Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Cóż, wyszła afera z mamusią. Kto nie wie, niech wygoogluje. Co o tym sądzicie? Wiadomo, kto go wystawił do wyborów, a czy wiedzieli o jego sekreciku? Co się teraz stanie z idolem młodzieży? :]
  • The M

nie było, nie ma i nie będzie o czym gadać w temacie Konowicza. moim zdaniem to "zjawisko" komentarza nie wymaga.
  • Anonim

Och prosze, nie w tym dziale ten czlowiek nie jest wart tego zeby zakladac nowy watek na jego temat. To czlowiek chory psychicznie,to ze znecal sie nad matka bylo ludziom wiadome od dawna. Czy naprawde nie ma ciekawszych tematow niz "kariera" tego czlowieka? Niech ten watek zginie i przepadnie, ewentualnie niech zostanie przeniesiony do dzialu a'la dziwactwa lub podobnego
  • madzia

to co zrobiono z imagem Kononowicza też nie jest godne komentarza...wykorzystano go,a to jest świństwo...nadal nie rozumiem tej całej manii Kononowiczowej,to nawet nie jest śmieszne
  • Anonim

na samiutkim początku mnie to śmieszyło,ale szybko mi przeszło jak zorientowałam sie o co chodzi..no cóz, demokracja. Kazdy może iść do władzy..
  • Anonim

coz, ja nie chcialem o jego slawie, tylko raczej ciekaw bylem co teraz bedzie wlasnie z tymi, którzy go tak uwielbiali. Osobiscie mnie jego osoba nie interesuje, ale fakt, iz zloty idol okazal sie gnijacym potworem ciekawi mnie bardzo. A raczej konkretnie reakcja fanow. Co bedzie teraz, chcialbym uslyszec zdanie tych, ktorzy raczej go lubili, bo ci, ktorzy za nim nie przepadali, nic nowego nie wniosa tutaj :)
  • Anonim

No i co z tego?... i tak bedzie nastepnym prezdentem po Lepperze, ktory go "namasci" :P... ten drugi zostanie nim po Kaczynskim.
  • Anonim

mi szkoda Kononowicza.... ktoś robi z niego błazna, by w odpowiednim momencie samemu wypłynąć
  • Cook

byl artykul w NCzasie wyjasniajacy, ze za Kononowiczem stoi jakis typ zwiazany z akcja alternatywna Naszosc http://sport.onet.pl/74318,1248685,... oraz Leszkiem Bublem z drugiej wanki - ten sam koles w poprzednich wyborach wystartowal z ramienia SLD z...nazistowskim programem! Niestety nie pamietam jego nazwiska, a obie akcje mialy za cel ukazac absurd demokracji...
  • Cook

nie ten link:)

prawidlowy:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Naszo%...
  • Cook

http://wiadomosci.wp.pl/kat,18271,w...

Uahahaha
  • ja to ja

Zastanawiam się czy ta sprawa Konona nie jest przypadkiem fałszywa. Pojawiła się dziwnie szybko po informacji, że mógłby startować w wyborach na prezydenta stolicy... Ale na wybory się nie zanosi, Hania zostaje na stołku, a sprawa Konona idzie w zapomnienie
  • YYYyyyYYY

> byl artykul w NCzasie wyjasniajacy, ze za Kononowiczem stoi jakis typ zwiazany z akcja alternatywna Naszosc http://sport.onet.pl/74318,1248685,... Leszkiem Bublem z drugiej wanki - ten sam koles w poprzednich wyborach wystartowal z ramienia SLD z...nazistowskim programem! Niestety nie pamietam jego nazwiska, a obie akcje mialy za cel ukazac absurd demokracji...

Lepiej pokaż ten artykuł, a nie link do wikipedii, bo to żaden dowód...
  • Anonim

to, kto wystawił Kononowicza jest raczej wiadome i tu nie trzeba sie ekscytowac; ]

jak dla mnie Kononowicz to ktos pokroju Marcinkiewicza. Zyje sie szybko, umiera mlodo. Blysnie na chwile, lapie uwage, potem cos sie kontynuuje, program zdobywa zwolennikow.

Coz, de facto mamusia konona jest poobijana i calkiem wierze ich sąsiadom; ]
  • Anonim

Na początku konon mnie śmieszył, teraz uważam, że to żenujące, iż ktoś taki osiągnął sławę. Ktoś żerujący na jego "imidżu" zrobił z niego ikonę, a sam się na tym wzbogaca... jak tak ma wyglądać demokracja, to ja dziękuję, postoję.
  • Edyta.

Popieram przedmówcę. Prawda i jeszcze raz prawda.
  • Anonim

Niby polityka rządzi się swoimi prawami, ale to co zrobiono z tym chorym człowiekim przekracza pewne granice.
  • Cook

jakie granice?
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)