-
Paweł Koman
Co sie stało z linkiem i wątkiem na ten temat? Autor go wykasował, czy służby robią to za co biorą pieniądze? Film został zdjęty ze strony TV PW, link z postem zniknął z grona...
Film jest niesamowity, ciekawe komu i dlaczego przeszkadzał? Niesamowicie może działać na wyobraźnie i przestrzegać przed "pewnymi działaniami".
Telewizja PW napisała że zadziałały "siły wyższe", smutne,
Dobrze, że jak na razie internetu całego nie da się ocenzurować i że udało mi sie go zassać przed usunięciem :D, -
nus.
cóż, może uczestnicy programu nie chcieli by był publikowany? gdybyś Ty się dał ośmieszyć nie wiem, czy byłbyś szczęśliwy. A jeśli tak, to może inni mają mniej dystansu do samych siebie;)
chociaż może był inny powód, kto wie? -
Lypa
-
nus.
-
-
~~
>Paweł Koman napisał
>Co sie stało z linkiem i wątkiem na ten temat?
-Czy mówisz o wątku założonym 1 kwietnia (łac.: PRIMA APRILIS)???... -
Paweł Koman
co do ośmieszenia to kto został ośmieszony? bo ja niewiem
Przecież ewidentnie było widać że niektórzy wiedzieli o tym, a może wszyscy wiedzieli i dobrze grali?
Z punktu widzenia widza takiego jak ja tego ustalić nie można, a nawet jak ktoś nie wiedział o akcji, to bynajmniej zachował sie jak KAŻDY w takiej sytuacji, więc i tak nic tu śmiesznego by nie było,
Filmik jest Prima Aprilisowy więc pewnie i wtedy powstał post na gronie :d
dla zainteresowanych polecam użycie supreme