Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • madzia

ehhh widzę,że dziwnie rozumiesz czytany tekst...na swoją korzyść:/ w którym miejscu jak broniłam GW?? to że w ostatnich dniach o Oleksym jest na dalszych stronach czy jak to nazwałeś "firmują" powrót Kwacha to rzeczywiście średni profesjonalizm i stronniczość...ale doskonale pamiętam jak GW pisała za rządów SLD i nie pamiętam by potem jakoś SLD chwaliła czy poświęcała jej więcej uwagi...ale każdy chce widzieć to co chce widzieć...

nie czytam ostatnio GW,bo zaczyna mnie dobitnie wkurzać,ale wcale nie uważam,żeby była takim wielkiem złem jakim chcą niektórzy widzieć...jak słyszę dziennikarzy,publicystó w na czele z Ziemkiewiczem,że WRESZCIE mogą jawnie krytykować GW i nie być nazwanymi oszołomami...to ręcę mi opadają:/

wracając do Dziennika,to gazeta proponuje zupełnie coś nowego niż GW czy RZ-prowokuje niektórymi swoimi komentarzami...jednym słowem coraz częściej się zgadzam z komentarzami redaktorów-niedawno opinie na temat aborcji czy odmowy przez niektórych dziennikarzy autolustracji...nie wiem czemu uważasz,że Dziennik jest GW w wersji light? bo co nie jest wystarczający konserwatywny zbyt europejski???
  • Anonim

lepiej zobaczcie program majewskiego i parodię oleksego!
    a to dobre ha
    najlepiej to się pośmiać z polityków icg głupot
  • Anonim

Czemu te taśmy nazywa się taśmami Oleksego a nie Gudzowatego?

Ogólnie jestem zdania, że takie rozmowy prowadzi mnóstwo ludzi w dialogach prywatnych--sama potrafie czasem kurwic i wyzywac od najgorszych roznych ludzi, wykladowcow, przelozonych, niekiedy blizszych lub dalszych znajomych. To zalezy od stanu emocji:P

I załoze sie o kazde pieniadze, ze w szeregach PiS-u też prywatnie padają różne kwiatki pod adresem PO, i na odwrót.

Tylko tu jest taki wyjątek, że Oleksy miał pecha i o jego stylu i charakterze wypowiedzi dowiedziała sie opinia publiczna.

Najbardziej smieszyla mnie jego wypowiedz w "kropce nad i", że nie jest pewne czy na tych tasmach to na pewno jest jego głos. pewnie ktoś w dubing sie bawił:PPPP
  • _

Pan jest zerem Panie Miller:PP
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)