-
Karola Tyry Tyry Tyry; D
Mam male pytanko...
Czy na Politechnice znajda sie ludzie, ktorzy smigaja na uczelnie rowerem??
Zasadnicze pytanie, to czy znajdzie sie ktos z Inzynierii Produkcji na Poligrafii?
Bo tak ostatnio zastanawialam sie czy da sie tam zostawiac rower... :/ mam ogromna nadzieje, ze tak, bo co ja bym wtedy poczela :(
piszcie i wypowiadajcie sie w tej kwestii :)
pozdrawiam :) -
Siemion
wątpie by ktoś był na tyle szlony :P
poza tym...na PW raczej nie ma gdzie zostawić rowerka :D -
Karola Tyry Tyry Tyry; D
-
Anonim
Ponoć na WIP'ie gdzies tam mozna zostawic rower, na ST czy gdzies jak sie czegos dowiesz wiecej to w zamian oczekuje wiecej info bom leniwy :)
Pzdr :) -
-
Anonim
ja jezdze rowerkiem czasem i oczywiscie ze na PW da sie zostawic rowerek. Jest specjalny parking kolo gmachu glownego przy bramie od strony ulicy Noakowskiego. Dostaje sie numerek i co tam wiecje no raczje go stamtad nikt nie buchnie bo to jest przy budce ochroniarzy;) Pozdrawiam -
oro
Ja również mam w planach rowerem na PW, wiec jak ktos z okolic Bemowa to dajcie znać ^^ -
Przemek
-
Guffi
-
Anonim
no niestety nie jestem jednym z tych szalensow jezdzacych na rowerze. krzyzyk na droge wszsytkim i moje blogoslawienstwo:D po wykladach pojde sobie na piwko, a Wy sie bedziecie ciagac z rowerkiem:D -
Aga
-
Anonim
carolina lamparcica - zo taka dziewczyna będzie robic na PW
kwiatki, nutki, szkic ołówkiem, książe z bajki...
tak pytam z ciekawości, bo tu raczej sa bardziej przyziemne sprawy: browar, zaliczenia, jakieś tam przyrządy elektryczne -
Anonim
-
ja chętnie na inż. lądową lub okolice bym z kimś z pragi pojeździł ...
-
Przemek
-
Dusioł
mi czasem się zdarza dojeżdżać z pragi płd. jest u nas na ILu gdzie zostawiać rowery (trzeba jednak dobrze się przypinać, bo zdażały się kradzieże :/).
z tego co wiem, przy bramie wjazdowej na tern PW od Noakowskiego jest strużówka, a przy niej parking dla rowerów... -
Anonim
ja bym moze kilka razy pdoskoczyl na wip rowerem ale:( troche sie boje o moja maszyne..... -
ツMoNiA ツ
no ja bym mogła bo lubie ale 50km w jedną atronę to jak dla mnie za duże wyzwanie;p -
Siemion
no co ty Monisiu ... co to dla ciebie 50 km :>... poza tym ..jak ty byś robiła codzień te 100 km ( bo w 2 strony) to jaka wysportowana byś była :>... i może nawet po drodze byś do mnie casem na herbatke wpadła :D
Seph... ja tam też lubie piffko po wykładach ..albo na wykładach :D:D.. wiec może sie kiedyś razem zrelaksujemy po cięzkim dniu na PW :) -
Ok, Przemek to pojezdzimy sobie na PW, tylko w korbe nowa zainwestuje bo w wakacje zrobilem w 2tyg. okolo 500km i niestety rower wymaga drobnych napraw :)
-
Anonim
jasne ze mozna, przed, po , w trakcie, z butelki, puszki, pod chmurka, w studencie, setki tysiace sposobow wypicia BEZ roweru:D