Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wojtek

dał ktos rade sie zarejestrowac na stronie https://kwaterunek.pw.edu.pl/

• mika

ale po co zakładasz ten temat skoro możesz o to zapytac w topicu o akademikach ?; p
  • W

dobrze, ze zapytal bo od jakiegos czasu ja mialam to zrobic:P

odp: nie.
  • Wojtek

>mika napisała:
    >ale po co zakładasz ten temat skoro możesz o to zapytac w
    >topicu o akademikach ?; p

Ten temat jest zbyt istotny zeby pytac o to w jakis tam innych miejscach
  • m@niek

no właśnie, mi też sie nie udalo zarejestrować
    wie ktoś o co tu chodzi??
  • Anonim

o to ze system jest lipny i to po maksie
  • hooody

no to jakas padaczka ten system kombinuje na wszystkie sposoby i nic z tego. wysłałem tam do nich zapytanie może coś mi odpiszą.. a może te serwery sa przeciążone bo sporo osób sie próbuje zalogować i stąd te błędy podczas rejestracji..
  • W

Kontaktowalam sie z panem odpowiedzialnym za system.
    16stego lipca - bo wtedy juz mial ruszyc. [he, i z dziekanatem nawet tez.]

Jak sie pozniej okazalo.. rejestracja miala startowac dzis - wraz z zamknieciem list.
    ale nie pomysleli.. wiec pewnie nie dzis kiedy jest ogloszenie list tylko 28ego, kiedy listy zostana zamkniete.
  • Wojtek

dał ktos dzisiaj rade??
  • WyBusz_Atomowy

na to wygląda że nie :P
  • W

ja juz sie zalogowalam!
  • W

a, nie..

wydawalo mi sie tylko. hahaha
  • Krzysiek M

Byłem dziś w dziekanacie i pani powiedziała że wiedzą o tym i robią co mogą. System ma ruszyć max do poniedziałku
  • Krzysiek M

Kwaterunek właśnie ruszył więc rejestrować sie wszyscy :P

PS można ustawić już hasło ale chyba jeszcze pare godzin zajmie reszta :/
  • WyBusz_Atomowy

Hurrey Zróbmy fale; ) a tak notabene nie wie ktoś ilu jest chętnych na akademiki a ile jest miejsc? ^^
  • Krzysiek M

Chętnych nie policzysz bo rejestracji jeszcze nie na a miejsc 20% teoretycznie
  • Hania

no dobrze, a co w momencie, jeśli złożyłam podanie przy składaniu papierów na studia?
  • Unit03

>Hania napisała:
    >no dobrze, a co w momencie, jeśli złożyłam podanie przy
    >składaniu papierów na studia?

Afaik to trzeba jeszcze donieść tą dokumentacje dochodów do dziekanatu. Chyba :)
  • Krzysiek M

Dokładnie do podania o akademik potrzebne są dochody na osobę w rodzinie i jeżeli ich nie podasz i nie udokumentujesz to będziesz na listach za wszystkimi którzy to zrobili. Poza tym na tym wniosku przy składaniu dokumentów nie było nic o dochodach ani jaki akademik byś chciała itp więc tak czy siak zarejestrować sie trzeba, bo jest to ważniejsze niż ten wniosek wrzucany do pudła :P
  • Mały

https://kwaterunek.pw.edu.pl/ tutaj oni napisali ze do 30 sierpnia trzeba 150zł wplacic to konieczne jest w tym terminie albo juz sie niema szans na akademik?
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)