Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hmm czy wiadomo juz cos odnosnie ksiazeczek zdrowia, kiedy je dostaniemy? ludzie w budynku glownym namawiaja do zapisania sie do roznych placowek i wybrania swojego lekarza ale nic nie wiadomo co z ksiazeczkami.. :/
  • -

Popróbujcie spytać w dziekanacie wydziału, u nas (MINI) jest w dziekanecie pierwotny chaos, a książeczki dostaliśmy.; -)
  • Ela R....

ja dostałam( W.Fizyki)
    na rozpoczeciu takowa ksiazeczke
    czyli 2 pażdziernika ale rzadnego lekarza sobie nie wybieram bo mi nie potrzeba
  • Magdalenka

na IŚ-iu dawali przy odbiorze legitymacji.. radze sie po prostu spytac z dziekanacie :)
  • Predatorek

na IChiP-ie dostaliśmy na inauguracji
  • Anonim

Transport nie dostał :|
  • Jeszcze Bardziej Najszczęśliwsza

Juz gdzies pisałam. Pierwsza polowa listopada. Co do zwolnien z wf, ktore maja byc do konca pzdziernika... Podobno przynosi sie, kiedy sie dostanie ksiazeczke.
  • Marta

A powiedzcie mi czy jak w ta ksiazeczke wpisze zwolnienie napisane przez mojego lekarza to oni wysla mnie jeszcze na jakies dodatkowe badania?
  • Anonim

ja jak dostałem indeks i książeczkę w jednym momencie (tak przynajmniej pamiętam). aha... jestem na GiKu :P
  • Marta

Halooo... Naprawde nikt z Was nie wie?
  • Daegurth

A jak ona wygląda? Bo nie przypominam sobie, żeby była w mojej kopercie z legitką i zaświadczeniem o nauce. Też na GiKu.
  • Jeszcze Bardziej Najszczęśliwsza

>.ღ: Martu$ :ღ. napisała:
    >A powiedzcie mi czy jak w ta ksiazeczke wpisze zwolnienie
    >napisane przez mojego lekarza to oni wysla mnie jeszcze na
    >jakies dodatkowe badania?

Tez mnie to ciekawi. Moja Siostre przez dwa semestry nie meczyli, ale pozniej juz musiała isc potwierdzic do ichnieijszego lekarza. Generalnie podobno trzeba potwierdzac. A te zwolnienia to pozniej do riviery trzeba zaniesc, czy do dziekanatu?
  • Luigi

Na SIMR dostalismy ksiazeczki na inauguracji razem z legitkami i indeksami
  • Marta

Na riwiere
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)