-
DMateo
Czy w czytelnie w bibliotece jest możliwość podłączenia sie do bezprzewodowego netu? Znajduje sieć "MiNI", jednak po podłączeniu net mi nie działa... -
Anonim
akurat przeglądalem:
Czy mogę podłączyć swój laptop do Internetu w Bibliotece?
Możesz korzystać z własnego laptopa na terenie biblioteki bez podłączania do Internetu.
-
matti123
ja na pw jakiś czas temu łapałem neta a teraz tylko lokalne połączenie -
Kwiatek
>DMateo napisał
>Czy w czytelnie w bibliotece jest możliwość podłączenia
>sie do bezprzewodowego netu? Znajduje sieć "MiNI", jednak
>po podłączeniu net mi nie działa...
Siec MINI jest siecia wydzialowa i z tego co wiem, to niestety trzeba miec tam konto. Najblizsza znana mi otwarta siecia jest siec na wydziale Elektrycznym. -
-
sunseeker
A orientuje sie ktos jak wyglada sprawa z siecia o ssid "pwwifi"? Odbiera ja wlasnie w biblotece, ale wyskakuje mi system autoryzacji, ktory niby wymaga podania loginu i hasla z konta uczelnianego? -
Krystian
login to Twoje konto studencke z numerem indeksu na domenie @stud.pw.edu.pl
a haslo to haslo do tego konta. -
Konrad
O! To nowość - i naprawdę można korzystać i działa? Póki co słyszałem, że jest zamknięta i nie ma możliwości zalogowania się.
Bo w GG jest nasze MiNI, i jeszcze kiedyś można było okno pw złapać pod kiblem na III piętrze, pingi nie za wysokie i transfer ok 3-4 megabitów, czasem nawet pięciu. Teraz okno leży, widzę co prawda, ale nie idzie się podłączyć...