Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • madzia

znaczy PO nigdy mnie w pełni nie reprezentowała i zawsze na nią głosowałam bo nic innego mnie bardziej nie przekonywało (choć miałam okres UW/UD/PD)...na dzień dzisiejszy nie mam swojej partii:/
  • Anonim

Hmmm...to może UPR?
  • madzia

widzisz dla mnie UPR jedynie co do meritum w sprawach gospodarczych przekonuje,choć znów jest to rewolucja,bo postulatów UPR nie da się wprowadzić tak szybko,bo gdyby to byłoby takie łatwe wszędzie byłby liberalizm ten skrajny,ale osoba Michalkiewicza bardzo od siebie odrzuca,no i niestety w kwestii obyczajowej ciężki dla mnie do przyjęcia...o ile się nie mylę UPR jest za karą śmierci i legalizacji posiadania broni,a tym postulatom jestem przeciwna,no i chyba różnię się też podejściem do demokracji...a więc już więcej mam wspólnego z PO:)
  • Anonim

A co ci przeszkadza w osobie pana Michalkiewicza?
  • madzia

jego fobie żydo-masońskie:)
  • Anonim

hehe...nie ma żadnych fobii żydomasońskich.Zapewne słyszałaś o sławnym artykule pana Michalkiewicza na temat Organizacji żydowskich domagających się rewizji za "utracone" majątki.Czy chociaż przeczytałaś w całości ten artykuł?Wiesz jak się coś wyrywa z kontekstu to różne rzeczy wychodzą...Ten artykuł był przeciwko organizacjom żydowskim które chcą wymusić kupe szmalu w imieniu całego narodu żydowskiego.Wiesz nie mam nic przeciwko aby pojedyncze osoby domagały się swojej własności(Po za niemcami którzy tą wojne wywołali) ale z jakiej racji ktoś ma prawo uważać,że ma prawo do odszkodowania za majątek wszystkich osób pochodzenia żydowskiego w Polsce???
  • Anonim

W Polsce to niemozliwe. nie przy tych ludziach i takim narodzie! :/
  • Anonim

kto jako pierwszy stanął by w obronie polskich granic jak nie nacjonaliści?

pinoczet mordował swoich przeciwników ok. źle zrobił że ich mordował ale dzisiaj mają z tego korzyści a jednak chcieli ciągać go po sądach gdy żył, w polsce komunizm mordował ludzi nic dobrego z tego nie mamy i nawet po sądach nie możemy pociągać komuchów;/
  • madzia

Miko przez ręcę mi przeszło parę artykułów NCz! i sama sobie wyrobiłam zdanie,że Michalkiewicz ma nierówno pod sufitem:) a tego sławnego artykułu nie czytałam
  • Anonim

hehe...a mi wyszło,że myśli bardzo rozsądnie.Czego nie moge powiedzieć o GW...
  • madzia

>hubert sikorski napisał
    >w polsce komunizm
    >mordował ludzi nic dobrego z tego nie mamy i nawet po
    >sądach nie możemy pociągać komuchów;/

niestety zaniechania w dobrej wierze przyniosły więcej szkody niż pożytku:/ sama niegdysiejsza zwolenniczka grubej krechy Mazowieckiego i "polityki" GW teraz pluję sobie w brodę,ale to co robi PiS ta w wielu aspektach dzika lustracja też jest nie do przyjęcia...to wszystko nie jest takie jednoznaczne
  • madzia

>.:Miko:. napisał
    >hehe...a mi wyszło,że myśli bardzo rozsądnie.Czego nie
    >moge powiedzieć o GW...

każda gazeta uprawia swoją politykę,z czym można zgadzać lub nie:) więc pozostawmy kwestie która gazeta jest racjonalna a która szmatławcem bez dyskusji:)
  • Anonim

Przede wszystkim należy wszystko ujawnić.Niech naród wymierzy sprawiedliwość poprzez eleminacje śmieciów z życia publicznego.
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)