-
Wojtek
-
mika
ale po co zakładasz ten temat skoro możesz o to zapytac w topicu o akademikach ?; p -
W
dobrze, ze zapytal bo od jakiegos czasu ja mialam to zrobic:P
odp: nie. -
Wojtek
>mika napisała:
>ale po co zakładasz ten temat skoro możesz o to zapytac w
>topicu o akademikach ?; p
Ten temat jest zbyt istotny zeby pytac o to w jakis tam innych miejscach -
-
m@niek
no właśnie, mi też sie nie udalo zarejestrować
wie ktoś o co tu chodzi?? -
Anonim
-
hooody
no to jakas padaczka ten system kombinuje na wszystkie sposoby i nic z tego. wysłałem tam do nich zapytanie może coś mi odpiszą.. a może te serwery sa przeciążone bo sporo osób sie próbuje zalogować i stąd te błędy podczas rejestracji.. -
W
Kontaktowalam sie z panem odpowiedzialnym za system.
16stego lipca - bo wtedy juz mial ruszyc. [he, i z dziekanatem nawet tez.]
Jak sie pozniej okazalo.. rejestracja miala startowac dzis - wraz z zamknieciem list.
ale nie pomysleli.. wiec pewnie nie dzis kiedy jest ogloszenie list tylko 28ego, kiedy listy zostana zamkniete. -
Wojtek
-
WyBusz_Atomowy
-
W
-
W
-
Krzysiek M
Byłem dziś w dziekanacie i pani powiedziała że wiedzą o tym i robią co mogą. System ma ruszyć max do poniedziałku -
Krzysiek M
Kwaterunek właśnie ruszył więc rejestrować sie wszyscy :P
PS można ustawić już hasło ale chyba jeszcze pare godzin zajmie reszta :/ -
WyBusz_Atomowy
Hurrey Zróbmy fale; ) a tak notabene nie wie ktoś ilu jest chętnych na akademiki a ile jest miejsc? ^^ -
Krzysiek M
Chętnych nie policzysz bo rejestracji jeszcze nie na a miejsc 20% teoretycznie -
Hania
no dobrze, a co w momencie, jeśli złożyłam podanie przy składaniu papierów na studia? -
Unit03
>Hania napisała:
>no dobrze, a co w momencie, jeśli złożyłam podanie przy
>składaniu papierów na studia?
Afaik to trzeba jeszcze donieść tą dokumentacje dochodów do dziekanatu. Chyba :) -
Krzysiek M
Dokładnie do podania o akademik potrzebne są dochody na osobę w rodzinie i jeżeli ich nie podasz i nie udokumentujesz to będziesz na listach za wszystkimi którzy to zrobili. Poza tym na tym wniosku przy składaniu dokumentów nie było nic o dochodach ani jaki akademik byś chciała itp więc tak czy siak zarejestrować sie trzeba, bo jest to ważniejsze niż ten wniosek wrzucany do pudła :P -
Mały
https://kwaterunek.pw.edu.pl/ tutaj oni napisali ze do 30 sierpnia trzeba 150zł wplacic to konieczne jest w tym terminie albo juz sie niema szans na akademik?