-
Anonim
To ustalcie kiedy to piwo i gdzie a ja się dostosuję. Bo już prawie po sesji jestem. Tylko nie zapomnijcie i dajcie znać. :) -
Anonim
ojej ale Ci zazdroszcze!!ja mam jeszcze 2 egzaminy:/ na razie ustalone ze piatek, ze wieczorem raczej i pewnie w Studencie:)nie zapomnimy o Tobie i dam Ci znac:) -
Anonim
I jeszcze cos...mozecie mi powiedziec a propo tego co Sylwek napisal ze w grupie sila....Dlaczego jak szlam gdzies z chlopakiem to zachowywal sie w miare normalnie...przepuszczal w drzwiach, nie charchal, nie plul, staral sie nie przeklinac itd, ale jak spotykalismy jego kolegow to doslownie matrix-zmienial sie nie do poznania!!no chyba ze Ci koledzy tez byli z dziewczynami to jakos ok, ale jak ja jedna w meskim gronie bylam to czulam sie jakbym szla obok obcego a nie mojego faceta...moze mi to ktos wyjasnic?? -
Anonim
No ja mam jeszcze 4, ale to w porównaniu z tym tygodniem co był, to już jak po sesji. A jeśli w piątek ale wieczorem, to raczej ja nie dam rady. -
-
barszczu
-
Anonim
Ahhh piwo sie udalo:P cale 7 godzin przegadane...Kto nie byl niech zaluje:)co tak wszyscy umilkliscie??z trudem ten temat znalazlam bo nikt juz tu nie pisze... -
barszczu
Agu jaka Ty wytrwala jestes ze odkopalas ten temat :P ponad 7 godzin a minelo jak chwila moment :) przyjemnie bylo no moze poza tym czekaniem na pania spoznialska ale poniewaz jestem kulturalny nie wspomne o tym :p :D -
Anonim
Ej 10 min to zadne spoznienie, szczegolnie ze musialam dojechac z mojej wsi:))trzeba to koniecznie powtorzyc:P -
Anonim
Barszczu nie zapominaj, że my też się spóźniliśmy. Przynajmniej ja - 5 minut. -
barszczu
mow za siebie ja bylem 20 minut wczesniej bo nie mialem po co siedziec na egzaminie :p ale co tam poczekac sobie zawsze mozna zwlaszcza ze reszta dnia byla fajna :) no to powtorzmy kiedys.moze podczas kampanij wrzesniowej? :) -
Anonim
-
barszczu
-
Anonim
-
barszczu
-
Anonim
-
barszczu
ja tez jeszcze dzisiejszy wieczor musze :( no ale co zrobic trzeba nawet jak taka ladna pogoda...a od jutra wakacje znow beda wakacje...... :D
|
|
1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...
Miejsca grona (17)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Wydział Inżynierii Lądowej Al. Armii Ludowej 16, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce