Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gambit

W podstawowce zrobilem sobie kuku w duzy paluch u nogi (jak do tego doszlo nie powiem bo by ludzie ze smiechu poumierali :) ) pojechalem z mateczka do szpitala, przeswietlenie nie wykazalo zlamania no i moja mama zadaje standardowe pytanie "czy syn moze chodzic do szkoly jak to nie zlamanie" lekarz odpowiedzial "oczywiscie ze moze" po czym na koniec jak wychodzilismy dodal "tylko prosze ograniczyc synowi chodzenie". Jedyne co dobre to ze wiem kiedy zmienia sie pogoda bo mnie wtedy palec boli :D
  • Shinju

no cóż... mój kolega umarł bo karetka nie chciała do niego przyjechać... bo dyspozytorka uznała że jego rozhisteryzowana przerażona młodsza siostra robi sobie żarty...
  • Gambit

:/ jeszcze jest wiele przykladow super dzialalnosci naszej sluzby zdrowia, ale proponowalbym zmienic temat bo jakos ponuro sie zrobilo, moze wiesz co tam slychac w naszym liceum ? :) (zgodze sie rowniez na jaki kolwiek inny temat :) )
  • Shinju

no tak... chyba lepiej... właśnie się zorientowałam, że to samo LO skończyliśmy... :) no chyba jakoś tam im idzie... mój brat uczęszcza... sporo nauczycieli nowych jest... ale niektórzy są niezniszczalni...
  • Gambit

Ostatnio sie zdziwilem ze tyle osob uczeszcza z naszego LO na PW - nie ze mam cos do ludzi (bo bym mial i do siebie :D ) ale nie powiesz ze jasinski swiecil przykladem co do jakosci nauczania :)
  • Shinju

eee tam... nie było tak źle... po prostu jeśli ktoś chciał to był w stanie się nauczyć... a to że u nas w LO większości się nie chciało... to już inna sprawa...
  • Gambit

Wiadomo, powodzenie zalezy w wiekszosci od samego siebie a pozniej jest troche szczescia i srodkowisko, no ale czesc nauczycieli nie zachecala do nauki
  • Siemion

ja tam na swoje LO nie narzekam :).... miałem tak porąbaną i rozrywkową klase że każdego nauczyciela potrafiliśmy z równowagi wyprowadzić <2ch nowych przez naszą klase zwątpiło w swoje nauczycielskie powołanie :)>
  • Shinju

mam anemię... :///
  • Gambit

uu :/
  • Shinju

odebrałam wyniki badań (tych przy których mnie tak pokłuli) i poszłam z wynikami do lekarza... wyszło że mam anemię i straszny niedobór żelaza...
  • Siemion

heh,.. znam ten ból Shin.. byłem żelazem karmiony w dziećiństwie przez spory kawałek czasu ....
    pij wode leczniczą .. zuber czy jakoś tak .. jest tak metaliczna że w mig uzupełni braki :)
  • Shinju

no muszę muszę...
  • Siemion

zawsze możesz do swojej diety dodać jakieś śróbki i groździe :)... tylko koniecznie żelazne :)
  • Shinju

noooo... wakacje w pełni... :) dzisiaj mnie tak naszło żeby odświeżyć ten pogaduszkowy temacik... tak więc zapraszam wszystkich :)
  • ~k^

no to spamujemy :P
  • Our Trees... Where Did They Go?

jest ktos z akademika jakiegos politechniki? moi znajomi powyjezdzali a ja chcialabym sobie troche muzyki nagrac z serwera politechniki......

prosze o pomoc!!!!!!!!!!!

Ann
  • Jeszcze Bardziej Najszczęśliwsza

Ha! Dziś juz zupełnie oficjalnie mogę dołączyc do tego grona, bo złożyłam papiery na Placu Politechniki 1. Może bedzie dobrze... Tak sie chciałam z kims podzielic, kto jeszcze nie wie, a temat wydał sie odpowiedni. Co prawda nie wiem, jak sie rozwinał, bo przeczytałam tylko pierwsza i ostatnia strone. I mam nadzieje, ze mimo wszystko jakies przedmioty nam sie pokryją Daniel, bo bym skorzystała z doświadczenia;]
  • Shinju

no cóż... w czasie istnienia tego tematu... poruszane były przeróżne kwestie...
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)