-
Lech Walicki
pasują, ale fakt posiadania rogów nie świadczy, że już się jest jeleniem. LPR ma więcej wspólnego z baranem.
Czepiam się tego ponieważ sam uważam siebie za prawicowca i nie mogę zdzierżyć, że ludzie utożsamiają prawicę z taką rogacizną jak PiS czy LPR -
>Lech Walicki napisał
>pasują, ale fakt posiadania rogów nie świadczy, że już
>się jest jeleniem. LPR ma więcej wspólnego z baranem.
>Czepiam się tego ponieważ sam uważam siebie za prawicowca
>i nie mogę zdzierżyć, że ludzie utożsamiają prawicę z
>taką rogacizną jak PiS czy LPR
zgadzam się z Tobą:) ja też poniekąd na tym cierpię,bo moje poglądy są zdecydowanie bardziej w prawo niż w lewo...dlatego bezpieczniej lokalizuję siebie w centro-prawicy... -
YYYyyyYYY
>Czepiam się tego ponieważ sam uważam siebie za prawicowca
>i nie mogę zdzierżyć, że ludzie utożsamiają prawicę z
>taką rogacizną jak PiS czy LPR
Ależ nie rozróżniasz dwóch sfer postrzegania prawicy: światopoglądowo-tożsamościowej , oraz społeczno-ekonomicznej.... -
Cook
I tylko serce roscie, na wiesc, jakze potrafil w calej tej zawierusze odnalezc sie Grzes Napieralski:
- Kto wydał rozkaz do takiego działania? Czy państwo braci Kaczyńskich i ministra Ziobry jest takie, że lekarzy wrzucimy w kamasze, nauczycieli niehomofobów wyrzucimy z pracy, Trybunał Konstytucyjny zwolnimy, a przeciwników politycznych będziemy zastraszać, by nie krytykowali władzy? - pytał Napieralski.
hehe, jasne, gdyby Czarzasty nie byl homo, to pewno by go nie tykali, czy tak? :)))
Przypomina sie morozowski, ktory plakal, ze pis i media im sprzyjajace uwziely sie na niego, bo jest zydem! -