Politechnika Wrocławska [1101]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Stokrotka

Już niedługo powinnam wybrać uczelnie gdzię będę składała papiery i zastanawiam się czy warto pójść na politechnikę. Pomyślałam, że może zapytam stałych bywalców; ), czy polecają tę uczelnię czy nie...
  • waluś

pewnei, ze warto :)
  • Stokrotka

no tak, ale co sprawia , że polibuda jest fajną uczelnią (jeśli jest :P), co buduje jej klimat?
  • buczus

pewnie ze warto, tylko zalezy na jaki wydzial, polibuda gdzie wiekszosc studentow to facecie, wez to pod uwage bo moze bedziesz pozniej zalowac

Pozdrawiam
    ps ja tam nie zaluje chociaz nie wiem co sie dzieje a jestem na 3 roku, jest ciezko, nudno, robia pranie mozgu ale ok, jeszcze zyje
  • Stokrotka

myślałam o zarządzaniu na IZ...

myślisz, że czego mogłabym później żałować, czyżby Ci wszyscy faceci byli tak potworni, że lepiej ich unikać:>

a na czym Ty jesteś?
  • waluś

jak na razie spotkalem duzo ludzi ktorzy naprawde sa wporzadku

tylko to fakt, ze bardzo duzo jest facetow
  • Stokrotka

qurcze, ale czy ilość facetów jakichkolwiek przyczyn powinna mnie zniechęcać? Jeśli tak to czemu?
  • aelirenn

Podejrzewam, że akurat na IZ-cie stosunek kobiet do facetów może być zbliżony do jedynki; )

Czy zaś jakiekolwiek stosunki tego typu powinny Cię zniechęcać?
    Nie wydaje mi się :>
  • Hayato

jak lubisz totalny zapieprz....to polecam elektronike.....tam na bank sie nie bedziesz nudzic....a na iz jak najbardziej ..... ogolnie klimat jest fajny i ludzie w wiekszosci spoko...czego nie powiem o wykladowcach....pozdrawiam i zycze trafnego wyboru
  • aelirenn

Aaa.. i pamiętaj, że niezależnie jaki kierunek na polibudzie wybierzesz, do czynienia z matmą i fizyką mieć będziesz:>
  • Tomek Z

Odnosnie dziewczyn fajne jedynie mozna spotkac na IZ i na ZIP (na mechanicznym). Ja jestem na 3 roku mechaniczno-energetycznego wydzialu nie ejst zle no ale odnosnie kobiet to tragedia jak wchodze na cwiczenia to niby sa jakies dziewyczny ale ja zabardzo ich nie widze....nie wiadomo czy to kobieta czy cos innego... kobieta musi byc kobieca:) musi plonac od niej sexapil a nie... hmm no nie wyobrazam sobie ze prawdziwa kobeita mozne studiowac na moim wydziale jeszcze nigdy takiej tu nie widzialem no ale mniejsza z tym. Odnosnie wykladowcow podam ci linka w ktorym po zalaogowaniu mozesz poczytac o nich conieco zebys wiedzial do kogo sie zapisywac http://www.uop.null.pl/login.php
    A odnosnie matmy i fizy no fakt jest i ebdzie ale jak wsyztko i ona jest do przejscia tylko trzeba wiedziec do kogo isc:)
  • happyface

zapieprz na EKA vince? chyba zartujesz :D najlepszy pryzklad: uczylem sie 3 godziny (doslownie) anala 2 i dostalem 15/20, a przed tymi 3 godiznami kompletnie nic nie umialem; P

trzeba po prostu kombinowac, jak zrobic zeby sie nie narobic, sprytu i przebieglosci w tej kwestii politechnika uczy na pewno, lol :D
  • Stokrotka

dzięki za linka Tomku :)

ale słyszałam, że ponoć to jest tak, że można się zapisywać dopiero od drugiego semestru, a w pierwszym dostaje się plan i nie ma gadania...
  • happyface

tak jest, przynajmniej ja tak mialem, ale tak duze kierunki jak EIT rowniez, z tym ze na takich po 600 osob sa chyba po 3 zestawy np., bo nie sposob a jednych zajeciach pomiesci 600 osob; )
  • marcinek

no z kombinowaniem to podstawa .. ostatnio ktos stwierdzil ze najlepsze co opanujemy na polibudzie to pisanie podan i kombinowania :D
  • happyface

no pewnie ze "kombinacje wyzszego rzedu" to podstawa :D no chyab ze ktos chce siedziec aclymi dniami i sie uczyc, albo robic nie wiem co :D
  • marcinek

i tacy sie zdarzaja :D
  • Tomek Z

Polibuda - tak kombinowanie. Ja gdybym nie kombinowal nie wiem czy bym skonczyl 1 rok :)) nie jestem z tych ambitnych :) ale raczej z tych leniwych.
    A odnosnie zapisow no tak mozna pozniej sie zapisywac ale wszytko jest do zalatwienia. Pozatym no hmm na polibudzie mozna sie nauczyc pisania podan - to na pewno :) w zyciu pozniejszym to sie tez b. przydaje:)
    A wzwiazku z ta www, bedziesz wiedial z kim amsz zajecia i lookniesz sobie na nia i wiesz czy warto sie uczyc czy nie :) czy warto chodzic czy tez nie :) bo mozna byc odrazu skazanym na niepowodzenie wiec po co tracic czas chdozi uczyc sie i nie zdac:) lepiej odrazu odpuscic i poczekac na lepsze czasy a potem zdac all bedz problemu :)
  • foku

można się też nauczyć wielu ciekawych rzeczy (np wzoru na pozłacanie kaloryfera)
    wyrobić w sobie anielską cierpliwość w kolejkach z 10 podaniem jednego dnia pod dziekanatem
  • Morathi

ja się nie wypowiadam na ten temat:P
    oby jak najszybciej skończyć te studia:P:P:P a jak kumple dalej beda przekonywać to pójdę znimi na ten głupi doktorat:P hehhehehe
| |

Grono studentów tej zacnej uczelni zaprasza.. =)

Politechnika Wrocławska

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)