-
Anonim
w trakcie spotkań koła (głownie skwer Wodiczko - pozdro) bywały i chwile szcześcia, kiedy za 5 PLN-ów posiadaliśmy dwa wina owocowe (owoce siarki głownie)... -
Anonim
-
eM
nieee nie z kartonu!!! bo papier czuc i w ogole juz nie ten aromat XV wiecznej esencji:D aha no i nie cytrynowe bo smaukje jak ludwik a ludwika nikt z kuchni nie podciaga przeciez:>
ps. mi tam zadne kółka nie potrzebne...straczy mi jak pierwszy roczek zalicze:) i jeszcze jakas porzadna srednia bylaby mile widziana:) ale czy to oby nie zawygorowane wymagania??:D
no chyba ze kolko graniaste w kolo kanciaste:D kto sie przylaczy???;p -
Anonim
-
-
eM
-
silver_lady
w moich klimatach popularne są noce niechcickie albo komandos; ] ja osobiście lubie jeszcze lipe miód; ] ostatnio jedna przerzucam się na czystą; ] czy na polibudzie ktoś piwa wódke czy tylko winiacze i piwa?? -
eM
-
Anonim
-
silver_lady
ale mi się ładnie napisało; ] to pierwsze piwa to miało być pija; ] no ja raczej piwem nie popijam bo mam słabą głowę; ] nie mieszam trunków ale kilkakrotnie zdazyło mi się że piłam wódke popijałam piwem a w między czasie szampana piłam a później jeszcze spiryt rozrabiany a zanim odpłynęłam to piłam ŁISKI; ]