Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ®CaMoL ®

siema mam pytanie do ludzi bedacych na tych wydzialach jak to wyglada itp, i czy to interesujacy i dobrze prosperujacy na przyszlosc kierunek, a takze mniej wiecej jakie wyniki(punktowo) trzeba osiagac przy obecnej budowie i liczniku matur w tym roku???z gory dzieki
  • Anonim

Daj sobie spokój, szkoda zdrowia.
  • ®CaMoL ®

dzieki wygadany jestes
  • Anonim

Jest taki zapierdol, że... Naprawdę ostrzegam. :)
  • ®CaMoL ®

ja cie nie pytam czy jest zapierdol czy nie bo nie ide tam na wczasy tylko, jesi jestes w stanie to odpowiedz na pytanai9 zadane przeze mnie wczensiej.z gory dzieki
  • Anonim

>®CaMoL® napisał
    >siema mam pytanie do ludzi bedacych na tych wydzialach jak
    >to wyglada itp, i czy to interesujacy i dobrze prosperujacy
    >na przyszlosc kierunek

mi się podobało i wg. mnie jest bardzo interesujące, elastycznie (w pewnym zakresie; -) )dobierasz sobie przedmioty, niektóre z nich nawet nadarzają za obecną telekomunikacją

mi udało się znaleźć robotę, która mi się podoba i nawet jest fajnie płatna (może nie jakiś wypas, ale zawsze) a co do przyszłości to kto to wie? podobno kiedyś wystarczyło wiedzieć jak rozwija się skrót GSM, teraz konkurencja jest większa

co do wyników punktowych to nie wiem, bo jak ja zdawałem to były jeszcze egzaminy wstępne

ja tam polecam tele

• ®CaMoL ®

dzieki wielkie wlasnie takich odp potrzebuje, wiecej wiecej :P
  • Anonim

Od pażdziernika informa 170/200, makrokierunek 156/200.
  • Anonim

>®CaMoL® napisał
    >ja cie nie pytam czy jest zapierdol czy nie bo nie ide tam
    >na wczasy

Ale głównie te słowa będziesz wspominał. I to często :p.

Czy kierunek interesujący? Zależy. Mi się podoba, ale są ludzie, którzy już na początku stwierdzili, że to nie dla nich. Wszystko zależy od tego czego oczekujesz i Twoich własnych zainteresowań. I naprawdę nastaw się na ostry zapierdziel :).

Jestem dopiero na samiuśkim początku, więc wiele powiedzieć nie mogę, ale z założeń i po części z realizacji wynika, że makrokierunek to bardzo ciekawa sprawa i naprawdę godna polecenia. Wieć polecam; ).
  • ®CaMoL ®

prosze jeszcze o jakies ciekawe opinie na temat kierunku, z gory dzieki
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)