-
Góral Jan
chętni są, rozmawiałem z prof. i powiedział że nie ma problemu, tylko trzeba się zebrać w kilka osób i ustalimy termin. jakieś propozycje odnośnie terminu? im szybciej tym lepiej.może pod koniec przyszłego tygodnia? -
stachu
jak masz jakieś przyzwoite materiały którymi chciałbyś się podzielić to może być i koniec przyszłego tygodnia po później to raczej już po wszystkich świętych dopiero -
pawel
-
Góral Jan
-
-
::: adam :::
Proponuje w ostatnim tygodniu pazdziernika. Jesli da rade, to moze po godzinie 17? Byloby super. -
pasożyt
Ja bym wolał jakoś w listopadzie, bo do końca października nie ogarnę materiału (jeszcze nic się nie uczyłem). Ale jeśli chcecie w październiku, to w listopadzie można zorganizować kolejny termin :) -
pawel
ja moge jutro powiesic liste na tablicy i sprobowac sie dowiedziec czy ten ostatni tydzien pazdziernika wchodzi w gre. wpisujcie sie i przekazcie dalej -
pawel
rozmawiałem dziś z profesorem, który zaproponował termin 25 lub 26 października w godzinach popołudniowych (tak by studenci wieczorowi tez mogli sie zalapac)
ktoras z tych opcji trzeba jak najszybciej potwierdzic, wiec powiedzcie ktora wam bardziej pasuje -
Góral Jan
-
qqqqq
-
pawel
-
Góral Jan
-
pawel
-
parchol
Cześć, do osób zdających mechanikę 28.01, czy wiadomo już coś na temat wyników, profesor mówił, że prześle wyniki na maila, czy ktoś te wyniki otrzymał, jeżeli tak to proszę o wrzucenie na grono lub wysłanie na maila mimart@poczta.onet.pl, jeżeli macie jakąś informację kiedy będą te wyniki to też proszę o odpowiedź -
qqqqq
Egzaminu nie zdali dwaj koledzy podaję ich wyniki poszczególnych części egzaminu
MA TD WM
Michał Martyniuk - + +
Zgodnie z rozmową po egzaminie zapraszam na konsultacje we wtorek (pojutrze) od godziny 15 -tej w moim pokoju.
Panowie S. Jaroszczyk, B. Śniegulski, M. Sołtysiak, Ł. Wujciów i M. Jendrzejczyk egzamin zdali.
Gratuluję.
A. Tylikowski -
pawel
-
pawel
dla zainteresowanych: nastepny termin z mechany zostal ustalony na 1.03 godz 17 -
miodek
wiadomo jaka sala? To jest dla dziennych, wieczorowych, zaocznych czy dla wszystkich? -
pawel
dla wszystkich zainteresowanych
sala chyba 1.5 ale najlepiej czekac pod pokojem Tylika
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne