Politechnika SIMR [1532]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • prasulek

Wiadomo coś na temat najbliższego terminu, bo podobno ktoś ustalił, że w czwartek razem z BST o 14:15. Tyle że nie ma żadnej informacji a ja osobiście proponowałbym inny termin... Za jakieś 2-3 tygodnie tak tuż przed świętami...?
  • Tomek

Informacja będzie jutro powieszona na wydziale.
    O ile Robert dobrze pamiętam to, dowiedziałeś się o tym jako pierwszy.
    Profesor zgodził się na pisanie diagnostyki przez te osoby, które były zapisane na liście, w czasie trwania egzaminu z BST tj. 27 w czwartek o 14:15 w sali 2.5
  • Anonim

koledzy daj cie znac czy bedzie ten egzamin bo jezel tak to musze wziac wolne w pracy...
  • Marcin "POSTI" Postrzygacz

hehehe a co z tym,i co maja BST i DIAGNOSTYKE w plecy?
  • Anonim

marcin kto jak kto ale TY nie dasz rady?; )
  • maciek

a może by tak przed końcem 2 tygodnia grudnia, żeby Ci co maja przedłużenie mogli się załapać (tak między 10-12 grudnia)
  • prasulek

Napisałem maila do prof. Radkowskiego o przesunięcie egzamu na drugi lub trzeci tydzień grudnia. Jak będę miał konkretną datę to napiszę tu i na liście na wydziale... Mam nadzieję że nikt nie ma pretensji...
    Pozdro
  • maciek

jeżeli mogę coś zasugerować to dobrze by było żeby egzamin odbył się np w sobotę i koniecznie przed 15grudnia. rozsądnym terminem wydaje się druga sobota grudnia. Co wy na to?
  • Chojec

Dla mnie okej..sobota jest dobrym rozwiazaniem..
  • prasulek

Nowy termin egzamu z diagnostyki 11.12.08r. o godz. 14:00. A ustny nie wiem kiedy... POINFORMUJCIE INNYCH!
  • maciek

czy ktoś z was ma pomysł jak rozwiązać zadanie z RMSem? napiszcie albo wrzućcie na serwer plik z rozwiązaniem. z góry dzięki
  • Shawshank

UWGA! jutro termin "0" z PDM dla ludzi z listy, dziś zdobyte zostały informacje, czego można się spodziewać:

1. Test diagnostyczny Walda - zadanko z danymi rozkładami gęstości prawdopodobieństwa, równymi średnimi i różnymi odchyleniami standardowymi

2. Narysować widmo sygnału zmodulowanego amplitudowo i/lub częstotliwościowo - takie zadanko z przekładnią jakie można znaleźć w ksero

3. Policzyć transformatę Furiera lub Hilberta jakiegoś sygnału, sygnał analityczny, znaleźć obwiednię i chwilową częstość
  • Raku

Mam prośbę do tych, którzy będą dziś zdawać diagnostykę w zerówce. Jeśli tylko zachce się komuś to niech wrzuci pytania, najlepiej jakieś foty, żeby były dane pokazane. Byłbym też wdzięczny za wskazówki lub wyniki rozwiązań.
  • Kuba

jak ktoś chce zdjęcia zadań z zerówki to niech da maila to wyśle, jakość nie jest rewelacyjna ale da się rozczytać
  • ,

jak cos to wysylaj do mnie maila znasz;)
  • Raku

tomek.rakowiecki@wp.pl
    z góry dzięki
  • kryptonite...

marniq@o2.pl, z góry dzięki
  • Anonim

dzidek0@wp.pl

dzieki
  • Michał Pabich

wizard85@o2.pl

dzięki
  • Anonim

Egzamin ustny z Diagnostyki jest w piątek o 10.00. Wyniki dzisiejszej zerówki umieszczę później. Pozdrawiam
| |

Grono ludzi, którzy wiedzą coś o wydziale SIMR co rzecz jasna warto przekazać dalej :) SIMR,...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)