-
~*~ MaQ ~*~
-
prucho
jak to ....13 warunkow i ktos przeszedl na nastepny rok?? czy poprostu nie wywalili go z uczelni ??
-
Heinrich von Hagenau
te warunki to czesciowo fikcja. Podopisywali warunki jak czegos brakowalo w protokole, ale w starych protokolach maja oceny, wiec nie wywalaja, ale pisza na tablicy, zebys latal i zalatwial z prowadzacymi wpisy do protokolow. Mi dopisali 6 warunkow, 3 juz wyjasnilem, 3 wyjasnie w przyszlym tygodniu. Oczywiscie przechodze dalej, wiec musieli mi zapewnic jakies atrakcje, zebym sie nie nudzil w ostatnich dniach wrzesnia; ) -
ヴォイテク
to normalna sprawa z tymi warunkami, kumplowi z wf wpisali bo zle spojrzeli na liste, wiec nie ma co panikowac jezeli ma sie wszystko w porzadku -
-
FranekQ
-
Paweł
Rejestracja może i przejdzie, ale przemyśl co dalej, czy dasz sobie radę, bo następne semestry będą zawierały coraz więcej przedmiotów o co raz to większym stopniu trudności. Będziesz musiał ogarniać to co masz na bieżąco i jeszcze myśleć, próbować wyczyścić zaległości, a przyszły semestr to mechanika, matematyki, fizyka, metrologia -
-
FranekQ
chemia analiza techniki komputerowe. mam jeszcze egzamin z algebry który raczej zaliczę nie wiem jak będzie z fizyką -
Najważniejsze - wyczyść matmy. Inaczej będą Twoją kulą u nogi przez dłuuugi czas.
Trochę dziwi mnie niezaliczenie technik komputerowych. Kto to teraz prowadzi?
Chemii za mojej kadencji na I roku nie było, więc się nie wypowiem. -
<<<Carloss>>>
analiza i algebra to mus.. po 5 pkt kazda... dziwne ze masz techniki... a chea to tez nie wiem... cisnij matmy, algebra jest do zrobienia, rozwal pare arkuszy z poprzednich lat i zdasz, a jak masz matme to masz 5 ects więcej i właściwie spokojnie bez wiekszego stresu (jedynie podanie o warunkową ale to kazdy powinien pisac jak ma jakiekolwiek zaleglosci) i po krzyku:). tak wiec sponaj sie... -
FranekQ
techniki są z Linkiewiczem i Marowskim niestety ja miałem z Marowskim a wykład jest z prof. Wróblem
-
Paweł
Postaraj się tą algebrę pocisnąć i napisz podanie, nie pisz tylko jakichś głupot w uzasadnieniu :), przerzucić Cię powinni na drugi semestr, a na drugim semestrze staraj się organizować jakieś terminy dodatkowe, żeby to wszystko nadrobić, bo w przyszłym semestrze jest więcej trudniejszych przedmiotów, a matma jest naprawdę kulą u nogi :/ -
FranekQ
-
FranekQ
dobra zaliczyłem algebrę czyli mam 17 ECTS'ów. Co warto napisać w uzasadnieniu? -
"Miałem matematykę na niezbyt dobrym poziomie w szkole średniej, dlatego początkowo szokiem była dla mnie analiza matematyczna i algebra, ale już na koniec semestru zacząłem sobie radzić. Włożyłem dużo pracy i poświęciłem wiele czasu na odrobienie zaległości, dzięki temu udało mi się zaliczyć algebrę. Do zaliczenia pozostałych przedmiotów nie zabrakło mi dużo, więc zdobędę z nich oceny pozytywne w pierwszych możliwych terminach"
Coś w ten deseń. Jak w polityce - napisz, że były ciężkie czasy, dużo obiecaj i tyle. Z tą różnicą, że jak tutaj nie dotrzymasz tych obietnic to sam będziesz miał duży problem.
Powodzenia
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne