-
tomchm
Mam pytanie odnosnie języka rosyjskiego na PW. Sam język bardzo lubię, ale moja prowadząca - dr Blanka Konopka - nie za bardzo mi odpowiada. Czy są inni, dobrzy nauczyciele języka rosyjskiego na PW, a jeżeli tak, to jacy? -
Mariol
p. Jakubowska. Ja osobiscie mialam z nia tylko jakies zastepstwo, ale bardzo dobrze prowadzila te zajecia. Byly roznorodne i czlowiek nei patrzyl co minuta na zegarek :P -
tomchm
A gdzie ona naucza rosyjskiego? Ja jestem z SiMRu i dlatego mnie to interesuję, czy można chodzić na zajęcia do prowadzącego, który na SiMRze tych zajęć nie prowadzi. -
Edyś
Mogę polecić mgr Jakubowską i mgr Gawrońską.
Ja chodziłam do innych wydziałów na zajęcia (ale u mnie na wydziale tylko 2 osoby się na rosyjski zapisały)
Myślę,że jak napiszesz do kierowniczki (mgr Gawrońskiej) to czegoś więcej się dowiesz. -
-
Mariol
Mozesz chodzic do tego lektora, do ktorego cchesz. Kwestia czy on ma zajecia w tych godzinach, co Ci pasuje. -
Beatka
Zgłoś się do mgr. M Gawrońskiej, miałam z nią zajęcia jest bardzo fajna i idzie studentom na rękę, jak z nią pogadasz to napewno znajdzie się jakis termin na który będziesz mógł przychodzić. Jeśli chcesz ją znaleźć to w pierwszym tygodniu semestru będzie codziennie od 10-14 w pokoju 420 w GG. i tam właśnie prowadzi zapisy do poszczególnych grup. Jeśli zależy Ci skontaktować się z nią wcześniej to oto mail do niej: maria.g@acn.waw.pl
powodzenia:) -
Paulinka
Jak chcesz bez problemu zaliczyć ten przedmiot, to polecam p. Gawrońską, ale nie liczyłabym na to, że dużo się nauczysz, ja z nią miałam 4 semestry i moja wiedza, szczególnie się nie powiększyła. Miałam też semestr z dr Michalską, która nie należy do najmilszych osób, ale całkiem dobrze uczy, najbardziej korzystają Ci, którzy coś tam już potrafią.