-
ZAWADU!!!!
Koledzy, koleżanki jak ładnie i zgrabnie napisać podanko o rejestrację war... (aż starch wypowiadać:)), aby dziekan zmiękł i puścił dalej. Za wszelkie sugestie i pomysły wielkie dzięki!! -
ヴォイテク
ja ci proponuję zakończyć podanie w następujący sposób :
"Prośbę swą motywuję tym, że nazywam się Piotrek Zawadzki." :D; )
a tak na serio to ja wątpię czy oni jakoś dogłębnie czytają te podania, bo i tak pewnie cię czeka rozmowa z dziekanem i dopiero rozmowa może zdziałać cuda -
novak
>Nagoya :D :P napisał
>a tak na serio to ja wątpię czy oni jakoś dogłębnie
>czytają te podania, bo i tak pewnie cię czeka rozmowa z
>dziekanem i dopiero rozmowa może zdziałać cuda
A co oni u nas na wydziale czytają tak naprawdę ??? No poza Playboyem albo Przyjaciółkami dla zmotoryzowanych :P. Przecież jeszcze żadnego oficjalnego pisma mi nikt dogłębnie nie sprawdził. Ale w sumie to panie Nagoya - Ty to się chyba nie znasz za dobrze na rejestracji warunkowej;> ?? -
ヴォイテク
jak to nie; )
a po za tym ty się novak nie wtrącaj :P bo ty nawet nie byłeś we wrześniu na uczelni :P -
-
RG
A Ja po prostu wydrukował sobie podanie o rejestracje warunkową ze strony http://simr.pw.edu.pl i wypełniłem. Mam nadzieje, że to wystarczy w przypadku, gdy mi brakuje 2 punktów do magicznej 43.
A tak swoją drogo to w dziekanacie powiedzieli mi, że kto ma powyżej 43 punktów nie musi pisać podań, ale one same chyba nie wiedzą, co mówią. pozdro
-
<<::::Dominos::::>>
Widze ze nie tylko mi brakuje 2 pkt :) Ciekaw jestem natomiast jak traktowane sa przedmioty zaliczone awansem. Czy za nie tez dolicza sie pkt ??
Pozdrawiam -
Anonim
Najgorsze jest to ze nikt nie wie o co chodzi z tymi punktami :/ Jestem na repecie 3 i za chuja nie wiem czy przejde dalej przy takiej informacji :/ -
Dawid M
Mi do przejscia na 2 rok brakuje 3pkt, moze jutro uda sie cos na rownaniach rozniczkowych ustrzelic;) -
Raf
Dziś byłem w ksero po podanie o rejestracje warunkową. Ta babcia powiedziała że teraz nie ma podań o warunek i że jak nie ma się 43 pkt ( tzn teraz chyba 41 bo zabrali dwa punkty z I semestru za fizykę i teraz max to 58 ) to trzeba pisać swoje podanie do dziekana , powiedziała chyba do Jakubczaka. Niestety już dziakanat był zamknięty ale w poniedziałek jadę składać podanie. Jak ktoś coś wie co i jak to proszę o info. -
izdebo
Jest tak:
jezeli lapiesz sie z punktami dla danego roku w zakresie przejscia na kolejny semestr-minimum dla kazdego sem jest podane w gablocie przy dziekanacie, to skaldasz indeks i zadnego podania i innego pierdolenia nie ma. Jezeli jednak nie lapiesz sie w punktach do przejscia dalej, to wtedy piszesz samodzielne podanie do dziekana, Bajkowskiego(na 80%) i piszesz ile i z czego punktow CI brakuje.
Tyle. a jak mnie ktos zapyta ile jest na dany semestr, to ujebie leb;] -
Paweł
piszemy podanie do prof. Bajkowskiego jest napisane w gablocie przy dziekanacie na 100% -
Rondel1987
-
PiotreK
luuudzie....... może niech ktos napisze podanie z wykropkowaniem w miejscu nazwiska i nr albumu i umiesci na gronie tak zeby kazdy mog sobie wpisac swoje nazwisko i miec gotowe podanie..... :/
żenada -
-
Kuba
-
Raf
Pytałem , babka poiwedziała że od środy zaczynają , mają ponad 200 podań , i w ciągu tygodnia ma być lista -
Szelest
jak ktos bedzie wiedzial ze wywiesili to niech tu da szybko znac... nie bede codziennie jezdzil na uczelnie zeby sprawdzic wyiki rejestracji. -
-
Szelest
-
Heinrich von Hagenau
Dwa lata temu z takim zestawem puszczali kazdego, wiec glowa do gory; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne