- 1
- 2
-
tomchm
Czy ktoś mógłby wrzucić pytania, jakie podawał dr Żebrowski na egzamin na ostatnim wykładzie? -
-=MAXIM=-
Oraz materiały, które dawał w wersji elektronicznej.; ) Bo ktoś bra na płytce. Gdzie to można dostać? -
<<::::Dominos::::>>
http://chomikuj.pl/Maciek.1988/ SiMR/Nap*c4*99dy+Hydrauliczne +i+Pneumatycze.rar -
chapy
-
-
Marcin
-
-=MAXIM=-
-
chapy
-
R
Znajdzie sie ktos szlachetny kto mogłby wrzucic skany tych 100 pytan??
Mysle, ze wielu ludziom ułatwi to nauke takze satysfakcja gwarantowana.
Pozdrawiam -
Marcin
-
-
Juras
wrzucam to co zapisałem, mam nadzieje że odczytacie
http://rapidshare.com/files/3382903... -
Chocoboy.
-
-=MAXIM=-
Niech ktoś wrzuci zdjęcie pytań które były dziś.; ) Bo widziałem, że pare osób robiło. Nawet z monitora laptopa. :) -
Raf
-
kondzio as
-
Żubrzyk; P
-
Raf
Szczęśćboże
Ja byłem dziś na wydziale od 8:30 do 17:20, wyników nie było i nie ma.
Wychodząc z wydziału spotkałem Żebrowskiego idącego na wydział. Spytałem o wyniki i miał je przy sobie. Ja zdałem , podobnie jak większość.Powiedział że pisało to 110 osób i nie zdało 16 %. Wyniki wywiesi jakiś tam Bruno Santi, w poniedziałek. Będą wisieć w gablocie która znajduje się , uwaga tłumaczę - jak wejdziecie na wydział to dajecie w lewo, kilka schodków i pierwsza tablica po prawej, dokładnie w tej gablocie wisi teraz rozkład jazdy z Laborek Napedow HiP.
Nie wiem o której to wywieszą, mam nadzieje że rano.
O wpisy pytałem , koleś wraca z delegacji 29 stycznia i można go łapać. Ale ogólnie to pierwszego Lutego można iśc po wpis.
Dostałem 4 , koleś namawiał mnie zebym wpadł pogadać a może dostane 5. Także myślę że warto spróbować
Pozdrawiam -
kondzio as
-
-
kondzio as
a moglbys ktos wrzucic jakies sciagi na egzamin?? albo podeslac simr888@gmail.com z gory dzieki
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne