Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • martka

hej, usiłuję zlokalizować automaty w gmachu głównym, na razie udało mi się tylko jeden znaleźć, niedaleko pokoju 225 (?, na pewno na 2 piętrze :D), ale przydałoby się więcej :)
  • Anonim

proponuję zastosować moją taktykę: termos :)
    smaczniej i taniej
  • Beatka

w poprzednim roku akademickim był jeszcze na 3 piętrze, kolo sali 309, ale w tym roku chyba go zlikwidowano i ten na 2piętrze jest jedynym, więc lepiej sie do niego przyzwyczjmy:)
  • Anonim

hyhy.. jak to dobrze, że kawy nie lubię :)
  • martka

widziałam jeszcze ludki z kubkami nescafe to myślałam, że może o jakimś jednak nie wiem... łudziłam się, że nie wiem :D
    btw. też nie lubię kawy, ale inaczej nie wytrzymuje na wykładach tyle godzin :D
  • Anonim

a od czego zeszyt na rysunki? ja już małe miasteczko rysuję, duża to praca bo wiele szczegułów, zajęcie na kilka godzin. zresztą ostatnio nie miałem czasu na rysunki: na wykładach z matmy uczełem się materiałoznawstwa, a na wykładach z informatyki odsypiałem. jednym słowem kawa mi niepotrzebna; p (bo nie mógłbym wtedy odsypiać)
  • Szatan Na Kółkach

Materiałoznawstwa? Po kiego demona?; p
  • Shrek!

>mmaarrttkkaa napisała:
    >widziałam jeszcze ludki z kubkami nescafe

nescafe stoi napewno na 1 albo drugim piertrze w SK
    przy wejsciu stoi zwykly automat ktory jest tez w elektrycznym

nescafe tez jest w AF

a w gg jest cos przy 226
  • Anonim

ludki z kubkami nescafe (tymi ładniejszymi, czerwonymi; ) zaopatrują się w sklepiku obok auli; p
    ale kosztuje 2,50; ( może lepiej zainwestować w termos....
  • Anonim

Najlepszy atomat jest w gmachu fizyki, ale kto by tam łaził specjalnie po kawe; p
  • martka

to mnie nie pocieszyliście :D a termosu mi się nosić raczej nie chce... zostaje mi ten jeden na drugim piętrze...
  • nus.

ciekawe czy ktos moglby to zmienic;> moze trzeba zadzwonic do czlowieka od automatow... bo tak srednio lubie biegac po gg;d
  • Luigi

po co kawa, guarana jest o wiele lepsza:P
  • nus.

ogólnie automat.; d
  • Anonim

Przydałby się automat z guaraną...
  • Maciek

Hm, nie ma automatów w Gmachu Głównym, ale za to u nas na Elce jest ich zatrzęsienie_;). W tym momencie kojarzę 6 (z kawą_;E), w tym jeden blisko wejścia, więc nie marudź, że daleko.
  • A.

ja tutaj cierpie na brak automatów (czy naprwdę wszystkie nie działaja??) na wydziale zarządzania na narbuttaaaaaa. cholera jasna w termos inwestowac nie bede bo i tak torbe juz mam za ciezka a ta kawa z bufetu jest fujjjjjj ooo!!

to jest straaszne bo w LO piłam kawe z automatu nałogowo :(
  • Anonim

w gmachu SiMR też mamy pełno automatów z kawą, przy wejściu dwa, i jeszcze jakieś dalej :D
  • Anonim

> a ta kawa z bufetu jest fujjjjjj ooo!!
    to nie wiem, jakie ty znasz automaty do kawy, ale dla mnie w nich sa takie siki, ze nawet rozpuszczalna z najgorszego bufetu bedzie lepsza :)

• entuzjasta muzyki

hmmm.. z niejednego automatu kawę się piło... zatem mogę stwierdzić, że:
    na fizyce Nescafe
    w głównym na 2 piętrze (drogo ale bez porównania)
    btw. żadna kawa z automatu nie powinna się nazywać kawą
  • 1
  • 2
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)