-
Anonim
1. gdzie jest ten klub?
2. jak nie będę miał zajęć wyrównawczych to wpadnę... -
Piętka
-
Yvonne
-
P.
W sumie jestem z Elki to też mógłbym wpaść ale do 16 mam 2h okienka więc chyba jednak nie przybędę.
Mogę tylko powiedzieć gdzie się ten klub znajduje - parter, dokładnie między 2 wejściami do wydziału (wydział to taki dłuugi prostokąt, klub Amplitron jest mniej więcej po środku) -
-
Yvonne
jeśli nie pasuje większości to możemy się przecież w innym terminie spotkać -
Anonim
-
Romek
witam.
koleżanka właśnie mi link do Waszego grona podrzuciła... Poczytałem trochę pierwszą stronę i zapowiada się na prawdę ciekawie :) Skoro mamy grać amatorsko to czemu nie. Nikt mi nigdy teorii żadnej nie wykładał ale klawisze trochę ogarniam :) Na gitarze też mogę spróbować sił jeśli by było mało. Choć z tego co czytałem to sporo jest; ] Czasem się zdarzy ze nie wiem w jakiej tonacji gram ale do improwizowania to nie jest aż tak potrzebne :D Pewna koleżanka wspomniała na pierwszej stronie o salce w Ustroniu. Salka jest choć nigdy tam nie bylem ale słychać ze jest. Grywają ludzie. Choć wielkich standardów w niej nie ma. I sprzętu raczej też nie. Tylko te weekendy... nie ma mnie w warszawie. Ale jakbyście sie zdecydowali na jakąś próbę w tygodniu to chętnie zajrzę. -
inSpector
I jak wam idzie? Chyba marnie :P
Naprawde, dla chcacego nic trudnego. Ja na poczatku pazdziernika wyczailem w swojej grupie 2 gitarzystow i perkusiste, a ze sam jestem basista, to jazda :)
Potem wynalazlem w drugiej grupie garowego, a jeszcze pozniej na WIMie drugiego basiste i kolejnego gitarzyste.
I w ogole IChiP FTW!
Salke prob z niezlym sprzetem mozna wynajac za 15-20zl za godzine - 2-3 godziny starcza, podzielic to na kilka osob i naprawde w rozsadnych pieniadzach mozna otrzymac swoja dawke decybeli :)
My juz, w innym skladzie niz poprzednio, jestesmy umowieni na granie w poniedzialek. Szukuje sie rock/metal progresywny; )