Politologia UKSW [670]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pheła

no wiadomo ze nasz campus na wóycickiego!!!
    Bardzo malowniczo prezentuje sie zwłaszcza skup złomu - co ja bym bez niego zrobiła...:P

P.S. musiałam nowy temat załozyc bo w tamtym sie nie da nic napisac...przynjamniej ja nie potrafie:)

• Anonim

hehe, miałam ten sam problem ale oczywista zbyt leniwa jestem żeby samemu zakładać temat :)
    ja wprost przepadam za nowoczesnymi salami ze sprzetem multimedialnym. wiedza sama wchodzi do głowy.. :)
  • pheła

prosimy o wypowiedz pomyslodawce grona :D tzw gronowladnego( mistrzowska nazwa :P)
  • pheła

aa no i oczywiscie rafala; )
  • Anonim

a moim zdaniem najlepsze jest to, że jest las, swieże powietrze, że rośnie koperek, że we wtorki mamy z Bugsem ("Whats your doc?"), że mamy tyle autobusów i kaplica też bedzie.
    No a poza tym Marc Pol to chyba jedyne, co trzyma mnie tu przy życiu:)
  • Anonim

haker ty buraku, widać ze sie nie znasz na kreskowkach... :)
    "What's UP doc?!"
  • Paweł

Zupełnie się nie znacie NAJLEPSZY jest autobus linii 181 w godzinach porannych! Ach Jak JA Kocham bycie UNOSZNYM przez rozbawiony TŁUM; -)))
  • pheła

nie nie nie ! ja "goscinnie" jechalam autobusem 148( w ferie nie kursowal moj 384) i to byla dopiero przejazdzka :P musialam wysluchac wykladu o niekonwencjonalnych metodach leczenia stosowanych przez jedna z pasazerek, ktora bardzo zachwalala obkladanie sie liscmi kapusty, masc z kasztanow czy oklady z herbaty...( zaznaczam ze ponad 20 lat w sluzbie zdrowia pracowala - przynajmniej tak twierdzila)
  • Paweł

haha to juz cos! Poszukam tych lisci kapusty bo mnie cos w krzyzu boli. ojj jak bardzo! Moze pomoze; -)
  • anovi

Odświeżam temat:) nie ma to jak politologia na UKSW....;/
    I tak wiadomo, ze najlepsi są nasi wykładowcy :PP
    aaa własnie , wpadajcie na

http://www.ocen.pl

i wpisujcie głosy na naszych :) fajna zabawa, a i niezła wiedze można zaczerpnąc.:D

Ozywcie to grono jakos!bo sie "konkurencja" zrodziła, tzn inne grono : Politologia na UKSW (sick!)
    pzdr dla przyszłych prezydentow; D
  • Anonim

jedna mamy przyszła prezydentową
  • Anonim

tak trochę nie na temat będzie :-) czy ktoś zna Łukasza z I lub II roku politologii?rysopis:średniego wzrostu, ciemne włosy..mieszka w akademiku na Pradze( koło Ronda Wiatraczna)
  • the ugly one

no zaoczna politologia jest najlepsza i ten nasz osrodek akademicki na no tam zapomnialem bo dawno nie bylem yy
    marcpol jako centralny punkt zbiorczy wszytskich studentów szytskich wydzialów i roków no boisko do kosza i footbalu gdzie mozna posmigac wczasie wolnym od zajec oczywiscie jak i tesh wyzej wymieniony skup zlomy gdzie maja calkiem atrakcyjne i kokurencyjne ceny w porównaniu z innymi okolicznymi punktami :D
  • Anonim

spadówa stad.
  • pieczyn

mamy juz w sumie zime wiec chcialem pochwalic nowa kostke brukowa i sluzby porzadkowe ktore kazdego dnia odsniezaja droge od autobusu na uczelnie.no i niestety zamykaja marcpol:(wiec chyba nie ma juz po co zyc
  • pheła

serio zamykaja ? bo wiesz ja o tym slysze odkad tu studiuje ...
  • pieczyn

sa dwie wersje albo z konce roku 2005 albo w czerwcu,ale jak sie zbierze kilka osob to mozemy jakis protest zorganizowac i moze uda sie go ocalic
  • Anonim

o rzeszty to gdzie ja bede bułeczki kupował paczki, ptysie itp. tak nie może byc
  • Anonim

Marcpol...?
    Gdzie my będziemy słuchac tej cudnej mjuziki z głośników płynącej (ju noł: tam tam taratamta tamtam:P), gdzie będziemy szrlotke kupowac, i w ogole, gdzie beda taki opalone kasjerki?:)
    nie no, kijowo z lekka by bylo:/
  • pheła

dobra ... wazne ze skup zlomu zostaje
  • 1
  • 2