-
Crux
-
długosz.
-
Cichy
Według tego co jest napisane na stronie, to po I turze powinna mi się na koncie pojawić deklaracja, dzięki której mógłbym brać udział w II turze, ale do tej pory nic mi się nie pojawiło.. Czy to jakiś błąd systemu czy ja coś źle doczytałem? -
eMeL
Jeżeli się nie dostałeś na studia (nie figurujesz na żadnej liście) i nie masz opcji wyboru zmiany deklaracji to KLOPS!
Zmiana deklaracji była aktywna kilka dni, być może za późno się obudziłeś. -
-
Cichy
Hmm.. Sprawdzałem wszystko codziennie, nic od 10.07 się nie zmieniało, żadnych nowych komunikatów, itp. -
Michał Koki
Być może nie byłeś na żadnej liście rezerwowej umieszczony i nie miałeś już tej możliwości. Dużo miałeś pkt ? -
Andrzej
jako ze Politechnika podala juz wyniki 2 tury rekrutacji to chcialbym zapytac - jaki nowy prog byl na Inzynierie Ladowa ? -
ωασ.™
sprawdz sobie. wejdz na strone pw i zobacz na 'Wyniki rekrutacji na studia stacjonarne' -
Ylaa
Czy ktos mi moze wytłumaczyć jak to jest możliwe, że na stronie rekrutacyjnej mam informacje : "Informujemy, że została Pani przeniesiona na studia na Geodezji i Kartografii na kierunku Geodezja i Kartografia ", a nie figuruję na liście przyjętych ? -
Jałbrzyk
>Ylaa napisała:
>Czy ktos mi moze wytłumaczyć jak to jest możliwe, że na
>stronie rekrutacyjnej mam informacje : "Informujemy, że
>została Pani przeniesiona na studia na Geodezji i
>Kartografii na kierunku Geodezja i Kartografia ", a nie
>figuruję na liście przyjętych ?
Podobno na tych listach są tylko osoby, które nigdzie wcześniej się nie dostały. -
Ylaa
>Jałbrzyk napisał
>>Ylaa napisała:
>>Czy ktos mi moze wytłumaczyć jak to jest możliwe, że
>na
>>stronie rekrutacyjnej mam informacje : "Informujemy, że
>>została Pani przeniesiona na studia na Geodezji i
>>Kartografii na kierunku Geodezja i Kartografia ", a nie
>>figuruję na liście przyjętych ?
>
>Podobno na tych listach są tylko osoby, które nigdzie
>wcześniej się nie dostały.
Już sama do tego doszłam jak przeczytałam notkę na stronie pw. Ale dzięki za odp :) -
Kamil
Jeszcze we wrzesniu chyba bedzie nabor:P W sensie teraz wyczerpia listy rezerwowe,a ten kto "nie figuruje na zadnej liscie rezerwowej" to chodzi o to,ze nie ma go na zadnej liscie tylko na kierunkach,ktore wybral,a na innych kierunkach nie jest brany pod uwage,bo nie wybieral,logiczne.Zawsze na PW jest pchanie dzwiami i oknami,a w rezultacie we wrzesniu jest pusto czlowiek dostaje sie z malym wynikiem punktowym :) Tak bylo rok temu, 2 lata temu, 4 lata temu itd. -
AnKa
mam pytanie.. jeśli zostałam zakwalifikowana w pierwszym etapie na IŚ a poźniej brałam udział w 2 i 3 etapie i nie dostałam się na elektrotechnikę to tak czy inaczej jestem zakwalifikowana na Inżynierię środowiska, na którą zostalam zakwalifikowana w 1 etapie rekrutacji?? -
mika
-
bercik
Witam,
orientujecie się jaki był w tym roku próg na niestacjonarne budownictwo? -
Michał Prr
Witam:) Mam pytanie-dostałem się na papiernictwo i poligrafię(stacjonarne), ale chciałbym sie przeniesc jak najszybciej na transport(stacjonarne). Czy mam szansę się przeniesc jeszcze w tym roku? -
aga1934 ...
Cześć; ) widzę wątek od dawna nieaktywny... aczkolwiek mam nadzieję, że ktoś jeszcze odwiedza forum i mnie trochę poratuje... dziś pisałam rozszerzenie z matmy i się załamałam, ledwo połowę zrobiłam, nie mam pojęcia jak mi to wyjdzie. podstawę to tak 94-96% będę miała spokojnie, zrobiłam błędy w dodawaniu...brawo :D zdaję jeszcze rozszerzenie z angielskiego i geografii. możecie mi powiedzieć na ile taki przeciętny student polibudy zdaje maturę? słyszałam, że bardzo ciężko jest dostać się do Warszawy i chciałabym wiedzieć czy mam jakiekolwiek szanse. bardzo proszę o odpowiedź :) -
Kubaaa Z
-
aga1934 ...
zdaję angielski, matematykę i geografię na rozszerzeniu, co nie daje mi niestety zbyt dużego wyboru. od zawsze interesowała mnie architektura, ale czytałam na niektórych forach, ze dostanie się na architekturę graniczy z cudem. zainteresowało mnie też budownictwo, ale z tego co się zorientowałam brana pod uwagę jest także fizyka, do której niestety nie podchodziłam czego bardzo żałuję. na kolejnym miejscu jest geodezja i kartografia. czy to bardzo oblegane kierunki i naprawdę tak ciężko jest dostać się do stolicy? -
aga1934 ...
o i jeszcze kolejne pytanie do osób z gospodarki przestrzennej. co to za kierunek i czy warto?