wf

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • admin

witam
    jestem z wipu i mam jutro pierwszy wf

jak to jest w żaczku z siłownią ? bo coś trener gadał że mają być 2 grupy jedna 8-9 a druga 9-10 ? ja niby jestem w tej drugiej ale jest gdzieś lista?
  • vtec gie

witam :P
    jutro mam wf od 10:30 do 12:30 siatkówkę gdzie to się odbywa w rivierze?;>
  • Aldi

Słuchajcie, gdzie odbywa się ping pong?
  • O.R.L

Jak dobrze pamiętam to nad salą, w której było spotkanie. [ Riviera ] ( II piętro )
  • Lily.

wszystkie sale macie na planie ze studium:

http://www.swfis.pw.edu.pl/Plan-zaj...
  • mercik

Witam. Nie mogłem być na organizacyjnych zajęciach wf. Gdzie mam teraz iść i się zapisać? Do tej Riviery? Czy może razem z moim wydziałem kiedy będą pierwsze zajęcia? Będę mógł wybrać dyscyplinę czy konsekwencją spóźnienia będzie to, że mi jakąś przydzielą? Proszę od odpowiedź.
  • Lily.

Im wcześniej pójdziesz do Riviery, tym lepiej. Musisz się zgłosić do sekretariatu Studium i tam wpisać się na listę (o ile jeszcze są miejsca). Jeśli nie ma miejsc, pozostaną Ci płatne zajęcia zaliczające wf.
  • Fastman

znajdzie się może ktoś chętny na zamiane zajęć w-f - dotyczy wydziału elektrycznego. Ja jestem zapisany na basen - ten na pl. Narutowicza, na godz. 9.00 Więc ta trzecia zmiana, można się troche wyspać, no i zajęcia trwają tylko 30 min. Chętni pisać lub dzwonić 512097879!!!!

Za zamianę na fajne zajęcia stawiam 0,5l.
  • Gord_on

Wiecie gdzie znaleźć nr konta,na który trzeba wnieść opłatę za tenisa ziemnego?
  • Justyna

• Skrzypczynianka

Hej, czy może mi ktoś powiedzieć, jak to jest kiedy chodzi się na 2 różne zajęcia, jedne bezpłatne zaliczające w-f, a drugie w sekcji AZSu? za te drugie trzeba płacić (nie chodzi mi o ubezpieczenie)?
  • Lotnik

Te płatne zaliczają, przynajmniej tak mówili na spotkaniu organizacyjnym. Dowiedz się może u prowadzącego, ja chodzę na sekcję LA i powiedział, że mam z góry zaliczony WF
  • Lily.

>Skrzypczynianka napisała:
    >Hej, czy może mi ktoś powiedzieć, jak to jest kiedy
    >chodzi się na 2 różne zajęcia, jedne bezpłatne
    >zaliczające w-f, a drugie w sekcji AZSu? za te drugie
    >trzeba płacić (nie chodzi mi o ubezpieczenie)?

Jeśli chcesz chodzić i na wf i na sekcję, a swój wf masz bezpłatny to ofc nie płacisz. Sekcja jest czymś dodatkowym;)
  • jamajka

nie wiecie może czy Zdun od aerobiku przyjmuje zwolnienia lekarskie??
  • Aldi

Wiecie może, czy można zmieniać wf na drugi semestr?
  • Agnes

W każdym semestrze możesz chodzić na co innego.
  • Anon Anon

Witam!
    Stwierdziłem, że stałem się strasznym pokurczem z zanikającymi mięśniami od siedzącego trybu życia podczas studiów.
    Zamierzam przepisać się na aerobik. Uważam, że to ciekawy pomysł. Dużo facetów tam chodzi? Te zajęcia cieszą się raczej zainteresowaniem kobiet i nie chciałbym być jedynym gościem pośród kobiet, nieswojo bym się czuł.
    No i czy jest szansa się dołączyć? Do kogo mam się zgłosić, gdzie i kiedy? jestem na drugim roku EE, sam zajęcia mam we wtorki od 12
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)