-
Anonim
hmm czy wiadomo juz cos odnosnie ksiazeczek zdrowia, kiedy je dostaniemy? ludzie w budynku glownym namawiaja do zapisania sie do roznych placowek i wybrania swojego lekarza ale nic nie wiadomo co z ksiazeczkami.. :/ -
-
Popróbujcie spytać w dziekanacie wydziału, u nas (MINI) jest w dziekanecie pierwotny chaos, a książeczki dostaliśmy.; -) -
Ela R....
ja dostałam( W.Fizyki)
na rozpoczeciu takowa ksiazeczke
czyli 2 pażdziernika ale rzadnego lekarza sobie nie wybieram bo mi nie potrzeba -
Magdalenka
na IŚ-iu dawali przy odbiorze legitymacji.. radze sie po prostu spytac z dziekanacie :) -
-
Predatorek
-
Anonim
-
Jeszcze Bardziej Najszczęśliwsza
Juz gdzies pisałam. Pierwsza polowa listopada. Co do zwolnien z wf, ktore maja byc do konca pzdziernika... Podobno przynosi sie, kiedy sie dostanie ksiazeczke. -
Marta
A powiedzcie mi czy jak w ta ksiazeczke wpisze zwolnienie napisane przez mojego lekarza to oni wysla mnie jeszcze na jakies dodatkowe badania? -
Anonim
ja jak dostałem indeks i książeczkę w jednym momencie (tak przynajmniej pamiętam). aha... jestem na GiKu :P -
Marta
-
Daegurth
A jak ona wygląda? Bo nie przypominam sobie, żeby była w mojej kopercie z legitką i zaświadczeniem o nauce. Też na GiKu. -
Jeszcze Bardziej Najszczęśliwsza
>.ღ: Martu$ :ღ. napisała:
>A powiedzcie mi czy jak w ta ksiazeczke wpisze zwolnienie
>napisane przez mojego lekarza to oni wysla mnie jeszcze na
>jakies dodatkowe badania?
Tez mnie to ciekawi. Moja Siostre przez dwa semestry nie meczyli, ale pozniej juz musiała isc potwierdzic do ichnieijszego lekarza. Generalnie podobno trzeba potwierdzac. A te zwolnienia to pozniej do riviery trzeba zaniesc, czy do dziekanatu? -
Luigi
Na SIMR dostalismy ksiazeczki na inauguracji razem z legitkami i indeksami -
Marta