-
Bartek
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć, czy w Warszawie można uczyć się ekonomii na PW ? Z informatora wynika że ekonomia jest tylko na oddziale w Płocku, ale słyszałem od znajomej, że w Warszawie też podobno jest. Jednak nigdzie nie mogę doszukać się potwierdzenia tej informacji. Czy mógłby ktoś sprostować? :) Zależałoby mi na studiowaniu ekonomii na PW, ale do Płocka to sie nie będę wybierał.. -
Nazar
-
Anonim
-
N@ti
-
-
Anonim
-
Anonim
Władysławiacki kolego, cuż za język! :P Ekonomia na PW? Dziwie się czasami ludziom. Niedługo zaczną studiować urbanistykę na SGGW. O_o -
Anonim
ekonomia na MEiL rulez, tylko sie zabić:
cytat("to jest dobrze, ale jest źle bo nieczytelnie ale da sie rozczytać 2!") hehehe, zabawowo -
Anonim
>*The Tym* napisał
>Władysławiacki kolego, cuż za język! :P Ekonomia na PW?
>Dziwie się czasami ludziom. Niedługo zaczną studiować
>urbanistykę na SGGW. O_o
Trzecie slowo od konca kojarzy mi sie z naszym iberysta; ).
-
Anonim
>Mikael napisał
>>*The Tym* napisał
>>Władysławiacki kolego, cuż za język! :P Ekonomia na
>PW?
>>Dziwie się czasami ludziom. Niedługo zaczną studiować
>>urbanistykę na SGGW. O_o
>
>Trzecie slowo od konca kojarzy mi sie z naszym iberysta; ).
>
XDDDDDDDDDDDDDD
-
Malvi
Oj panowie przesadzacie...Na blache nauczyc sie nie chcecie to robicie ekonomie :D ALe nie bojta sie co roku spora grupa osob powtarza,mi sie poszczescilo :D Ale fakt p.KUNICKA dupnie robi :/ -
Monique
to jak to jest w tym płocku? dużo trzeba zakuwać, żeby zaliczyć rok? Ja postanowilam ze jak sie dostane to bede sie uczyc, ale teraz planuje, ze bede zaliczac rok...; )
|
|
1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...
Miejsca grona (17)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Wydział Inżynierii Lądowej Al. Armii Ludowej 16, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce