-
-=MAXIM=-
W piątek mamy kolosa. Ktoś ma jakieś notatki lub przykładowe pytania tudzież inne materiały? :P -
Chocoboy.
W najbliższy piątek mamy zastępstwo z dr Żebrowskim. Dr Żebrowski powiedział, że ma poprowadzić wykład, nie kolokwium, jeśli ktoś wie na 100% niech się wypowie, ale z tego co zrozumiałem, nie w ten piątek ma być kolos, tylko następny. A notatek nikt nie ma bo nikt nie notuje :P -
Djemon
-
-=MAXIM=-
-
-
Teri 4.2
-
Żubrzyk; P
-
-=MAXIM=-
-
Donbartolesko
-
-=MAXIM=-
A będzie na nim też ta część co była z Żebrowskim? Ma ktoś od niego te slajdy?; > -
Żubrzyk; P
Rozmawiał ktoś z prof. Szlagowskim na temat prezentacji którą mamy przygotować? Kiedy mamy ją oddać i w jakiej formie (wydruk, pendrive, CD...) jak obszerna itp...? -
Chocoboy.
Tę prezentację, poza tym, że trzeba ją oddać, to trzeba ją też wygłosić, w ten sam sposób jak na seminarium. Kto chce to bodajże w najbliższy piątek może, a reszta to chyba indywidualnie idzie do niego i prezentuje mu, chyba, że się mylę -
Marcin
też słyszałem że na najblizszych zajęciach i na tych w przyszłym tygodniu. w ciągu 4 godzin pewnie kilkunastu chętnych zdąży. a reszta słyszałem że ma zaprezentować u niego na konsultacjach. -
Dominian
Mam pytanie, czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, gdzie mogę znaleźć jakieś materiały przydatne do opracowania modelu funkcjonalnego wytwórni mas bitumicznych. Czy ktoś wie o co dokładniej chodzi?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne