieramy chętnych na koszulki wydziałowe. Wybieramy rozmiar, podajemy imię nazwisko. Koszt 20zł - zapisy w pok. samorządu - 1.10a
    3. Temat WIFI - przetarg na serwer mający obsłużyć WIFI jest w fazie realizacji, więc całość powinna ruszyć przed końcem semestru.
    4. W piątek (25.04.2008) organizujemy zwiedzanie fabryki FSO - więcej info na naszej tablicy ogłoszeń.

Pozdrawiam,
    Maciej Kalinowski
    Przewodniczący WRS SIMR
  • Anonim

jesli macie jakies pomysły lub chcecie cos od nas to tez mozecie tu pisac:)
  • Marcin "POSTI" Postrzygacz

3ba cos wydumac z parkingiem dla nas bo ze strażą miejska jest co raz gorzej i lepią juz manadaty 100zł i 1pkt karny...
  • specjalista

Tak, parking to ważna kwestia... Jak już ktoś powiedział, to wstyd, żeby Wydział Samochodów miał zamknięty parking tylko dla wybranych.
  • Andrew

a ja mam takie pytanie do samorządu: Czy nasz wydział również będzie miał bal połowinkowy w GG jak inne wydziały, czy impreza w medyku zamyka temat?
  • Neo

Witam.
    Co do balu to w poprzednim roku współorganizowaliśmy bal połowinkowy, ale ilość zainteresowanych była śladowa-bodajrze 2 pary - 4 bilety sprzedane, a koszt duży - na imprezę w klubie przyszło natomiast dużo osób. W tym roku pozostawiliśmy sprawę otwartą dla wszystkich - można sobie kupić bilet na innych wydziałach organizujących bale. Dużo więcej chętnych jest na świętowanie połowinek na imprezach klubowych, więc tak to zorganizowaliśmy.
  • kowzan

Co do parkingu to sie podpisuje rekami i nogami. Obskoczylem ostatnio mandat za zaparkowanie z jednym kolem na trawniku.

Przez remont WIP/WIM odpadly kolejne miejsca parkingowe i juz w ogole jest sajgon...
  • Anonim

odnosnie parkingu to jest on płatny 150 zł za semestr chyba :[
  • specjalista

Ja byłem podczas Juwenaliów na płatnym parkingu SGGW. Kosztuje on 1 zł w godzinach dziennych(jeśli wyjedziesz do 18:00) lub 2 zł jeśli stoisz do 7:00 dnia następnego. Oczywiści parking jest strzeżony, podziemny, wentylowany i w ogóle "super bajer" :D Gdyby tak podliczyć to to wychodzi w najbardziej optymistycznym wariancie ok. 20 złotych na miesiąc... Jest tylko jedna zasadnicza różnica, bo SGGW ma mnóstwo miejsc parkingowych darmowych, na świeżym powietrzu... Podziemny jest prawdopodobnie dla tych, którzy chcą sobie przechować pojazdy dłużej, bo jest w miarę blisko akademików...

Krótko mówiąc, niech SiMR ma sobie płatny parking, ale dopiero gdy zapewni przyzwoity bezpłatny, który pozwoli nam uniknąć parkowania, często "na zbója", wzdłuż tych barierek lub połową samochodu na ulicy, a połową na tej imitacji miejsc postojowych...

Dobra, kończę już narzekanie, bo to pewnie g.... pomoże.
  • Anonim

zacznijmy od tego ze sggw ma kapke wiecej kasy niz my
  • specjalista

Dobra, ale SiMR nie zbiednieje jakoś bardzo jak zmienią parking płatny w bezpłatny.
  • Anonim

ta ziemia za wydziałem nie jest nasza tylko w dzierżawie i wszyscy którzy tam parkują płacą...
  • kenaj

to gdzie ewentualnie można kupić "karnet" na parking??
  • Anonim

wiesz jak usłyszałem 150 zł to dopuściłem temat ale jeśli bardzo Ci zależy to albo Wąsiewski albo P. Walewska albo Bajkowski
  • Anonim

a kiedy można spodziewać się koszulek?? mam nadzieję że przed parada:)
  • Andrew

Dobrze było by na paradę wyskoczyć w "firmówce" :)
  • Radek

taaa dobrze by było...
    postaramy sie zrobic tak aby koszulki byly w piatek do odbioru ale nie obiecuje...
    w sezonie (czytaj teraz) czas produkcji koszulek wynosi 2 tyg...
    mam nadzieje ze firma zdazy je zrobic ale nie obiecuje...
  • -->PAROL<--

>Szczygieł napisał
    >wiesz jak usłyszałem 150 zł to dopuściłem temat ale
    >jeśli bardzo Ci zależy to albo Wąsiewski albo P. Walewska
    >albo Bajkowski

150 zeta za miesiąc?? heh... to bardzo niesmaczny żart :)

a tak z czystej ciekawości - czyj to teren??
  • Neo

Dobra, bo widzę, że najważniejszym tematem stał się temat parkingu. Jeżeli kwota 150zł za parking za Wydziałem przeraża to moim zdaniem można skorzystać z parkingu przed SIMRowym budynkiem:pp
    Przejdźmy do NAJWAŻNIEJSZEGO na obecną chwilę...

1!!! 15.05.2008 odbędzie się PIKNIK POŁUDNIA - impreza Piknik Południa jest to festyn - odbywający się w trakcie Juwenaliów - wpisany już w coroczną tradycję studentów Wydziałów „Południowych” Politechniki Warszawskiej.

O godzinie 14:00 (ogłoszone będą od 14:00 Godziny Dziekańskie) przy pięknej słonecznej pogodzie „Piknik Południa” zainaugurują Dziekani wraz z Przedstawicielami Studentów. Podczas imprezy sprzedawana będzie kiełbaska i przysmaki z grilla, a także piwo i inne napoje.

Gwiazdą pikniku o godz. 19.00 będzie zespół "Cliver"

2!!! PARADA STUDENTÓW 2008 17.05.2008r. - Studenci SIMR znowu wezmą udział w Paradzie Studentów. Jak co roku będziemy mieli swoją Platformę. Zapraszamy na wspaniałą zabawę, którą poprowadzi (prawdopodobnie) DJ Matush. Bardzo prosimy o pomoc w przygotowywaniu platformy - od godziny 8:00 przed Wydziałem SIMR będzie stał samochód, na który wpakujemy przystrojenia i nagłośnienie i pojedziemy nim na Pl. Teatralny, gdzie przystoimy i zaprezentujemy się podczas dobrej zabawy przed całą Warszawą:) Kto był to wie jak wspaniała jest to impreza, a kto nie był - niech przyjdzie się przekonać. SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!

• Łukasz

a co to za akcja z tą R6?

trzeba być zdolnym; ]
| |

Grono ludzi, którzy wiedzą coś o wydziale SIMR co rzecz jasna warto przekazać dalej :) SIMR,...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)