-
Shinju
A więc... Temat dla wszystkich tych którzy pragną sobie pogadać na wszelkie tematy... Temat główny do niczego nie zobowiązuję tak więc robimy co chcemy... Możemy tutaj się podzielić wszelkimi myślami... :) Pozdrowionka -
Siemion
-
Maciejo Andrzejo
-
Siemion
jeśli chodzi o to że jesteś głodny to coś zjedz :D - chyba że jesteś na jakiejś diecie :P
a co do pojścia do szkoły to nie warto jeśli nie masz jakiegoś kolosa :D -
-
Anonim
-
Siemion
-
Shinju
ja nie chcę nikim rządzić... potrzebuję tylko miejsca gdzie mogę sobie pisac i nikt nie będzie widział w tym problemu... -
Anonim
-
Siemion
-
Shinju
hahaha... jutro rano mam maturę... na szczęście to polski tylko... więc powinno pójść w miarę gładko... z resztą okaże się... -
CODA
no ja tam pretensji nie mialem .... wiec koniecznie musze tu zagoscic na stale :)
połamanego piora; ] -
Siemion
no to powodzenia na tej maturce perełko :D
i koniecznie powiedz jak ci poszło :D
bede za ciebie i brachola trzymał kciuki :D -
Shinju
-
Siemion
a ty znoffu zaczynasz ??
mówiłem Ci że wymaxujesz - a teraz już o tym nie myśl tylko pooglądaj trote tego co ci wysłałem i do łuzia spać żebyś była wypoczęta :D
-
kam
-
Shinju
-
Shinju
-
CODA
najwazniejsze to podejsc na luzie....ja sie nie stresowalem...na maturce nucilem wene kalibra...temat sam mi wszedl w pioro i poszlo :) -
Anonim
matura to pikuś.... kwestia oceny...
A i tak beda Wam naciagac na wyzsze, zebyscie mieli wiecej punktow... (i to jest bez sensu)... -
Siemion
a jak możesz nie nadążać skoro tego nie było tak wiele i nie dochodzą nowe - narazie :D
pff co ci nie odpowiada w słowie "swawolne"??