Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ankaa

Czyli wszędzie na pw profesorowie są niefajni? Nie dziwi mnie, ale też jest ważne, żeby trochę dziewczyn było, bo z samymi chłopakami ciężko. :) Cos jeszcze możesz powiedzieć o pw? A z akademikami jest spoko?
  • alter ego

akademiki slyszalem ze odnawiane byly ale nie mieszkam w zadnym to ci nie powiem czegos wiecej w tym temacie.
    na kazdym wydziale jest paru niefajnych, ktorzy pupia 9/10 ludzi na sem bo...no wlasnie w wiekszosci wypadkow niewiadomo.
    dziewczyn jest jakos tak z 30% ogolu ale ciezko je dostrzec.
    o pw moge ci jeszcze powiedziec tyle, ze mimo swoich minusow to najciekawszy wybor jesli chodzi o transport albo inzynierie produkcji.
  • Ankaa

ok, dzięki za info.; )
  • alter ego

a prosze.
  • Janusz Wachowski

Witam, co się stało z kierunkiem Elektronika Informatyka i Telekomunikacja, widzę w tegorocznej ofercie studiów, że osobno można składać na elektronike osobno na telekomunikację i osobno na informatykę. Może mi ktoś to wyjaśnić i podpowiedzieć, który z nich wybrać?
  • bartkiller

>Janusz Wachowski napisał
    >Witam, co się stało z kierunkiem Elektronika Informatyka i
    >Telekomunikacja, widzę w tegorocznej ofercie studiów, że
    >osobno można składać na elektronike osobno na
    >telekomunikację i osobno na informatykę. Może mi ktoś to
    >wyjaśnić i podpowiedzieć, który z nich wybrać?

O jaki wydział pytasz? A to, który masz wybrać to tylko Twoja decyzja. Nie ma tutaj jasnowidzów, którzy lepiej od Ciebie wiedzą co Cię interesuje.
  • anj

Hej.
    Chcę studiować budownictwo, ale obawiam się, że jednak zabraknie mi punktów w rekrutacji. Chciałbym więc wziąć kierunek jak najbardziej zbliżony przedmiotami do budownictwa i ponownie spróbować za rok. Mam pytanie: który kierunek byłby w tym wypadku dla mnie NAJLEPSZY? Chodzi mi o to, by w przyszłym roku przepisało mi się jak najwięcej ocen/zaliczeń etc
    Orientuje się ktoś? :)
  • Vegter

Witam wszystkich :) Czy studiując np. na Mechatronice jest możliwość dołączenia do kół na innych wydziałach? A także czy są koła bardziej artystycznie? Jedyne takie zajęcia, jakie znalazłem, to Zespół Pieśni i Tańca; p
  • Janusz Wachowski

Chodzi mi dokładnie o to, że patrząc na "ubiegłoroczne progi punktowe" na stronie PW można znaleźć (na wydz. EiT) kierunek Elektronika Informatyka i Telekomunikacja jako całość, wszystko w jednym. W tym roku sprawdziłem ofertę studiów stacj. na 2012/2013 i zauważyłem, że osobno można składać podania na kierunek Elektronika osobno Informatyka i osobno Telekomunikację. Sam zgłupiałem, nie wiem na który kierunek złożyć podanie. I teraz chciałbym zapytać co jest grane ? :)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)