-
Ulsson
Oddam miejsce w Mikrusie, za miejsce w Babilonie (damskie), kontakt na priv. -
Dawid
-
mika
W trakcie roku akademickiego nie - wystarczy że pójdziesz do Banku Miejsc w DS Akademik. Z tym że jako osoba spoza PW, będziesz musiał płacić więcej -
♣AntivirusActivated♣
Czy jeśli chcę zrezygnowac z miejsca w akademiku to płacę jakąś karę? Jeśli takowa jest, to da się jej jakoś uniknąc np. informując administrację wcześniej o wyprowadzce? -
-
qwerty
z tego co wiem to płacisz za następny miesiac po tym, w którym się wyprowadzasz. i chyba raczej nei da się uniknąć tej oplaty. ale pewności nie mam, zapytaj w banku miejsc, albo administracji -
Anonim
>qwerty napisał
>z tego co wiem to płacisz za następny miesiac po tym, w
>którym się wyprowadzasz. i chyba raczej nei da się
>uniknąć tej oplaty. ale pewności nie mam, zapytaj w banku
>miejsc, albo administracji
pewnie że się da. zwyczajna zamiana mieszkańców. szukasz kogoś na swoje miejsce (chętni są zawsze), idziesz do kierownika i mówisz że chcesz się zamienić i słuchasz jego decyzji:)
napisz na priv, dopowiem resztę:)
-
simrowiec z simru
W kwietniu (koniec) kończy mi się przedłużenie terminu złożenia pracy dyplomowej na studiach 1 stopnia, od pazdziernika chciałbym zacząć studia magisterskie (tez PW). Czy moge brac udział w obecnej akcji kwaterunkowej? Teraz jestem studentem PW, mieszkam też w akademiku, po prostu chciałbym mieszkac z tymi samymi ludzmi w tym samym pokoju; )
Orientuje się ktoś co w takiej sytuacji?
Dzieki za odpowiedz. -
Stoner
Co mam zrobic, zeby zwolnili mnie dyscyplinarnie z akademika? Jaki jest najbardziej banalny sposób? -
alter ego
pozarl maly zrob... jak dobrze pojdzie nawet nie beda musieli Cie wywalac. -
A...a