Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Crux

rok temu spadł o 19pkt :D
  • długosz.

http://www.spoleczniak.fora.pl/hyde...

na OŚ są zazwyczaj 3 tury nawet :)
  • Cichy

Według tego co jest napisane na stronie, to po I turze powinna mi się na koncie pojawić deklaracja, dzięki której mógłbym brać udział w II turze, ale do tej pory nic mi się nie pojawiło.. Czy to jakiś błąd systemu czy ja coś źle doczytałem?
  • eMeL

Jeżeli się nie dostałeś na studia (nie figurujesz na żadnej liście) i nie masz opcji wyboru zmiany deklaracji to KLOPS!
    Zmiana deklaracji była aktywna kilka dni, być może za późno się obudziłeś.
  • Cichy

Hmm.. Sprawdzałem wszystko codziennie, nic od 10.07 się nie zmieniało, żadnych nowych komunikatów, itp.
  • Michał Koki

Być może nie byłeś na żadnej liście rezerwowej umieszczony i nie miałeś już tej możliwości. Dużo miałeś pkt ?
  • Andrzej

jako ze Politechnika podala juz wyniki 2 tury rekrutacji to chcialbym zapytac - jaki nowy prog byl na Inzynierie Ladowa ?
  • ωασ.™

sprawdz sobie. wejdz na strone pw i zobacz na 'Wyniki rekrutacji na studia stacjonarne'
  • Ylaa

Czy ktos mi moze wytłumaczyć jak to jest możliwe, że na stronie rekrutacyjnej mam informacje : "Informujemy, że została Pani przeniesiona na studia na Geodezji i Kartografii na kierunku Geodezja i Kartografia ", a nie figuruję na liście przyjętych ?
  • Jałbrzyk

>Ylaa napisała:
    >Czy ktos mi moze wytłumaczyć jak to jest możliwe, że na
    >stronie rekrutacyjnej mam informacje : "Informujemy, że
    >została Pani przeniesiona na studia na Geodezji i
    >Kartografii na kierunku Geodezja i Kartografia ", a nie
    >figuruję na liście przyjętych ?

Podobno na tych listach są tylko osoby, które nigdzie wcześniej się nie dostały.
  • Ylaa

>Jałbrzyk napisał
    >>Ylaa napisała:
    >>Czy ktos mi moze wytłumaczyć jak to jest możliwe, że
    >na
    >>stronie rekrutacyjnej mam informacje : "Informujemy, że
    >>została Pani przeniesiona na studia na Geodezji i
    >>Kartografii na kierunku Geodezja i Kartografia ", a nie
    >>figuruję na liście przyjętych ?
    >
    >Podobno na tych listach są tylko osoby, które nigdzie
    >wcześniej się nie dostały.

Już sama do tego doszłam jak przeczytałam notkę na stronie pw. Ale dzięki za odp :)
  • Kamil

Jeszcze we wrzesniu chyba bedzie nabor:P W sensie teraz wyczerpia listy rezerwowe,a ten kto "nie figuruje na zadnej liscie rezerwowej" to chodzi o to,ze nie ma go na zadnej liscie tylko na kierunkach,ktore wybral,a na innych kierunkach nie jest brany pod uwage,bo nie wybieral,logiczne.Zawsze na PW jest pchanie dzwiami i oknami,a w rezultacie we wrzesniu jest pusto czlowiek dostaje sie z malym wynikiem punktowym :) Tak bylo rok temu, 2 lata temu, 4 lata temu itd.
  • AnKa

mam pytanie.. jeśli zostałam zakwalifikowana w pierwszym etapie na IŚ a poźniej brałam udział w 2 i 3 etapie i nie dostałam się na elektrotechnikę to tak czy inaczej jestem zakwalifikowana na Inżynierię środowiska, na którą zostalam zakwalifikowana w 1 etapie rekrutacji??
  • mika

jeśli złożyłaś dokumenty na IŚ, to jesteś nadal zakwalifikowana
  • bercik

Witam,
    orientujecie się jaki był w tym roku próg na niestacjonarne budownictwo?
  • Michał Prr

Witam:) Mam pytanie-dostałem się na papiernictwo i poligrafię(stacjonarne), ale chciałbym sie przeniesc jak najszybciej na transport(stacjonarne). Czy mam szansę się przeniesc jeszcze w tym roku?
  • aga1934 ...

Cześć; ) widzę wątek od dawna nieaktywny... aczkolwiek mam nadzieję, że ktoś jeszcze odwiedza forum i mnie trochę poratuje... dziś pisałam rozszerzenie z matmy i się załamałam, ledwo połowę zrobiłam, nie mam pojęcia jak mi to wyjdzie. podstawę to tak 94-96% będę miała spokojnie, zrobiłam błędy w dodawaniu...brawo :D zdaję jeszcze rozszerzenie z angielskiego i geografii. możecie mi powiedzieć na ile taki przeciętny student polibudy zdaje maturę? słyszałam, że bardzo ciężko jest dostać się do Warszawy i chciałabym wiedzieć czy mam jakiekolwiek szanse. bardzo proszę o odpowiedź :)
  • Kubaaa Z

To zależy jaki kierunek chcesz studiować. Progi są bardzo różne
  • aga1934 ...

zdaję angielski, matematykę i geografię na rozszerzeniu, co nie daje mi niestety zbyt dużego wyboru. od zawsze interesowała mnie architektura, ale czytałam na niektórych forach, ze dostanie się na architekturę graniczy z cudem. zainteresowało mnie też budownictwo, ale z tego co się zorientowałam brana pod uwagę jest także fizyka, do której niestety nie podchodziłam czego bardzo żałuję. na kolejnym miejscu jest geodezja i kartografia. czy to bardzo oblegane kierunki i naprawdę tak ciężko jest dostać się do stolicy?
  • aga1934 ...

o i jeszcze kolejne pytanie do osób z gospodarki przestrzennej. co to za kierunek i czy warto?
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)