-
..:KaŚkA:..
W tym roku wybieram sie na PW i chcialam was prosic o doradzenie mi co mam zrobic.
Od samego poczatku mialam isc na IL, ale ostatnio zaczelam zastanawiac sie nad pojsciem na IS i przeniesieniem sie na 4 roku na IL, dzieki czemu mialabym ukonczone 2 kierunki.
Co wy o tym myslicie? Czy mam isc od razu na IL czy zaczac od ISia?
Dzieki za odp:) Pozdrawiam wszystkich studentow:)
-
pepper
-
Termin
>pepper napisał
>uciekaj stąd jak najdalej
No tak, piękna propaganda i teraz wiadomo dlaczego jest tak mało dziewczyn na PW -
Szuli
Owszem, będziesz miała dwa kierunki, ale z tego co wiem, to nie będziesz miała pełnych uprawnień budowlanych. Ostatnio się dowiedziałem, że aby mieć pełne uprawnienia, trzeba mieć zarówno inżyniera jak i magistra z jednego kierunku (piszę o budownictwie).
Wybór należy do Ciebie;]
pozdrawiam; ) -
-
Magda bLaCk
IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ,IŚ, IŚ, :) -
werka
-
Mqa
tez miaalem ten sam problem ale wkońcu wybrałem IŚ :)
dzieki czemu jestem w statnie prowaedzic jakiekolwiek życie prywatne.... kumpel poszedł na IL i zapierdala całymi dniami i nocami nad projektami :/ -
pepper i tak mnie nie wystraszysz:D ide na pw i juz nic tego nie zmieni:) kilka dziewczyn sie wam przyda;)
a o co chodzi z tymi uprawnieniami budowlanymi? jak bardzo bede miala je ograniczone?
no wlasnie slyszalam ze na il jest niezly zapierdziel i zero zycia prywatnego, a tego taka osoba rozrywkowa jak ja nie zniesie:D -
K
Uprawnienia budowlane w ogranioczonym zakresie oznaczają to, że mimo, iż będziesz w stanie coś zaprojekotwac skomplikowanego (co i jak określi prawo budowlane) to żeby to powstało będzie potrzeby podpis kogoś z uprawnieniami pełnymi. Oznacza to tyle, że się napracujesz a ktoś za podpis i sprawdzenie dostanie 30% albo i więcej tego co Ty :o)
Z rozrywkowymi osobami jest tak, że owszem jakoś sobie radzą i się bawią, ale na czas nigdy wszystkiego nie oddają. Oznacza to tyle, że oddajesz projekty we wrześniu itp itd.
Ja polecam IL -
Anonim
nie w temat;p, ale jak już jesteśmy na wydziałach zaczynających się na 'I'; p to IChiP też zaprasza...;];D - nie, no oczywiście żartuję - nie idźcie tu; ] -
-
K
Pomyśl więc nie tylko o tym jak będzie Ci się studiowac, a o tym co masz zamiar robic jak skonczysz studia.... -
Anonim
>> ja widze proste rozwiązanie:
:::::::::::::: IŚ= impreza i lightowe studia
:::::::::::::: IL=masakra projektowa i mało imprez
czyżby wybór był az taki TRUDNY??
pozdr :-) -
no wlasnie w tym problem ze ja nie mam pojecia co ja chce robic w przyszlosci...
z tego co mowisz justus to wybralabym chyba te pierwsza opcje:D
i coraz bardziej chyba jestem sklonna do tego... -
gufi
ja juz wybralem.. pogadalym z jednym absolwentem i.. IL :] najwyzej jak wylece i zobacze ze ebdzie za ciezko - wtedy IS.. -
Shinju
cóż... studiowanie to nie tylko i wyłącznie imprezy non stop... więc sądzę że nie powinno się na tej podstawie wybierać kierunku... -
ale ja nie wybieram pod tym wzgledem kierunku...
wybieram poprostu mniejsze zlo a zarazem dobra przyszlosc:) -
Anonim
-
imD
-
Anonim