- 1
- 2
-
Piotrek
Witam,
Jako osoba, która właśnie się dostała na PW chciałbym się dowiedzieć jak to jest z kółkami zainteresowań. Interesują mnie głównie kółka informatyczne (ewentualnie z innych nauk ścisłych). Są takie? A jeżeli tak to jakie?
Druga sprawa to czy grupa uczniów może zorganizować kółko? Czy byłyby z tym trudności? Czy daliby nam opiekuna i salę komputerową? Czy może jest to niemożliwe?
Z kolegami pomyśleliśmy, żeby założyć kółko informatyczne coby poszerzyć naszą wiedzę w tych dziedzinach i ewentualnie spróbować szczęścia w jakichś konkursach :). Jak to z tym jest?
Pozdrawiam
Piotrek -
Anonim
-
OneHotMinute vel Kacz
-
t-t
wlasnie...z tego co wiem,a "weteranem" politechnicznym jestem nie ma nawet wycieczek klasowych;,,,,-((........kolka zainteresowan..hmmmm..?? Sa i zakladaja sie bardzo czesto...np: "Kolo milosnikow Mechaniki Plynow".......ludzie w nim uczeszczajacy badaja przeplyw zlocistego plynu przez okolo 2 centymetrowy otwor w butelce...najlepiej z etykieta "Tyskie".... Kolo Milosnikow Pubu Student..."Kolo Milosnikow Architektury Wnetrz Warszawskich knajp" Kolek jest wiele na Politechnice....np. Fontanna pod Fizyka jest kolkowata, Na Simrze, niektorzy maniacy pasjonuja sie kolkami tyle tylko, ze aluminium i pod nazwa felgi...A jesli interesuje Cie informatyka to po prostu na nia idz!
http://www.polibuda.info/tiki-view_... -
-
Anonim
-
Anonim
-
KA(L)KU(L)ATOR ...
założyć kółko i w konkursie wystartować :) to nie ta liga co nawet najlepsze liceum -
Anonim
Na MiNI i Elce sa kolka informatyczne. Przyjdziesz w pazdzierniku to moze nawet plakat zobaczyc :P -
Piotrek
Dzięki Jasio i Detrytus.
Nie ma to jak mieć poczucie humoru :))) a widzę, że wy macie :)
Oby też nauczyciele mieli :P
Pozdro! -
Anonim
Trafisz na Traczyka to zobaczysz co to znaczy poczucie humoru :D:D
Pozdrow wtedy Wujka Tomka i pamietaj ze dzien w ktorym pada deszcz jest zlym dniem :P -
Anonim
jakby Ci to wytłumaczyć... duża część Politechniki to szeroko rozumiana informatyka, więc "kółko informatyczne" to trochę niepoważna sprawa i zbyt szeroko zdefiniowane pole zainteresowań.
Aha, i w szkole wyższej nie ma "nauczycieli" tylko "wykładowcy"; )
Coś czuję, że będziesz miał problem z przystosowaniem sie; ) -
Anonim
marudzisz ja zaczynam 5 rok i ciągle na uczelnie mówię szkoła... wiem... wiem... nie wypada i blablabla, ale już tak mam :-)
więc jak ma chłopak ochotę to niech sobie mówi nauczyciel; -) -
Anonim
nie no, niech sobie, tylko niech się nie dziwi, że będą na niego dziwnie patrzeć; )
ale "szkoła" to co innego; ) politechnika = szkoła wyższa :) -
la vida es dura; )))
jest mnostwo kol naukowych..
i nie ma raczej przeszkod, aby zalozyc nowe (tylko, zeby przypadkiem nie bylo martwym tworem)..
ale mysle, ze w tych co sa znajdziesz cos, co Cie zainteresuje..
jak ktos bedzie chcial dzialac, to bez problemu "pomoc" sie znajdzie..
a jak nie bedzie, to zawsze wynajdzie problemy nie do przeskoczenia..
w razie czego zapraszm do Samorzadu (pokoj 165 w Gmachu Glownym), tam mozesz sobie wziac "informator kol naukowych" (opisane sa chyba wszystkie jakie sa na PW) lub tez zaciagnac onformacji u osob za to odpowiedzialnych..
Pozdrawiam
P. -
Piotrek
Wielkie dzięki P. (albo PP)
czeslaw... nie martw się - poradzę sobie :)) choć masz racje... trochę dziecinnie to określiłem...
Pozdrawiam
Piotrek -
Anonim
zapisz sie na podworkowe kolko studentow pw - - zajecia w terenie z piwkiekm i fifom w lapie :P -
Anonim
-
Anonim
Ja przez 3 lata liceum uczęszczałem do Licealnego Koła Spożywaczy Tanich Win... i też mam problem:
od jakiej ceny (na PW) Tanie Wino można określać mianem "taniego"?? Do tej pory magiczną granicą było 5 PLN-ów...
ale nie chciałbym wyjść na burżuja...
POMOCY! -
Anonim
-
Anonim
- 1
- 2