- 1
- 2
-
Miki
Poszukuję zawodników do druzyny ligi akademickiej w piłce nożnej. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv;p
-
Miki
Akademicka Liga Halowej Piłki Nożnej składa się z następujących lig: pierwszej, dwóch drugich i trzeciej ligi. Pierwsza liga wystartuje w tym roku po raz ósmy. Do drugiej ligi awansują bezpośrednio 2 najlepsze zespoły, a 4 kolejne grają baraż. W przypadku powstania kolejnej trzeciej ligi awansują bezposrednio dwa pierwsze zespoły, a dwa kolejne grają baraż (z każdej grupy). Liga rozgrywana jest w Szkole Podstawowej przy ulicy Ubocze 9 w Warszawie (stacja metra Natolin).
1. Gramy 4 zawodników w polu plus bramkarz
2. Maksymalna ilość osób w drużynie 12
3. Liga trwa od połowy października do połowy maja
4. Gramy systemem mecz i rewanż
5. Obowiazują zasday futsalu
-
sero
gdzie mozna sie zapisac w sensie calej druzyny jakies wpisowe itp podobne szersze informacje? d;
mozna to gdzies znalesc?D; -
Anonim
-
-
Lolek Loozak
-
Anonim
-
Łoooo... :D
Można jaśniej o zasadach i regułach tych lig? Można gdzieś znaleźć więcej info o tej lidze akademickiej? może jest jakaś stronka? Są jakieś wymagania odniośnie zawodników? np. czy tylko studenci moga grać? W sumie zawalczyłoby się :D -
Anonim
-
Anonim
Ta informacja wydaje mi się dziwna, bo: na ul. Na Uboczu 9 właśnie przy tej szkole jest boisko, gdzie gra się po 7!! <bo jest tak duże> po drugie w weekendy rozgrywane są tam spotkania WLS'u <gdzie Politechnika ma swoją ekipę :) >, więc w weekendy odpada gra, a tylko wtedy jest to możliwe dla studentów <mogę się mylić>
osobą, które są spragnione grania w piłke polecam POLICUP i POLIGĘ, turniej i liga organizowana przez PW...
pozdro -
Miki
Jeśli chodzi o oficjalną strone tej ligi => http://www.halowaliga.pl. Cała drużyna płaci wpisowe w wysokości 1700 złotych (mozna płacić w ratach). Mecze odbywają sie w soboty (chyba) w godzinach porannych;p. Druzyne trzeba zgłosić do poczatku października więc nie zostało dużo czasu. -
Lolek Loozak
-
Łoooo... :D
za 1700 zł? Ja pier**** !!! Za tyle Kasy można grać jak jest ona do wygrania a nie jak jest ona za pozwolenie do gry. :/ -
Miki
nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliscie chodzi o to że cały team (czyli około 10 osób) razem płaci 1700 złotych. Więc w wyniku prostego działania matematycznego wychodzi że jest 170 złotych na głowe;p -
Piter
ja jestem za i licze sie z kosztami. jest jakas selekcja czy cos bo wolalbym zeby miec w miare dobry i wyrownany sklad
-
sero
>--==ALBERT== -- napisał
>osobą, które są spragnione grania w
>piłke polecam POLICUP i POLIGĘ, turniej i liga
>organizowana przez PW...
>
>pozdro
a wiecej informacji o tych turniejach moglbys przekazac? d;
bo mnei np te 1700 zl nawet na cala druzyne troszke przeraza...
-
wojtas
ludzie, nie przesadzajcie :) 170 złotych za 8 miesięcy gry czyli wychodzi troszke ponad 21 złotych za miesiąc, więc naprawde nie jest to majątek :) (szczególnie że można płacić w ratach) -
sero
a jescze jedno pytanie to musza byc studenci jednej uczelni?
bo np jakis tam regulamin na tej stronce to biedny jest i go w ogole nie ma... -
Anonim
proste -->
http://www.policup.pl
albo
http://www.poliga.pl
tylko, że dopiero organizatorzy ruszą ze wszystkim pod koniec Października... a tak zapraszam już za tydzień na AZS... zobaczymy kto jest kotem hahaha a kto big bratem... -
Anonim
napisz coś do tego 1700 zł w skrócie --> ja pier**** punkt widzenia, jest taki że zbierzesz ekipę kelnerów i będziecie dostawali takie bęcki, że nie ogarniam! Ludzie mający pojęcie o grze nie śmigają po gronach, a jak już to grają w x-ligach w tygodniu i nie będzie im się chciało skręcać kolejnego teamu...
pozdro! -
Miki
- 1
- 2