Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hehe a co z poziomem preinter ? ma ktos pytania?
  • gajmar

jeśli czerwony to ja będę miał chyba we wtorek ale nie wiem na 100 bo dawno nie byłem;] i nie wiem czy teraz pójdę;]
  • RadioAktywna

> ja tez sie pisze na te testy modulowe. interesuja mnie te z fc-experta. jak ktos moze to jzolkiewski@gmail.com. z gory dzieki

przeslijcie tez na jussi1987@onet.eu
    plizzzzzzzzzzz
  • Anonim

czy naprawde nikt nie ma tych testow z experta????
    ponawiam chec ich otrzymania na jzolkiewski@gmail.com
  • RG

Witam, Jutro mam test modułowy z jakiejś chyba czerwonej książki (nie znam tytułu) z rozdziałów 5,6,7,8 podajże, jak ktoś by miał coś do tego to prosiłbym bardzo na aliend@wp.pl z góry dzięki
  • ♥Aguś♥

Jeśli to coś komuś pomoże, to:

z tego co jeszcze pamiętam przez mgłę z zeszłego roku, pierwszy test modułowy z poziomu B1 (czerwona książka, lekcje 1-4), wypracowanie było 1 z 2-ch do wyboru: opisać przyjaciela, albo napisać list do rodziców z wakacji, reszty za bardzo nie pamiętam :(

drugi test modułowy z B1 (lekcje 5-8) wypracowanie było tez 1 z 2-ch: napisać poradę co powinna, albo mogłaby zrobić (There's no harm in ... ) jakaś Emma czy ktoś, żeby rodzice dali jej kase na studia czy coś; drugiego nie pamiętam
  • ♥Aguś♥

a ma ktoś test modułowy z m6? czyli trzeci test modułowy z poziomu B1 (lekcje 9-12)? chociaż tematy wypracowań... ??
  • RG

dzieki za temat pierwszego wypracowania i szkoda ze nie pamietasz drugiego ale trudno się mówi, dzieki :)
  • Michał

Czy miał ktoś może test z czerwonej ksiązki unit 1-4 ?
    Z góry dzięki za odp
    pozdrawiam
  • Magu

a pisał ktoś 7b? plis pytania
  • Michał

ma ktoś coś ?
  • Zuzu

ma ktos moze z pre-inter. konczący plizz...
    osnais@wp.pl
  • Dexter

ja bym prosił o te na poziomie pre-intermediate:] (pawelfotyga@gmail.com)

z góry dzięki
  • Anonim

No wiec chyba wszyscy już pisali 30 listopada?
    ma ktoś jakies fotki zestawów czy coś? Chodzi mi o ten test co jest z FCE. to chyab poziom 7A. Bo ja dopiero jutro mam... jeśli tak to serdecznie proszę o wysłanie:
    orlowski_michal@tlen.pl

z Góry dziękuje bardzo!!:D
  • Anonim

na przyszlość bo zbliża sie test modułowy 2:D fotografujcie co piszecie bedzie nam wszystkim łatwiej:D
  • oj tam oj tam...

mam pytanko:
    miał może ktoś test po 3-ech modułach na poziomie FC expert?
    chodzi mi chociaż o treść części pisemnej, z góry dzięki
  • silv3str

><<<......>>> napisał
    >mam pytanko:
    >miał może ktoś test po 3-ech modułach na poziomie FC
    >expert?
    >chodzi mi chociaż o treść części pisemnej, z góry
    >dzięki

Odświeżam pytanie... Może ktoś ma fotki do tego testu??
  • Pan Brzoza ツ

mival@tlen.pl - wysyłajcie wszystkie materialy jakie macie :-) z góry dziękuję.
  • *Karolinka*

Mi tez Mi tez; ) Plisska Interesuje mnie szczegolnie test z FC Expert, ale nie ten pierwszy z 7A tylko nastepny Ten pierwszy juz pisalam, marnie zreszta...

karog@op.pl
    Z gory bardzo dziekuje; )
  • silv3str

Jeżeli pisałaś ten pierwszy, to czy mogłabyś się podzielić pytaniami?? Głównie czego dotyczyła gramatyka i część pisemna, czyli temat wypracowania, czy też listu. Jeśli mogłabyś przesłać jakieś pytania, bądź temat wypracowania byłbym bardzo wdzięczny. Mój email to sylboh@wp.pl Z góry dzięki.; )
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)