-
Anonim
Myślę że sporo osób dojeżdża na rowerze, tylko narazie tego nie widać bo pogoda nie sprzyja.
Ja sporadycznie dojeżdżam z Brwinowa na PW.
Podejrzewam że z czasem będę robił to coraz częśćiej.
Rower zostawiam na parkingu rowerowym koło straży akademickiej, a jak mam mniej zajęć (lub do 20 - parking rowerowy czynny do 19 niestety) to zostawiam na wydziale (EiTI).
Myślę że dojazd rowerem to dość ciekawa alternatywa dla PKP.
-
Sławuch
-
karollo
kocham jazdę rowerem i nie przeszkadza mi warszawski syf, smrodzące autobusy...
Dojeżdżam sobie spokojnie z Ząbek w 40 minut - i jestem na miejscu... Szybciej niż autobusami i metrem razem wziętymi.
A ponieważ jestem niewiarygodnie wygodnicki to spokojnie czekam na przyzwoite temperatury... i srrru.
Obowiązkowo w kasku, bo 2 lata temu miałem niemiłe spotkanie z neoplanem...
pzdr. -
Anonim
fajna sprawa my na SiMRze mamy parking dla rowerów szpecjalny :), którego nikt nie pilnuje:P -
-
Luigi
moze i nie pilnuje ale zawsze ktoś tam z fajkiem stoi zwłaszcza jak jest ładna pogoda zawsze to coś nawet jesli nie zareaguje to itak zlodziej sie zwykle boi przy świadkach -
Anonim
-
r0b0c0p
Ja jako że mam kilku kolegów co w serwisach rowerowych pracują złożyłem sobie za friko ze starych części takiego wypasionego przecinaka co jak go jakaś menda ukradnie to żal będzie tylko pracy włożonej w jego złożenie, zapięcia i dętki za 6 zł :D