Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ulsson

Oddam miejsce w Mikrusie, za miejsce w Babilonie (damskie), kontakt na priv.
  • Dawid

Czy trzeba być studentem PW, aby ubiegac się o miejsce w akademiku?
  • mika

W trakcie roku akademickiego nie - wystarczy że pójdziesz do Banku Miejsc w DS Akademik. Z tym że jako osoba spoza PW, będziesz musiał płacić więcej
  • ♣AntivirusActivated♣

Czy jeśli chcę zrezygnowac z miejsca w akademiku to płacę jakąś karę? Jeśli takowa jest, to da się jej jakoś uniknąc np. informując administrację wcześniej o wyprowadzce?
  • qwerty

z tego co wiem to płacisz za następny miesiac po tym, w którym się wyprowadzasz. i chyba raczej nei da się uniknąć tej oplaty. ale pewności nie mam, zapytaj w banku miejsc, albo administracji
  • Anonim

>qwerty napisał
    >z tego co wiem to płacisz za następny miesiac po tym, w
    >którym się wyprowadzasz. i chyba raczej nei da się
    >uniknąć tej oplaty. ale pewności nie mam, zapytaj w banku
    >miejsc, albo administracji

pewnie że się da. zwyczajna zamiana mieszkańców. szukasz kogoś na swoje miejsce (chętni są zawsze), idziesz do kierownika i mówisz że chcesz się zamienić i słuchasz jego decyzji:)
    napisz na priv, dopowiem resztę:)
  • simrowiec z simru

W kwietniu (koniec) kończy mi się przedłużenie terminu złożenia pracy dyplomowej na studiach 1 stopnia, od pazdziernika chciałbym zacząć studia magisterskie (tez PW). Czy moge brac udział w obecnej akcji kwaterunkowej? Teraz jestem studentem PW, mieszkam też w akademiku, po prostu chciałbym mieszkac z tymi samymi ludzmi w tym samym pokoju; )

Orientuje się ktoś co w takiej sytuacji?

Dzieki za odpowiedz.
  • Stoner

Co mam zrobic, zeby zwolnili mnie dyscyplinarnie z akademika? Jaki jest najbardziej banalny sposób?
  • alter ego

pozarl maly zrob... jak dobrze pojdzie nawet nie beda musieli Cie wywalac.
  • A...a

czy osoby zaoczne moga sie teraz ubiegac o akademik?
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)