Politechnika Warszawska [12280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • DMateo

Czy w czytelnie w bibliotece jest możliwość podłączenia sie do bezprzewodowego netu? Znajduje sieć "MiNI", jednak po podłączeniu net mi nie działa...
  • Anonim

akurat przeglądalem:
    Czy mogę podłączyć swój laptop do Internetu w Bibliotece?
    Możesz korzystać z własnego laptopa na terenie biblioteki bez podłączania do Internetu.
  • matti123

ja na pw jakiś czas temu łapałem neta a teraz tylko lokalne połączenie
  • Kwiatek

>DMateo napisał
    >Czy w czytelnie w bibliotece jest możliwość podłączenia
    >sie do bezprzewodowego netu? Znajduje sieć "MiNI", jednak
    >po podłączeniu net mi nie działa...

Siec MINI jest siecia wydzialowa i z tego co wiem, to niestety trzeba miec tam konto. Najblizsza znana mi otwarta siecia jest siec na wydziale Elektrycznym.
  • sunseeker

A orientuje sie ktos jak wyglada sprawa z siecia o ssid "pwwifi"? Odbiera ja wlasnie w biblotece, ale wyskakuje mi system autoryzacji, ktory niby wymaga podania loginu i hasla z konta uczelnianego?
  • Krystian

login to Twoje konto studencke z numerem indeksu na domenie @stud.pw.edu.pl
    a haslo to haslo do tego konta.
  • Konrad

O! To nowość - i naprawdę można korzystać i działa? Póki co słyszałem, że jest zamknięta i nie ma możliwości zalogowania się.
    Bo w GG jest nasze MiNI, i jeszcze kiedyś można było okno pw złapać pod kiblem na III piętrze, pingi nie za wysokie i transfer ok 3-4 megabitów, czasem nawet pięciu. Teraz okno leży, widzę co prawda, ale nie idzie się podłączyć...
| |

1. Wszystkie tematy typu: "kto z Architektury", "ludzie z ee odezwijcie się" it...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (17)