-
kas/jam jam jam PEARL JAM
ja zaczynam te świetne studia po raz kolejny. Najpierw Technologia Chemiczna, teraz ICHiP. PW trzeba przyznać potrafi sie fachowo ze studentami obchodzić... jakbym wiedziała że wylece to bym więcej imprezowała :P.
więc palny na przyszłość: obskoczyć wszystkie wydziały i zostać na tym który będzie akurat dla mnie- a nie ma takiego... Więc mam zadatki na wiecznego studenta... zaczęłam od pierwszego roku :D im wcześniej tym lepiej :D -
kas/jam jam jam PEARL JAM
ej ale nie mówcie że na życie studenckie narzekacie... :). Być wiecznym studentem to nie wstyd -
macieeek
witam! ja również pierwszy rok drugi raz trransport... i to nie wszystko:p pozdrowienia dla wiecznych... -
izi
witam wiecznych :D
ja 2 razi 1- szy rok - zmiana wydziału
a póżniej dziekanka na 2
obecnie studiuje juz 6 rok i jestem na 7 sem.
powoli trzeba kończyć :D
wieczni maja więcej wiedzy bo dłużej studiują , przyszli pracodawcy powinni to docenić :D
pozdrowionka -
-
BialyAs
Moze na wiecznego studenta nie nadaje sie ani ani troche bo dopiero koncze 2 sem ale powiem szczerze ze studenckie zycie ktorego zaznalem sucks i czasem sobie myse ze jak ktos mi powie ze lata spedzone na wydziale elektroniki politechniki warszawskiej sa moimi najlepszymi to mu chyba dam w jape
p.s.
tylko wyspac sie czasem mozna i tyle -
Anonim
Ha... widzisz źle wybrałeś... jakbyś studiował na Elektrycznym to dopiero zaznałbyś życia studenckiego...;) -
vojteq
BialyAs, tez mam podobne wrazenia po 2 miesiacach :/ ale ponoc na naszym wydziale zaczyna normalniec po 3 semestrze... powtarzam - ponoc... :> -
BialyAs
Optymistyczna wersja, ja slyszalem ze od 5 sem jest w miare normalnie slyszalem tez ze pierwsze 3 lata to 3 lata wyjete z zycia pociesze Cie tylko ze dla mnie przynajmniej 1 sem to bylo pieklo na 2 jest troche lepiej jak do tej pory ale po swietach zapowiada sie najwieksza masakra jaka do tej pory widzialem
-
ツMoNiA ツ
nie wiem ile ja bede studiować choć biorac pod uwage moje postepy w nauce to troche bedzie to trwało...a mój braciszek studiuje 5 rok a jeszcze jest na 3 roku:)no to może dociagnie do 10 lat - dodaje ze na jednej uczelni...a znam dziewczyne co rzeczywiscie studiowała 10 lat ale skończyła dwa kierunki wiec to sie nie liczy:p -
Piotrek (Pedros)
Heh u nas nie ma tak dobrze, bo nie ma przetrzymywania na wydziale, jak komuś nie idzie to musi zaczynac od zeraz czyli od examu wstępnego :] -
Anonim
witam... ja zaczolem na Technologi CHemicznej rok temy a teraz jestem na ICHIP;ie znowy na pierwszym roku... -
.
ja dopiero 5 rok koncze i inz bedzie moze za pol roku. Polibuda to potrafi nie dac o sobie zapomniec. Wielkie pozdro dla inicjatorki tematu, musisz byc bardziej niz wpozo:) -
regi
ponoć sie nie pamietam egzamów perełek jesli choc raz sie na nie niecierpliwiło min roczek:D...phiii ma taki juz 4letni z 3roku -
Anonim
Ja studiuję zaledwie 2,5 roku, ale za to już trzeci wydział zaliczam. -
pienio
ha, po 2 latach zmieniam wydzial i zaczynamy od poczatku,wiec optymistyczny wariant 7 lat tytul mgr :P -
Artur
to teraz niech Ci wieczni studenci mi powiedzą na których to wydziałach jest największa zamuła? czego unikać? a co polecacie? oczywiście nie pod kątem wiedzy merytorycznej jaką można zdobyć tylko pod kątem imprez i życia towarzyskiego :P