Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kaassia

Dzisiaj dowiedzialam sie ze dostalam sie na Pw na IŚ i teraz mam problem gdzie lepiej mieszkac na stancji czy w akademiku ?? bo chyba czas zaczac czegos szukac
  • Rivel

a co rozumiesz pod pojeciem "lepiej"???
    ja wole na stancji moj kumpel w akademiku,
    akademik bedzie troche tanszy, ale zapewne mniej komfortowy, za to zawsze bedzie sie cos dzialo,
    stancja to spokoj ale za troche wyzsza cene
  • Kaassia

w akademiku chyba mozna poznac wiecej ludzi niee?? ehh nie wiem a orientujecie ile tak mniej wiecej wyniesie oplata za stancje ??
  • Anonim

ja tam cisnę do akademika, z tego co czytałem na stronce to do Babilonu :D

ZŁOOOOOOOOOOO ]:->

jedzie pociąg z BabilonU, zatrzymaj go jak możesz,
    jeśli nie chcesz doznać zgonu........... <śpiewa>
  • Ambasador Wschodu na Świat:)

Jesli ktos chce potrenowac zycie emeryta to zachecam do wyboru stancji:) Najlepiej u takiej babci co sie wszystkiego czepia;)

A bedac powaznym to akademik to super wybor - nie jest komportowo, ale min w tym wlasnie urok.
  • Warsaw Night Drifting Team

chcesz się dobrze bawić itd - wybierz akademik, w przeciwnym razie stancje, tak naprawde nie można powiedzieć co jest bezwzględnie lepsze, najlepiej spróbować jednego i drugiego i samemu się przekonać :P
  • Kaassia

>JUJUTSU jest jak Boże Narodzenie to moze spotkamy sie gdzies na korytarzach hehe bo ja tez nad Babilonem sie zastanawiam; p

ejj nom ale ja ie wiem czemu ludzim stancja kojarzy siez mieszkaniem u babci; p przeciez zazwyczaj ludzie wynajmuja cale mieszkania w ktorych mieszkaja studenci :]

ale chyba sprobuje od akademika zaczac zawsze mozna cos poszukac jak nie bedzie pasowal
  • Anonim

ja własnie mam ten sam problem.Złozylem podanie o akademik.Mysle zeby sprobowac narazie zamieszkac akademiku a pozniej sie okaze co dalej;D
  • Paweł

> ale chyba sprobuje od akademika zaczac zawsze mozna cos poszukac jak nie bedzie pasowal

tylko ze jak chcesz sie wyprowadzic przed uplywem roku to placisz kare... swoja droga po 2 latach w mieszkaniu tez sie teraz do babilonu przeprowadzam
  • Kaassia

naprawde placi sie kare:O:O:O nie wiedzialam:/ heh bez sensu

a duzo ?? hehe musze wiedziec zy rodzicow z torbami nie puszcze w razie czego; p
  • Paweł

wydaje mi sie ze miesieczna oplate, ale glowy nie dam; P
  • Anonim

Ja się dostałem na dosyć ciężki wydział więc chyba będę z mieszkaniem kombinować, żeby mnie nie wyjebali po pierwszej sesji :/
  • justa

> tylko ze jak chcesz sie wyprowadzic przed uplywem roku to placisz kare...

niekoniecznie... musisz powiadomić administrację na miesiąc przed planowanym wykwaterowaniem,że się wyprowadzasz i nie płacisz kary, jęsli tego nie zrobisz płacisz równowartość miesiecznej opłaty za aka.
  • justa

Polecam mieszkanie w akademiku, można poznać naprawdę ciekawych ludzi. Zawsze znajdzie sie kogoś do wspolnego imprezowania i jest z kim wracać z imprez :). W niektórych akademikach są np sale do bilarda, tenisa stołowego, siłownie, więc można miło spedzac czas :)
  • Maciek

>rokolczuk napisał
    >Ja się dostałem na dosyć ciężki wydział więc chyba
    >będę z mieszkaniem kombinować, żeby mnie nie wyjebali po
    >pierwszej sesji :/

co to za taki "ciężki wydzial"?
  • Anonim

Akademik: poznajesz lepiej ludzi z wydzialu to najwazniejsze bo z nimi sie najwiecej czasu spedza . . .a tak swoja droga to jest taniej. 300zł i zadnych oplat za prad wode czy chociazby darmowy net^^ co mnie cieszy . . .a na stancji 400-500 zł albo i wiecej zalezy jak sie trafi + dodatkowe oplaty . wiadomo ze majac wynajete mieszkanie jest inaczej . .napewno spokojniej ale i drozej. . . cos za cos w koncu. Ja lece do akademika i musi byc dobrze x] nie ma co kombinowac ze stancjami . . . .prawda jest taka : jak ktos chce sie uczyc to sie bedzie uczyc . . a na imprezowanie w dobrym towarzystwie zawsze sie czas znajdzie ! pozdrawiam . . (wydzial ICHiP )
  • Kaassia

ja chyba coraz bardziej przekonuje sie do akademika przynajmiej na poczatku studiowania.. pozniej pozna sie jakis ludzi to mozna i z nimi cos poszukac. bo tak samemu to troszke lipa :/
  • Kaassia

tylko heh trzegba jeszdcz e ten akademik dostac :P

• Anonim

Skladaj do riv, 400zl/m raczej z dostaniem sie nie bedzie problemu z tego co wiem zawsze na poczatku roku sa jeszcze wolne miejsca.
  • Kaassia

ale patrzylam w necie ze IŚ ma tylko Babilon i jakis jeszcze jeden.. to bez znaczenia jaki sobie wybiore??:P
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)