Politechnika Wrocławska [1101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hayato

witam chcialbym abyscie umieszczali tu opisy najsmieszniejsztch sytuacji jakimi byliscie swiadkami na PWr... i na jakim wykladzi/cw/laborce/seminarce/ obroni itp ":]

ja ostatnio doswiadczylem w sumie tylko tego jak kolezance bylo zimno na kolokwium i wykladowca zdjal marynarke i jej podarowal :] oraz tego ze pospinali zszywaczami ludziom prace razem ze sciagami; ]
  • buczus

Na ja mialem taka sytuacje

jest godizna 20.00 mecz wisly sie zaczal ja juz po 2 browarach jestem na Rozniczkach, i czekam na zakonczenie wykladu aby do Tawerny pojsc, niestety wyklad sie przedluza i przedluza wiec postanowilem wstac, i wyjsc tylko ze bylo duzo ludzi wiec wlazlem na lawke i po lawka poszedlem do konca wby zejsc i wyjsc, niestety w ostatnio lawke nie trafilem stopa i prawie nie wylecialem przez okno, oczywiscie przez caly rok ludzie opowiadali o tej sytuacji,
    A pewnego dnia bedac na zajeciach sportowych jakis koles opowiada czy nie slyszelismy o pijanym ziomku ktory na jakims wykladzie omal przez okno nie wylecial :P

Pozdrawiam
  • moni

Co prawda nie miałam żadnej sytuacji związanej z ćwiczeniami, wykładami, obroną na PWr gdyż tam niestety nie studiuję, ale ostatnio kiedy już z daleka widziałam jeden z jej budynków strasznie się cieszyłam. Dlaczego?- mikcja była już u progu... Pozdrawiam chłopca, który powiedział, że toaleta damska jest na drugim piętrze, a nie na pierwszym...hehe
  • dom1n

Patrz http://www.joemonster.org rodzynki studenckie następnie Pwr wrocław. Dużo jest tam takich historyjek sam dodałem chyba z 5.
    Pozdro
| |

Grono studentów tej zacnej uczelni zaprasza.. =)

Politechnika Wrocławska

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)