-
Anonim
Dziewczyny, zabierzcie glos :-D skoro jest tylu facetow na pw to chyba my powinnysmy miec jeszcze wiecej do powiedzenia na ICH temat
:-D co o nich sadzicie? :-> -
Anonim
Faceci z PW sa swietni :) Ehhh jakie Wy macie szczescie bedac w takim towarzystwie ; ) -
Bladooka
no ja bym powiedziała że tak połowa jest swietna a na drugą połowe..hmm raczej nie zwracam uwagi; P -
Skoku
-
-
Anonim
-
Piotrek (Pedros)
-
Anonim
-
kontek
-
Anonim
ja bym jednak wolal powrocic do tematu kobiet... płeć piękna ciekawą jest, faceta jak facet;
- 2 rece
- 2 nogi... -
Alpha_November_India_Alpha; )
hmm... mezczyzni na PW;)Jest ich naprawde wielu, ale szkoda, ze nie na wszystkich wydzialach... tylko szkoda, ze niektorzy sa tacy niesmiali:) Pozdrawiam Wszystkich! -
Ewka
Faceci...hmm...czym by bez nich byl nasz swiat??;) Faceci na PW sa zakreceni, fajowi, najlepsi...:) przynajmniej mi sie udalo na takich trafic:) Pozdro dla mojej kochanej grupy:)))) -
Anonim
Oj... jak tak dalej pójdzie i tak dużo mężczyzn będzie tu tylko posty dawać to dyskusja będzie mało kreatywna i trochę... ekhem... *subiektywna*; ]
Ja to bym się bardzo chętnie dowiedział co się Wam w nas (nie)podoba i co chciałybyście w nas (ewentualnie; ]) zmienić... Ale z rozsądkiem proszę... z rozsądkiem; ] Księcia z bajki odłóżcie na inną dyskusję; ] Może potem założymy jakąś "Wishlistę"; ]; D -
Anonim
Chyba mogę się zgodzić- są zakręceni, ale najlepsi są Ci, którzy skończyli moje LO i teraz kręcą się obok gg:P
-
Anonim
nie dosc ze nas duzo to jeszcze jestesmy najlepsi, hehehe. duza ilość a jeszcze lepsza jakość:) pozdrawiam maniurki z PW -
travel fast, have a blast
A jak!!!
Gustujemy w MCB:
Mlodych
Chetnych
Bezpiecznych, Beztroskich, Bezbronnych:)
peace -
Anonim
pozdrawiam kolege z wydziału, hehe. u nas mało chłopa, panien dużo, ale kiepska jakość... -
Anonim
-
Anonim
-
cwanko
A dla mnie faceci z PW są często zabawni. Zwłaszcza Ci z wydziałów o małej lub zerowej liczbie dziewczyn :)
Można się tak dziwnie poczuć gdy wchodzisz na jakiś "męski" wydział i ok 95% panów zaczyna się przyglądać, zerkać :)
Na chemii nigdy czegoś takiego nie doświadczę :P
Więc pozdrawiam panów z MINI, transportu, elektrycznego...
:) -
Piotrek (Pedros)
A nas biedaków z Elektroniki bez pozdrowień zostawisz na pastwę okrutnego losu :p ? Hehe żartuję, aczkolwiek to prawda u nas na wydziale dzieją się podobne rzcezy, jaki opisałaś :)
1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...
Miejsca grona (17)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Wydział Inżynierii Lądowej Al. Armii Ludowej 16, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce