Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Andrzej Kowadełko

Ostatnio mając za dużo czasu na rozmyślania wpadłem na pewien pomysł, mianowiecie zorganizowania randki w ciemno. Idea polega na tym żeby znaleźc swoją drugą połówke jednocześnie świetnie się przy tym bawiąc. Szukamy osób chętnych do tej o to zabawy( tzn ja oraz grupka moich znajomych)

Kandydatki powinny spełniać następujące wymagania:
    -wygląd powinien jednoznacznie wskazywać na dziewczne żeby nie było żadnych niedomówień:P
    -najlepiej żeby były studentkami tak między pierwszym a trzecim rokiem :) niekoniecznie muszą być z uw
    -nie szukamy żadnych dziewczyn pokroju galerianek( najlepiej żeby były inteligente, zmysłowe, delikatne, panią ze skoliozą odrazu dziękujemy
    - fajnie by było jakb umiały gotować:]
    -doceniających poczucie humoru, oraz piękno duszy
    -chętnych na zwariowane wypady, oraz na dobre szalone imprezki
    -żeby były uśmiechnięte
    -potrafiły same wyjść z inicjatywą
    -żeby można było z nimi konie kraśc;)

Kandydatom serdecznie dziękujemy( nie jesteśmy homoseksualistami:P)

Coś o nas:

Jesteśmy studentami pw, każdy z nas prezentuje sobą inne cechy, czasami pijemy alkohol (przeważnie piwa), lubimy dobrą zabawe, oraz aktywnie spędzać czas:) Mamy nadzieje że spodoba wam się ten pomysł i chętnie się do nas odezwiecie:) zgłoszenia przyjmujemy przez pm:)
  • Anonim

"panią ze skoliozą odrazu dziękujemy" PANIOM , OD RAZU
  • Anonim

mój pierwszy post na tym gronie wnosi mało treści, ale nie mogę się powstrzymać

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Pauliś vel kopyto

dosyć wymagający jesteście;) a czy sobą to reprezentujecie?
  • (;Olga;)

ja wiem czy wymagający... sama mam jakieś 90% koleżanek odpowiadających opisowi
  • JACEK

FAIL! :D

Chociaż z drugiej strony, to każda rozrywka dobra w kontekście zaliczeń i zbliżającej sie sesji:)
  • chaber

Jesli to prowokacja, to wybitna :D
  • Manchi

prowokacja jak prowokacja, ale żart niezły, przyznaję; )
  • Karol

Desperackie to trochę, ale ok, życzę powodzenia haha :)

Od razu mi się przypomniało:
    http://www.youtube.com/watch?v=4BkF...
  • (;Olga;)

każdy orze jak może;D
  • silv3str

drugiej połówki najlepiej szukać w monopolowym; )
  • Anonim

>JACEK wrote:
    >FAIL! :D
    >
    >Chociaż z drugiej strony, to każda rozrywka dobra w
    >kontekście zaliczeń i zbliżającej sie sesji:)

tak, z naciskiem na kontekst ZALICZEŃ :)

@ pomysłowicz akcji
    skoro to zabawa, to nie ma tutaj miejsca na wstyd, więc ze względu na bezpieczeństwo koleżanek i w obawie o ich zdrowie :D - proszę dodać go ogłoszenia portrety poszczególnych randkowiczów, co by nie okazało się, że jak przyjdzie co do czego, trzeba przed wami uciekać :D
  • Anonim

"Od organizatorów wymagane:
    -brak grzyba na stopach,
    -z zębami na przedzie,
    -bez piwnego brzuszka!:D"

:D:D:D:D:D:D
  • Andrzej Kowadełko

Po pierwsze chciałbym napisać żeby niektórzy pilnowali swojego Marlina:P. Po drugie wymagania nie są zbyt wygórowane.
    Do Karola: filmik jest całkiem śmieszny ale w tym wypadku nie jest to skecz:)
    Do Shake: sugerowałbym abyś jeszcze raz przeczytał temat tego wątku;)

Wymagania postawione przez KarolineA są całkowicie spełnione

Jeszcze kilka słów odnośnie naszej zabawy, najlepsza bądź najlepsze kandydatki zostaną wybrane na podstawie naszej ankiety która jest wysyłana do kandydatek po otrzymaniu zgłoszenia:)

Za przesłane zgłoszenia dziękuje i zachęcam inne dziewczyny do wzięcia udziału w zabawie

• Anonim

w takim wypadku ty jako organizator, czy tam wy jako organizatorzy, również nie macie prawa wymagać, by "wygląd jednoznacznie wskazywał na dziewczynę" :) skoro w ciemno to w ciemno :D

przeczytałA,
    podlegasz władzy kobiecej :) wacka nie posiadam przykro mi

ach, i nauczcie się ortografii:) na przodzie, a nie na przedzie :]
  • misiek

piją piwo i nie mają piwnego brzuszka :) baju baju takie rzeczy tylko w raju :)
  • JACEK

Dobre jajca chłopaki:)
    Wejdźcie po egidę WRS-u jakiegoś, to parę złotych dofinansowania dostaniecie z jakiejś Komisji Kultury:)
  • (;Olga;)

taaa tylko jeszcze sprawozdanie z sukcesów i porażek trzeba napisać;d i wykazać na co kasa jest wydawana;p
  • erny.

nie mam piwnego brzuszka, nie mam grzyba na zębach i mam kpl zębów, :D łapię się xD???
  • Qdlaty

a paszport polsatu jest??;>
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)