- 1
- 2
-
Zombi
myślę, ze powinienem złożyć wszystkim życzenia: madzi:), gordonowi, ebru, para_, lulu, tiwanickowi, niewidzialnej ręce rynku, zygzakowi, łukaszowi, arturowi, the special one, bartoszowi s., pablo, tajfunowi, użytkownikowi perwersyjnemu itd. itp. znając wyobraźnię składających nam życzenia - życzę wam (i tym, których niesłusznie pominąłem), by składane nam życzenia nie spełniły się wszystkim na raz, jednocześnie! -
Tiwanick
Właściwie nie wiem , jak na to odpowiedzieć, więc dla bezpieczeństwa powiem "dzięki, Zombi, i nawzajem" :-) -
Anonim
-
EBRU
niekoniecznie z okazji świat do których mam ambiwalentny stosunek...
ale na pewno z czystej sympatii - zeby Wam sie fajnie żyło i spelnialo, co ma spełnić.
:) -
-
Anonim
-
-
Artur
-
BARTEZ
Jak kogoś nie lubię i uważam go za ćwierćinteligenta to nie zamierzam mu składać życzeń, zwyczajnie nie jestem hipokrytą!
-
Anonim
-
>BARTEZ napisał
>Jak kogoś nie lubię i uważam go za ćwierćinteligenta
>to nie zamierzam mu składać życzeń, zwyczajnie nie
>jestem hipokrytą!
tym sie wlasnie rozni maly czlowiek od czlowieka z klasa, ktory czasem zapomina o roznicach pogladowych i bywa zyczliwy wobec drugiego czlowieka, bo jest takim samym czlowiekiem. dlatego w polsce bywa, ze nie zyje sie zbyt milo i ludzie sa dla siebie jak najwieksi wrogowie i patrza spode lba. Twoj wybor. -
BARTEZ
>madzia napisała:
>tym sie wlasnie rozni maly czlowiek od czlowieka z klasa,
>ktory czasem zapomina o roznicach pogladowych i bywa
>zyczliwy wobec drugiego czlowieka, bo jest takim samym
>czlowiekiem. dlatego w polsce bywa, ze nie zyje sie zbyt
>milo i ludzie sa dla siebie jak najwieksi wrogowie i patrza
>spode lba. Twoj wybor.
Aha to dlatego u nas jest tak źle, teraz już wiem:-)
Pozostaje mi tylko zapytać: <A może frytki do tego?> :-)
Trochę zmienię konwencje i tak narcystycznie sam sobie złoże życzenia!
Życzę sobie dużo zdrowia , szczęścia, pomyślności żeby
Ferrero wygrał RG w nadchodzącym 2009roku i życzę sobie żeby wróciła dobra passa u bukmachera:-)
No i życzę wszystkiego najlepszego moim rodzicom!!!!
Bojąc się o to że z Ojczyzną może być źle a ludzie mogą patrzeć na siebie spod łba, Marcin Bachleda który dzisiaj zajął świetne 45 miejsce i był o włos od podium złoży Wam życzenia!
Cytuję: "życzę se dobrych skoków i żeby mnie tak na progu...
i ogólnie życzę se...żeby ogólnie było dobrze...właśnie se życzę tego"
I ja dołączam się do tych gorących i ciekawych życzeń Marcina i życzę Pomyślności.
-
Anonim
Dużo ciepła i radości, szczęśliwości i bliskości, jak także uciechy z Narodzenia Jezusa (to dla wierzących; ) ) życzę Wszystkim gronowiczom tego grona. Nam wszystkim, i mnie również, abyśmy czasami byli bardziej otwarci na rozmówcę i mniej prowadzili tu monologów :)...
a po Bożym Narodzeniu... szalonego Sylwestra! i jeszcze lepszego (bo zapewnie i ten był nie zły; ) ) roku 2009.
Pozdrawiam
Wszystkich
Łukasz -
Termit
-
Anonim
Ile Rydzyk ma moherów,
ilu w Sejmie jest frajerów.
Ile Kwachu dni się bawił
i kolesi ułaskawił.
Ile Lepper ma wyroków,
tyle szczęścia w Nowym Roku!
Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie,
prezentów ile słoń uniesie.
Szczęścia większego niż Pałac Kultury,
przygód ciekawszych niż szkolne lektury.
Życia dłuższego niż włoskie spaghetti,
snów kolorowych jak barwne konfetti.
Słodyczy słodszej niż tort
A przede wszystkim Wesołych Świąt!:) -
Niewidzialna Ręka Rynku
dziękuję i przesyłam wzajemnie wyrazy uszanowania i życzenia wesołych świąt :-) -
Ashardin - Kazdy nie jest kazdym
Chyba otwarte te zyczenia wiec i ja sie dopisze. W tym roku na swieta a w sumie na cale zycie i kazdego dnia zycze wszystkim i sobie .. milosci jako sily sprawczej wszystkiego tyczy sie to lewakow, faszystow, wierzacych i ateistow, prawicowcow i cokolwiek ktokolwiek soba reprezentuje bez wyjatkow:) -
Anonim
Ten który słowem stwarza niebiosa, swojego Syna zesłał nam!
Życzę byście w ciszy i spokoju na nowo odkryli tajemnicę narodzin Jezusa Chrystusa:)
http://www.wrzuta.pl/audio/yZ1ihuzv... -
Lulu_aga
-
Lulu_aga
I oczywiście dziękuję za piękne życzenia i dlatego życzę Wam Sylwestra, bo na Święta nieładnie się zagapiłam i nawet przez myśl mi nie przeszło, by tu zajrzeć!:( -
Lulu_aga
o! a teraz wNowy Rok życzę każdemu wszystkiego, wszystkiego naj naj naj:]
byśmy w komplecie za rok spotkali się na tym gronie:P
- 1
- 2