Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paweł Koman

Co sie stało z linkiem i wątkiem na ten temat? Autor go wykasował, czy służby robią to za co biorą pieniądze? Film został zdjęty ze strony TV PW, link z postem zniknął z grona...

Film jest niesamowity, ciekawe komu i dlaczego przeszkadzał? Niesamowicie może działać na wyobraźnie i przestrzegać przed "pewnymi działaniami".

Telewizja PW napisała że zadziałały "siły wyższe", smutne,

Dobrze, że jak na razie internetu całego nie da się ocenzurować i że udało mi sie go zassać przed usunięciem :D,
  • nus.

cóż, może uczestnicy programu nie chcieli by był publikowany? gdybyś Ty się dał ośmieszyć nie wiem, czy byłbyś szczęśliwy. A jeśli tak, to może inni mają mniej dystansu do samych siebie;)

chociaż może był inny powód, kto wie?
  • Lypa

A co to był za program?; >
  • nus.

ukryta kamera;d
  • ~~

>Paweł Koman napisał
    >Co sie stało z linkiem i wątkiem na ten temat?

-Czy mówisz o wątku założonym 1 kwietnia (łac.: PRIMA APRILIS)???...
  • Paweł Koman

co do ośmieszenia to kto został ośmieszony? bo ja niewiem
    Przecież ewidentnie było widać że niektórzy wiedzieli o tym, a może wszyscy wiedzieli i dobrze grali?
    Z punktu widzenia widza takiego jak ja tego ustalić nie można, a nawet jak ktoś nie wiedział o akcji, to bynajmniej zachował sie jak KAŻDY w takiej sytuacji, więc i tak nic tu śmiesznego by nie było,

Filmik jest Prima Aprilisowy więc pewnie i wtedy powstał post na gronie :d

dla zainteresowanych polecam użycie supreme
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)