Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

1. gdzie jest ten klub?
    2. jak nie będę miał zajęć wyrównawczych to wpadnę...
  • Piętka

jak trafię i dowiem się gdzie to jest to wpadnę!:)
  • Yvonne

proszę nie wpadać tylko przyjść; )
  • P.

W sumie jestem z Elki to też mógłbym wpaść ale do 16 mam 2h okienka więc chyba jednak nie przybędę.

Mogę tylko powiedzieć gdzie się ten klub znajduje - parter, dokładnie między 2 wejściami do wydziału (wydział to taki dłuugi prostokąt, klub Amplitron jest mniej więcej po środku)
  • Yvonne

jeśli nie pasuje większości to możemy się przecież w innym terminie spotkać
  • Anonim

no i się rozeszło wsio
  • Romek

witam.
    koleżanka właśnie mi link do Waszego grona podrzuciła... Poczytałem trochę pierwszą stronę i zapowiada się na prawdę ciekawie :) Skoro mamy grać amatorsko to czemu nie. Nikt mi nigdy teorii żadnej nie wykładał ale klawisze trochę ogarniam :) Na gitarze też mogę spróbować sił jeśli by było mało. Choć z tego co czytałem to sporo jest; ] Czasem się zdarzy ze nie wiem w jakiej tonacji gram ale do improwizowania to nie jest aż tak potrzebne :D Pewna koleżanka wspomniała na pierwszej stronie o salce w Ustroniu. Salka jest choć nigdy tam nie bylem ale słychać ze jest. Grywają ludzie. Choć wielkich standardów w niej nie ma. I sprzętu raczej też nie. Tylko te weekendy... nie ma mnie w warszawie. Ale jakbyście sie zdecydowali na jakąś próbę w tygodniu to chętnie zajrzę.
  • inSpector

I jak wam idzie? Chyba marnie :P
    Naprawde, dla chcacego nic trudnego. Ja na poczatku pazdziernika wyczailem w swojej grupie 2 gitarzystow i perkusiste, a ze sam jestem basista, to jazda :)
    Potem wynalazlem w drugiej grupie garowego, a jeszcze pozniej na WIMie drugiego basiste i kolejnego gitarzyste.
    I w ogole IChiP FTW!
    Salke prob z niezlym sprzetem mozna wynajac za 15-20zl za godzine - 2-3 godziny starcza, podzielic to na kilka osob i naprawde w rozsadnych pieniadzach mozna otrzymac swoja dawke decybeli :)
    My juz, w innym skladzie niz poprzednio, jestesmy umowieni na granie w poniedzialek. Szukuje sie rock/metal progresywny; )
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)