Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz K-12

A zauważyłeś że w sobote był też Terminator 2? A nie było 1 części najpierw! To wygląda na celową robotę PiS`u i prezydenta Kaczyńskiego.
  • Zombi

>Adrian napisał
    >Płace abonament i wymagam...to normalne!
    naprawdę płacisz? czy to taka figura retoryczna?

• Anonim

>5000$.... cash napisał
    >A zauważyłeś że w sobote był też Terminator 2? A nie
    >było 1 części najpierw! To wygląda na celową robotę
    >PiS`u i prezydenta Kaczyńskiego.

No właśnie też powinnien być najpierw Terminator 1,a nie od razu jest 2 puszczana.Ehhh....wolę już TVN.
  • Olexy

>Adrian napisał
    >No właśnie też powinnien być najpierw Terminator 1,a nie
    >od razu jest 2 puszczana.Ehhh....wolę już TVN.

załamujesz mnie. -_-
  • Anonim

A mnie załamuje TVP...:D :D :D
  • Lulu_aga

ta Wasza konwersacja powyższa jest idealna :] na jakiś kabaret:-) to nie było obraźliwe wcale!;]
  • Anonim

Dziękuje panie Korzeniowski za obejrzenie wczoraj kolejnego dennego odcinka serialu M jak Miłość,zamiast meczu Ligi Mistrzów.Żenujące...
  • Łukasz K-12

Może napisz petycję do TVP z zażaleniami. Jest Sopcast jest Polsat Sport N Sport, Canal + do wyboru do koloru. Jeżeli jesteś takim zagorzałym fanem LM to wykup sobie platformę cyfrową a jak nie masz kasy to zapraszam do zapoznania się z programem SOPCAST gdzie są wszystkie transmitowane w światowej TV mecze. LM jest w przyzwoitej jakości 450/500 Kbps w przesyłaniu strumieniowym.
    Poza tym przed telewizorem o tej porze nie siedzą sami kibice Liverpoolu, Realu, United czy CFR Cluj są np. kobiety, które zamiast meczu wolą obejrzeć swój serial.
    Potrafię zrozumieć pretensję za nie puszczenie transmisji ważnego meczu repry albo pierwszego od x lat występu polskiej drużyny w tych najbardziej lukratywnych klubowych rozgrywkach na starym kontynencie, ale Ligi mistrzów, która w kółko jest taka sama i w której na 32 zespoły gra 4 czy 5 Polaków, z czego 3 siedzi cały mecz na ławie lub trybunach nie potrafię zrozumieć.
  • Anonim

Niepotrafisz zrozumieć,bo nie jesteś prawdziwym kibicem.Gdybyś był,to byś wiedział,że to liga mistrzów,czyli najlepsze kluby na całym świecie.Więc jak nie wiesz to nie wypowiadaj się.A nie będę siedział przed monitorem małej wielkości,tylko mecze ogląda się przed TV.Płace abonament i wymagam.Koniec kropka.Chce oglądać dzisiaj Boruca,anie jakiś Real-Juve gdzie tam nie grają Polacy.
  • Łukasz K-12

A po czym ty wyznaczasz prawdziwego kibica? Że musi prześledzić każdy mecz LM? Zapewne ty jesteś prawdziwym kibicem. Oglądasz wszystkie mecze naraz i to na żywo na trybunach!

"nie będę siedział przed monitorem małej wielkości,tylko mecze ogląda się przed TV"

A kto powiedział, że mecze ogląda się w TV?

"Płace abonament i wymagam" to zapłać sobie za N i C+ i przestań narzekać tam mecze masz 24h/7

Temat jest moim zdaniem do zamknięcia.
  • Anonim

chyba od 3lat w TVP nie ma LM więc rozumiem, ze co wtorek i srodę wylewasz zale nad niemozliwoscią obejrzenia Celticu (co według mnie jest nawet korzystne, bo gdyby nie bylo tam Boruca to odrzucaloby mnie na sama mysl o ogladaniu tych drewniakow).

Poza tym TVP ostatnio ciagle dawala Liverpool, Celtic tez goscil na ekranie bardzo czesto, wiec ja np. mam przesyt pilki wyspiarskiej i chcę zobaczyc coś innego, a mecz Real - Juventus to bez wątpienia najlepszy mecz w środę.
  • Anonim

Nie porównuj 17zł,do dużo większej opłaty za platforme N.Po to jest telewizja publiczna,żeby pokazaywała mecze POLAKÓW.Dzisiaj gra Artur Boruc i jego Celtic i chciałbym to obejrzeć...no ale wiadomo,że przecież ważniejszym meczem wg.TVP jest Real-Juve gdzie nie grają POlacy.
  • Anonim

Real-Juve ciekawy...wolne żarty....Już dawno nie było MU,Chelsea i Celticu na TVP,a o Interze już nie wspomne...
  • Anonim

był za to Liverpool co 2 tygodnie
    na szczescie ktos pomyslal i nie pokazuje Celticu, czy to Ci sie podoba czy nie.
    Ja się cieszę bo nie cierpię piłki z wysp:D
  • Anonim

Kto co lubi,ja wole oglądać najlepszą lige na świecie.Szkoda,że nie pokazują,przypomnij sobie co Brouc robił na EURO.Celtic to dobry i fajny zespół.
  • Ag:* !

słyszalam niedawno o pomysle wprowadzenia przez rzad aby to on finansowal po czesci TVP a nie tylko abonament i reklamodawcy. Czy jednak jesli tak bedzie to nie narzuci on co ma byc emitowane? np wypowiedzi ludzi czy polityów?Czy nie bedzie na zasadzie place to mam prawo...?Ciekawa jestem co o tym myslicie
  • Anonim

Teraz ja płacę i mam prawo oglądać programy niekomercyjne. A mam tylko powtórki Cejrowskiego i masę badziewia typu Fort Błajard...
    Ramówka jest w 100% komercyjna i nie powinna być finansowana ani przez państwo ani przez ludzi.
    Są niekomercyjne Polonia, Kultura, Historia, ale dostęp do nich nie jest powszechny (czytaj: właśnie płatny).
    Właściwie to w eterze powinniśmy mieć:
    1: kulturalno - popularnonaukowy
    2: informacyjno - sportowy
    3: regionalny
  • Camilo Loco

>Zofey <Sowa> napisał
    >Ramówka jest w 100% komercyjna i nie powinna być
    >finansowana ani przez państwo ani przez ludzi.

Autarkia? xD
  • damisos

Z telewizji publicznych po odchodzi bo w prywatnych więcej mogą i wogóle.I zawsze jak oglądam wiadomości to nie muwią tak dokładnie jak w tvn co sie dzieje w polityce.
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)