-
admin
witam
jestem z wipu i mam jutro pierwszy wf
jak to jest w żaczku z siłownią ? bo coś trener gadał że mają być 2 grupy jedna 8-9 a druga 9-10 ? ja niby jestem w tej drugiej ale jest gdzieś lista? -
vtec gie
witam :P
jutro mam wf od 10:30 do 12:30 siatkówkę gdzie to się odbywa w rivierze?;> -
Aldi
-
O.R.L
Jak dobrze pamiętam to nad salą, w której było spotkanie. [ Riviera ] ( II piętro ) -
-
Lily.
-
mercik
Witam. Nie mogłem być na organizacyjnych zajęciach wf. Gdzie mam teraz iść i się zapisać? Do tej Riviery? Czy może razem z moim wydziałem kiedy będą pierwsze zajęcia? Będę mógł wybrać dyscyplinę czy konsekwencją spóźnienia będzie to, że mi jakąś przydzielą? Proszę od odpowiedź. -
Lily.
Im wcześniej pójdziesz do Riviery, tym lepiej. Musisz się zgłosić do sekretariatu Studium i tam wpisać się na listę (o ile jeszcze są miejsca). Jeśli nie ma miejsc, pozostaną Ci płatne zajęcia zaliczające wf. -
Fastman
znajdzie się może ktoś chętny na zamiane zajęć w-f - dotyczy wydziału elektrycznego. Ja jestem zapisany na basen - ten na pl. Narutowicza, na godz. 9.00 Więc ta trzecia zmiana, można się troche wyspać, no i zajęcia trwają tylko 30 min. Chętni pisać lub dzwonić 512097879!!!!
Za zamianę na fajne zajęcia stawiam 0,5l. -
Gord_on
Wiecie gdzie znaleźć nr konta,na który trzeba wnieść opłatę za tenisa ziemnego? -
Justyna
-
Skrzypczynianka
Hej, czy może mi ktoś powiedzieć, jak to jest kiedy chodzi się na 2 różne zajęcia, jedne bezpłatne zaliczające w-f, a drugie w sekcji AZSu? za te drugie trzeba płacić (nie chodzi mi o ubezpieczenie)? -
Lotnik
Te płatne zaliczają, przynajmniej tak mówili na spotkaniu organizacyjnym. Dowiedz się może u prowadzącego, ja chodzę na sekcję LA i powiedział, że mam z góry zaliczony WF -
Lily.
>Skrzypczynianka napisała:
>Hej, czy może mi ktoś powiedzieć, jak to jest kiedy
>chodzi się na 2 różne zajęcia, jedne bezpłatne
>zaliczające w-f, a drugie w sekcji AZSu? za te drugie
>trzeba płacić (nie chodzi mi o ubezpieczenie)?
Jeśli chcesz chodzić i na wf i na sekcję, a swój wf masz bezpłatny to ofc nie płacisz. Sekcja jest czymś dodatkowym;) -
jamajka
nie wiecie może czy Zdun od aerobiku przyjmuje zwolnienia lekarskie?? -
Aldi
-
Agnes
-
Anon Anon
Witam!
Stwierdziłem, że stałem się strasznym pokurczem z zanikającymi mięśniami od siedzącego trybu życia podczas studiów.
Zamierzam przepisać się na aerobik. Uważam, że to ciekawy pomysł. Dużo facetów tam chodzi? Te zajęcia cieszą się raczej zainteresowaniem kobiet i nie chciałbym być jedynym gościem pośród kobiet, nieswojo bym się czuł.
No i czy jest szansa się dołączyć? Do kogo mam się zgłosić, gdzie i kiedy? jestem na drugim roku EE, sam zajęcia mam we wtorki od 12
|
|
1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...
Miejsca grona (17)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Wydział Inżynierii Lądowej Al. Armii Ludowej 16, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce