Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Miki

Poszukuję zawodników do druzyny ligi akademickiej w piłce nożnej. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv;p
  • Miki

Akademicka Liga Halowej Piłki Nożnej składa się z następujących lig: pierwszej, dwóch drugich i trzeciej ligi. Pierwsza liga wystartuje w tym roku po raz ósmy. Do drugiej ligi awansują bezpośrednio 2 najlepsze zespoły, a 4 kolejne grają baraż. W przypadku powstania kolejnej trzeciej ligi awansują bezposrednio dwa pierwsze zespoły, a dwa kolejne grają baraż (z każdej grupy). Liga rozgrywana jest w Szkole Podstawowej przy ulicy Ubocze 9 w Warszawie (stacja metra Natolin).

1. Gramy 4 zawodników w polu plus bramkarz
    2. Maksymalna ilość osób w drużynie 12
    3. Liga trwa od połowy października do połowy maja
    4. Gramy systemem mecz i rewanż
    5. Obowiazują zasday futsalu
  • sero

gdzie mozna sie zapisac w sensie calej druzyny jakies wpisowe itp podobne szersze informacje? d;
    mozna to gdzies znalesc?D;
  • Anonim

Ja chce grac :]
  • Lolek Loozak

Też się na to piszę.
  • Anonim

można by było pograć a to jakoś płatne jest ??
  • Łoooo... :D

Można jaśniej o zasadach i regułach tych lig? Można gdzieś znaleźć więcej info o tej lidze akademickiej? może jest jakaś stronka? Są jakieś wymagania odniośnie zawodników? np. czy tylko studenci moga grać? W sumie zawalczyłoby się :D
  • Anonim

ja tez :)
  • Anonim

Ta informacja wydaje mi się dziwna, bo: na ul. Na Uboczu 9 właśnie przy tej szkole jest boisko, gdzie gra się po 7!! <bo jest tak duże> po drugie w weekendy rozgrywane są tam spotkania WLS'u <gdzie Politechnika ma swoją ekipę :) >, więc w weekendy odpada gra, a tylko wtedy jest to możliwe dla studentów <mogę się mylić>

osobą, które są spragnione grania w piłke polecam POLICUP i POLIGĘ, turniej i liga organizowana przez PW...

pozdro
  • Miki

Jeśli chodzi o oficjalną strone tej ligi => http://www.halowaliga.pl. Cała drużyna płaci wpisowe w wysokości 1700 złotych (mozna płacić w ratach). Mecze odbywają sie w soboty (chyba) w godzinach porannych;p. Druzyne trzeba zgłosić do poczatku października więc nie zostało dużo czasu.
  • Lolek Loozak

1700zł? Hah to ja zrobię własną ligę przed blokiem:)
  • Łoooo... :D

za 1700 zł? Ja pier**** !!! Za tyle Kasy można grać jak jest ona do wygrania a nie jak jest ona za pozwolenie do gry. :/
  • Miki

nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliscie chodzi o to że cały team (czyli około 10 osób) razem płaci 1700 złotych. Więc w wyniku prostego działania matematycznego wychodzi że jest 170 złotych na głowe;p
  • Piter

ja jestem za i licze sie z kosztami. jest jakas selekcja czy cos bo wolalbym zeby miec w miare dobry i wyrownany sklad
  • sero

>--==ALBERT== -- napisał
    >osobą, które są spragnione grania w
    >piłke polecam POLICUP i POLIGĘ, turniej i liga
    >organizowana przez PW...
    >
    >pozdro

a wiecej informacji o tych turniejach moglbys przekazac? d;
    bo mnei np te 1700 zl nawet na cala druzyne troszke przeraza...

• wojtas

ludzie, nie przesadzajcie :) 170 złotych za 8 miesięcy gry czyli wychodzi troszke ponad 21 złotych za miesiąc, więc naprawde nie jest to majątek :) (szczególnie że można płacić w ratach)
  • sero

a jescze jedno pytanie to musza byc studenci jednej uczelni?
    bo np jakis tam regulamin na tej stronce to biedny jest i go w ogole nie ma...
  • Anonim

proste -->

http://www.policup.pl

albo

http://www.poliga.pl

tylko, że dopiero organizatorzy ruszą ze wszystkim pod koniec Października... a tak zapraszam już za tydzień na AZS... zobaczymy kto jest kotem hahaha a kto big bratem...
  • Anonim

napisz coś do tego 1700 zł w skrócie --> ja pier**** punkt widzenia, jest taki że zbierzesz ekipę kelnerów i będziecie dostawali takie bęcki, że nie ogarniam! Ludzie mający pojęcie o grze nie śmigają po gronach, a jak już to grają w x-ligach w tygodniu i nie będzie im się chciało skręcać kolejnego teamu...

pozdro!
  • Miki

Jeśli cie nie interesuje moja propozycja to po co sie wypowiadasz??
  • 1
  • 2
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)