-
prasulek
Wiadomo coś na temat najbliższego terminu, bo podobno ktoś ustalił, że w czwartek razem z BST o 14:15. Tyle że nie ma żadnej informacji a ja osobiście proponowałbym inny termin... Za jakieś 2-3 tygodnie tak tuż przed świętami...? -
Tomek
Informacja będzie jutro powieszona na wydziale.
O ile Robert dobrze pamiętam to, dowiedziałeś się o tym jako pierwszy.
Profesor zgodził się na pisanie diagnostyki przez te osoby, które były zapisane na liście, w czasie trwania egzaminu z BST tj. 27 w czwartek o 14:15 w sali 2.5
-
Anonim
koledzy daj cie znac czy bedzie ten egzamin bo jezel tak to musze wziac wolne w pracy... -
Marcin "POSTI" Postrzygacz
-
-
Anonim
-
maciek
a może by tak przed końcem 2 tygodnia grudnia, żeby Ci co maja przedłużenie mogli się załapać (tak między 10-12 grudnia) -
prasulek
Napisałem maila do prof. Radkowskiego o przesunięcie egzamu na drugi lub trzeci tydzień grudnia. Jak będę miał konkretną datę to napiszę tu i na liście na wydziale... Mam nadzieję że nikt nie ma pretensji...
Pozdro -
maciek
jeżeli mogę coś zasugerować to dobrze by było żeby egzamin odbył się np w sobotę i koniecznie przed 15grudnia. rozsądnym terminem wydaje się druga sobota grudnia. Co wy na to? -
Chojec
-
prasulek
Nowy termin egzamu z diagnostyki 11.12.08r. o godz. 14:00. A ustny nie wiem kiedy... POINFORMUJCIE INNYCH! -
maciek
czy ktoś z was ma pomysł jak rozwiązać zadanie z RMSem? napiszcie albo wrzućcie na serwer plik z rozwiązaniem. z góry dzięki -
Shawshank
UWGA! jutro termin "0" z PDM dla ludzi z listy, dziś zdobyte zostały informacje, czego można się spodziewać:
1. Test diagnostyczny Walda - zadanko z danymi rozkładami gęstości prawdopodobieństwa, równymi średnimi i różnymi odchyleniami standardowymi
2. Narysować widmo sygnału zmodulowanego amplitudowo i/lub częstotliwościowo - takie zadanko z przekładnią jakie można znaleźć w ksero
3. Policzyć transformatę Furiera lub Hilberta jakiegoś sygnału, sygnał analityczny, znaleźć obwiednię i chwilową częstość -
Raku
Mam prośbę do tych, którzy będą dziś zdawać diagnostykę w zerówce. Jeśli tylko zachce się komuś to niech wrzuci pytania, najlepiej jakieś foty, żeby były dane pokazane. Byłbym też wdzięczny za wskazówki lub wyniki rozwiązań. -
Kuba
jak ktoś chce zdjęcia zadań z zerówki to niech da maila to wyśle, jakość nie jest rewelacyjna ale da się rozczytać -
,
-
Raku
-
kryptonite...
-
Anonim
-
Michał Pabich
-
Anonim
Egzamin ustny z Diagnostyki jest w piątek o 10.00. Wyniki dzisiejszej zerówki umieszczę później. Pozdrawiam
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne