Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dziewczyny, zabierzcie glos :-D skoro jest tylu facetow na pw to chyba my powinnysmy miec jeszcze wiecej do powiedzenia na ICH temat
    :-D co o nich sadzicie? :->
  • Anonim

Faceci z PW sa swietni :) Ehhh jakie Wy macie szczescie bedac w takim towarzystwie ; )
  • Bladooka

no ja bym powiedziała że tak połowa jest swietna a na drugą połowe..hmm raczej nie zwracam uwagi; P
  • Skoku

To moze mowmy tylko o tej pierwszej polowie :)
  • Anonim

Faceci z PW?? Nie są źli...
  • Piotrek (Pedros)

No proste, że nie są trzeba tylko dobrze trafić na nich; )
  • Anonim

ja sie zgadzam z Kicia..:) zalezy na ktora polowe sie trafi:P
  • kontek

bo wy ciągle o seksie myślicie :D
  • Anonim

ja bym jednak wolal powrocic do tematu kobiet... płeć piękna ciekawą jest, faceta jak facet;
    - 2 rece
    - 2 nogi...
  • Alpha_November_India_Alpha; )

hmm... mezczyzni na PW;)Jest ich naprawde wielu, ale szkoda, ze nie na wszystkich wydzialach... tylko szkoda, ze niektorzy sa tacy niesmiali:) Pozdrawiam Wszystkich!
  • Ewka

Faceci...hmm...czym by bez nich byl nasz swiat??;) Faceci na PW sa zakreceni, fajowi, najlepsi...:) przynajmniej mi sie udalo na takich trafic:) Pozdro dla mojej kochanej grupy:))))
  • Anonim

Oj... jak tak dalej pójdzie i tak dużo mężczyzn będzie tu tylko posty dawać to dyskusja będzie mało kreatywna i trochę... ekhem... *subiektywna*; ]
    Ja to bym się bardzo chętnie dowiedział co się Wam w nas (nie)podoba i co chciałybyście w nas (ewentualnie; ]) zmienić... Ale z rozsądkiem proszę... z rozsądkiem; ] Księcia z bajki odłóżcie na inną dyskusję; ] Może potem założymy jakąś "Wishlistę"; ]; D
  • Anonim

Chyba mogę się zgodzić- są zakręceni, ale najlepsi są Ci, którzy skończyli moje LO i teraz kręcą się obok gg:P
  • Anonim

nie dosc ze nas duzo to jeszcze jestesmy najlepsi, hehehe. duza ilość a jeszcze lepsza jakość:) pozdrawiam maniurki z PW
  • travel fast, have a blast

A jak!!!
    Gustujemy w MCB:
    Mlodych
    Chetnych
    Bezpiecznych, Beztroskich, Bezbronnych:)

peace
  • Anonim

pozdrawiam kolege z wydziału, hehe. u nas mało chłopa, panien dużo, ale kiepska jakość...
  • Anonim

ale jak widać po nas to i tak w jakości to królujemy na PW :]
  • Anonim

aha Wojtuś - zmień zdjęcie by było wszystko widać jak na dłoni
  • cwanko

A dla mnie faceci z PW są często zabawni. Zwłaszcza Ci z wydziałów o małej lub zerowej liczbie dziewczyn :)
    Można się tak dziwnie poczuć gdy wchodzisz na jakiś "męski" wydział i ok 95% panów zaczyna się przyglądać, zerkać :)
    Na chemii nigdy czegoś takiego nie doświadczę :P
    Więc pozdrawiam panów z MINI, transportu, elektrycznego...
    :)
  • Piotrek (Pedros)

A nas biedaków z Elektroniki bez pozdrowień zostawisz na pastwę okrutnego losu :p ? Hehe żartuję, aczkolwiek to prawda u nas na wydziale dzieją się podobne rzcezy, jaki opisałaś :)
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)