Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Artur

Podtrzymując tradycję życzę wszystkim spokojnych i rodzinnych świąt zdala od polityki. :)
  • madzia

Jako moderatorka życzę Wam i sobie więcej pokory, kultury i szacunku wobec współdyskutantów i przeciwników politycznych :) ale to później na razie rodzinnych i pełnych miłości Świąt :)
  • Ritter von Nałęcz

Hmm, gdybym był zlosliwy, to z racji narodzin żydowskiego Boga życzyłbym odżydowienia polityki, ale że jestem przywiązany do tradycji i mam dzisiaj dobry humor, to po prostu wszystkim życzę spełnienia marzeń i udanych świąt; )
  • Anonim

Świąt w duchu tradycji życzę:) No i każdemu wg zasług, a nie po równo:)
  • Michaś

Po prostu wesołych, wszystkim; )
  • Anonim

a ja życzę aby wszystkie życzenia ktore dostaniecie się spełniły; )
  • MPJ 78

Wesołego jajka!
    Oj,to nie ta bajka!
    Przepraszam, pomyłka miała być choinka!
    Więc... Karpia szalonego
    renifera pijanego
    Mikołaja bogatego
    bałwana śnieżnego
    i wszystkiego najlepszego

;)
  • :]

przyłączam się do wszystkich dobrych życzeń :)
  • Adam

I najważniejsze - zeby nikt na nikogo nie patrzył się spode łba, bo to jest źródło zła w tym kraju :)
  • Termit

no wesołych. I troche pokory kurwa!
  • Ula

Niestety w politykowaniu trudno czasem o 100% taktu i kultury, ale żeby każdy z nas w codziennym życiu miał dużo zwykłego ludzkiego szacunku i serdeczności do drugiego człowieka i tego wszyscy z nas doświadczali od innych, mimo naszej nieuniknionej różnorodności w poglądach, wyglądzie etc.
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)