Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Arku Domku

Witam!
    Jestem chory, chcę iść do lekarza :D :D :D
    Mam tylko książeczkę zdrowia studenta z PW. W przychodni rejonowej na Ursynowie powiedziano mi, że interesuje ich książeczka rodzinna, w której zapisane są składki odprowadzanie przez zakład pracy. Nie pochodzę z wawy, więc takiej książeczki oczywiście przy sobie nie mam.
    Gdzie się udać, by zostać przyjętym na jasnozieloną książeczkę zdrowia studenta z PW?
  • Anonim

http://www.polibuda.info/tiki-index... - wygooglowanie tego nie trwało długo;) Pzdr
  • Anonim

To jeszcze zależy skąd konkretnie jesteś.

W każdej przychodni PW możesz się zapisać i Cię przyjmą. Z tym, że jeśli jesteś z woj.mazowieckiego to będą od Ciebie wymagali zrezygnowania z opieki lekarskiej w miejscu zamieszkania żebyś miał tylko jednego lekarza pierwszego kontaktu - tego w przychodni akademickiej. Jeśli jesteś spoza mazowieckiego to możesz zapisać się tu bez żadnych rezygnacji i będziesz miał dwóch lekarzy - w domu i w Warszawie.
  • Karola

A jakiego lekarza pierwszego kontaktu z przychodni przy akademiku na Narbutta polecacie? I w ogóle konieczne jest ubezpieczenie, które jest niby nieobowiązkowe, ale gdzieś na wydziale przy dziekanacie na początku roku mi mignęło ogłoszenie w tej sprawie ale z głowy wyleciało :)?
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)