-
Termit
Booo hooo!; p
http://www.tvn24.pl/28377,1583902.1...
druga część.
czy jedna lista lewicy jest możliwa? z Napieralskim nie za bardzo.
No i czy z tego ruchu wyrośnie coś więcej? Im szybciej rossati zrobi sobie zaplecze przed wyborami 2010 tym lepiej. -
Artur
Mam nadzieję że lewica pozostanie w takim stanie jakim jest teraz. Napieralski jest najlepszym liderem bo wszysto co można to spieprzył... Takich baranów tam trzeba to prędko sie nie podniosą. -
podpisuję się przed przedmówcą. Niech tona, wieczny odpoczynek racz im dać Panie [*]
-
Anonim
I ja się podpiszę.
Napieralski przejdzie do historii jako autor stabilnej polskiej sceny politycznej z systemem dwupartyjnym.
A ruch Rosatiego będzie mi się zawsze kojarzył z kampanią marketingową ING;) -
-
Anonim
Jedno jest pewne, Napieralski zapisze sie w polskiej historii . Człowiek ktory probowal przywrocic marksizm pograzyl lewicową partię w Polsce. To jest nie do pomyślenia w Europie. Mozna mowic, ze PO nie jest partia konserwatywną, jednak na Zachodzie taka Platforma konserwatywna jest.
To w gruncie rzeczy dobry znak. Młodzi, z wielkich miast(lemingi) mysla ze maja swoje przedstawicielstwo w Platformie, a tym samym powstrzymuja radykalne ugrupowania typu SLD tow. Napieralskiego.
-
Anonim
>The Special One napisał
>Jedno jest pewne, Napieralski zapisze sie w polskiej
>historii . Człowiek ktory probowal przywrocic marksizm
>pograzyl lewicową partię w Polsce. To jest nie do
>pomyślenia w Europie. Mozna mowic, ze PO nie jest partia
>konserwatywną, jednak na Zachodzie taka Platforma
>konserwatywna jest.
>To w gruncie rzeczy dobry znak. Młodzi, z wielkich
>miast(lemingi) mysla ze maja swoje przedstawicielstwo w
>Platformie, a tym samym powstrzymuja radykalne ugrupowania
>typu SLD tow. Napieralskiego.
>
Gdzie napieralskiemu do socjalizmu? Błagam Was! Liberalna gospodarka jak cholera! Liberalna polityka jak cholera. Przecież to pluralista polityczny!! Żaden z niego lewicowiec. Na pewno nie przyjmuje takiej formy, w jakiej powinien być prawdziwy 'lewak'. -
nie? A myslałem, że to on zakłada skrajny antyklerykalizm, relatywizm, interwencjonizm państwowy. Jak dla mnie lewica w całej krasie.
-
Pan R™
>BRT napisał
>Gdzie napieralskiemu do socjalizmu? Błagam Was! Liberalna
>gospodarka jak cholera!
Taaa, jak cholera. -
Anonim
Kołodko jest właśnie czołowym przedstawicielem anty-neoliberalizmu :P wiem bo czytałem Tegoż w oryginale z przymusu na studiach :P