Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciek

a ja mam takie pytanie
    w ofercie jezykow i lektoratow sa tez podane godzina i dzien tygodnia, w ktorych one sie beda odbywac
    problem w tym, ze ja np. na swoim wydziale nie mam jeszcze planu zajec i wolalbym uniknac tego, ze zapisze sie na jakies odpowiadajace mi lektoraty a potem muka bo mam wtedy np. cwiczenia z czegos na wydziale
    w zwiazku z tym pytanie-czy te godziny podane teraz beda takie na bank?
    z gory dzieki
  • pajdżer

na bank takie będą ,+ - 15 minut.
  • Maciek

czyli co, jak mi sie w plan nie wpasuje to co wybrałem to mam lipe i musze zmieniac lektorat tak?
  • Mateusz xxx

A ja mam pytanie nieco innej natury. Otóż: jak sie zapisać na cokolwiek? Trochę to dziwnie brzmi pewnie, ale zdałem B2 i wszędzie jest napisane że trzeba to zrobić na stonie sjo, tyle że nie mam pojęcia gdzie, co i jak. Szukam we wszystkich zakładkach ale nic takiego nie widzę. Domyślam sie że trzeba mieć swoje konto. Zatem musze się gdzies zarejestrować? Proszę powiedzcie cokolwiek, bo od jutra zapisy a ja nadal jestem zielony.
  • Prodion

W zakładce zapisy masz nieaktywną opcje "zapisy" jutro będzie aktywna to się zapiszesz, w czym w sumie problem ?? Oferta wisi na stronie aktualna.
  • Mateusz xxx

super, dzięki za info, bałem się po prostu ze trzeba się gdzies rejestrować itd. i ze powinienem juz to zrobic, a jutro tylko zaznaczyc co chcę miec, ale skoro to dopiero jutro to mnie uspokoiłes, dzieny
  • pajdżer

>Maciek napisał
    >czyli co, jak mi sie w plan nie wpasuje to co wybrałem to
    >mam lipe i musze zmieniac lektorat tak?

Dokładnie, a później są problemy żeby się gdzieś dopisać bo powyżej limitu osób nie chcą lektorzy dopisywać. Mą
  • Piotr .

Czy limit bezpłatnych godzin w SJO przysługuje na cały tok studiów na PW, czy w ramach danego kierunku?
  • Madzia...;*;*;*; *

Sprzedam Książkę Ready for CAE(czerwono-czarna okładka z "biegaczem" :P ). cena promocyjna 60 zł.(nówka sztuka, 2 unity zrealizowane wiec niezniszczona) Angilski miałam z mgr Brian Dunn :) Chętnych proszę o kontakt na gg : 12226468
  • ๑Anita23๑

Jeżeli zdałabym egzamin na poziomie B2 z angielskiego w styczniu, to czy możliwe będzie zapisanie się na drugi semestr na zajęcia np. z języka hiszpańskiego? I czy w ogóle mogę liczyć na to, że w drugim semestrze będą grupy zaczynające naukę od zera?
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)