Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

w trakcie spotkań koła (głownie skwer Wodiczko - pozdro) bywały i chwile szcześcia, kiedy za 5 PLN-ów posiadaliśmy dwa wina owocowe (owoce siarki głownie)...
  • Anonim

tanie wino to tylko z kartonu :P
  • eM

nieee nie z kartonu!!! bo papier czuc i w ogole juz nie ten aromat XV wiecznej esencji:D aha no i nie cytrynowe bo smaukje jak ludwik a ludwika nikt z kuchni nie podciaga przeciez:>

ps. mi tam zadne kółka nie potrzebne...straczy mi jak pierwszy roczek zalicze:) i jeszcze jakas porzadna srednia bylaby mile widziana:) ale czy to oby nie zawygorowane wymagania??:D

no chyba ze kolko graniaste w kolo kanciaste:D kto sie przylaczy???;p
  • Anonim

srednia byleby wyzsza od e, na 1 roku emocji nadmiar
  • eM

e?? ja tam bym wolała chociaz pi ale wsztysko zniose;p
  • silver_lady

w moich klimatach popularne są noce niechcickie albo komandos; ] ja osobiście lubie jeszcze lipe miód; ] ostatnio jedna przerzucam się na czystą; ] czy na polibudzie ktoś piwa wódke czy tylko winiacze i piwa??
  • eM

heh no mi sie zdarza czasem;p
  • Anonim

tzn wodka popijana piwem, to tak
  • silver_lady

ale mi się ładnie napisało; ] to pierwsze piwa to miało być pija; ] no ja raczej piwem nie popijam bo mam słabą głowę; ] nie mieszam trunków ale kilkakrotnie zdazyło mi się że piłam wódke popijałam piwem a w między czasie szampana piłam a później jeszcze spiryt rozrabiany a zanim odpłynęłam to piłam ŁISKI; ]
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)