Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lech Walicki

pasują, ale fakt posiadania rogów nie świadczy, że już się jest jeleniem. LPR ma więcej wspólnego z baranem.
    Czepiam się tego ponieważ sam uważam siebie za prawicowca i nie mogę zdzierżyć, że ludzie utożsamiają prawicę z taką rogacizną jak PiS czy LPR
  • madzia

>Lech Walicki napisał
    >pasują, ale fakt posiadania rogów nie świadczy, że już
    >się jest jeleniem. LPR ma więcej wspólnego z baranem.
    >Czepiam się tego ponieważ sam uważam siebie za prawicowca
    >i nie mogę zdzierżyć, że ludzie utożsamiają prawicę z
    >taką rogacizną jak PiS czy LPR

zgadzam się z Tobą:) ja też poniekąd na tym cierpię,bo moje poglądy są zdecydowanie bardziej w prawo niż w lewo...dlatego bezpieczniej lokalizuję siebie w centro-prawicy...
  • YYYyyyYYY

>Czepiam się tego ponieważ sam uważam siebie za prawicowca
    >i nie mogę zdzierżyć, że ludzie utożsamiają prawicę z
    >taką rogacizną jak PiS czy LPR

Ależ nie rozróżniasz dwóch sfer postrzegania prawicy: światopoglądowo-tożsamościowej , oraz społeczno-ekonomicznej....
  • Cook

I tylko serce roscie, na wiesc, jakze potrafil w calej tej zawierusze odnalezc sie Grzes Napieralski:

- Kto wydał rozkaz do takiego działania? Czy państwo braci Kaczyńskich i ministra Ziobry jest takie, że lekarzy wrzucimy w kamasze, nauczycieli niehomofobów wyrzucimy z pracy, Trybunał Konstytucyjny zwolnimy, a przeciwników politycznych będziemy zastraszać, by nie krytykowali władzy? - pytał Napieralski.

hehe, jasne, gdyby Czarzasty nie byl homo, to pewno by go nie tykali, czy tak? :)))
    Przypomina sie morozowski, ktory plakal, ze pis i media im sprzyjajace uwziely sie na niego, bo jest zydem!
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)