Politechnika SIMR [1532]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Góral Jan

chętni są, rozmawiałem z prof. i powiedział że nie ma problemu, tylko trzeba się zebrać w kilka osób i ustalimy termin. jakieś propozycje odnośnie terminu? im szybciej tym lepiej.może pod koniec przyszłego tygodnia?
  • stachu

jak masz jakieś przyzwoite materiały którymi chciałbyś się podzielić to może być i koniec przyszłego tygodnia po później to raczej już po wszystkich świętych dopiero
  • pawel

ja proponuje miedzy 24 a 28 pazdziernika
  • Góral Jan

może być, trzeba zrobić listę i iść z nią do prof.
  • ::: adam :::

Proponuje w ostatnim tygodniu pazdziernika. Jesli da rade, to moze po godzinie 17? Byloby super.
  • pasożyt

Ja bym wolał jakoś w listopadzie, bo do końca października nie ogarnę materiału (jeszcze nic się nie uczyłem). Ale jeśli chcecie w październiku, to w listopadzie można zorganizować kolejny termin :)
  • pawel

ja moge jutro powiesic liste na tablicy i sprobowac sie dowiedziec czy ten ostatni tydzien pazdziernika wchodzi w gre. wpisujcie sie i przekazcie dalej
  • pawel

rozmawiałem dziś z profesorem, który zaproponował termin 25 lub 26 października w godzinach popołudniowych (tak by studenci wieczorowi tez mogli sie zalapac)
    ktoras z tych opcji trzeba jak najszybciej potwierdzic, wiec powiedzcie ktora wam bardziej pasuje
  • Góral Jan

25 pazdziernik
  • qqqqq

26 października po 16:00
  • pawel

zostal ustalony 25 pazdziernik (wtorek)
  • Góral Jan

czyli egzamin jest na pewno 25 -ego?
  • pawel

tak, o 1815
  • parchol

Cześć, do osób zdających mechanikę 28.01, czy wiadomo już coś na temat wyników, profesor mówił, że prześle wyniki na maila, czy ktoś te wyniki otrzymał, jeżeli tak to proszę o wrzucenie na grono lub wysłanie na maila mimart@poczta.onet.pl, jeżeli macie jakąś informację kiedy będą te wyniki to też proszę o odpowiedź
  • qqqqq

Egzaminu nie zdali dwaj koledzy podaję ich wyniki poszczególnych części egzaminu

MA TD WM
    Michał Martyniuk - + +

Zgodnie z rozmową po egzaminie zapraszam na konsultacje we wtorek (pojutrze) od godziny 15 -tej w moim pokoju.
    Panowie S. Jaroszczyk, B. Śniegulski, M. Sołtysiak, Ł. Wujciów i M. Jendrzejczyk egzamin zdali.
    Gratuluję.
    A. Tylikowski
  • pawel

dzieki Panowie za informacje, ze wogole byl jakis termin
  • pawel

dla zainteresowanych: nastepny termin z mechany zostal ustalony na 1.03 godz 17
  • miodek

wiadomo jaka sala? To jest dla dziennych, wieczorowych, zaocznych czy dla wszystkich?
  • pawel

dla wszystkich zainteresowanych
    sala chyba 1.5 ale najlepiej czekac pod pokojem Tylika
| |

Grono ludzi, którzy wiedzą coś o wydziale SIMR co rzecz jasna warto przekazać dalej :) SIMR,...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)