Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Termit

Booo hooo!; p
    http://www.tvn24.pl/28377,1583902.1...
    druga część.

czy jedna lista lewicy jest możliwa? z Napieralskim nie za bardzo.
    No i czy z tego ruchu wyrośnie coś więcej? Im szybciej rossati zrobi sobie zaplecze przed wyborami 2010 tym lepiej.
  • Artur

Mam nadzieję że lewica pozostanie w takim stanie jakim jest teraz. Napieralski jest najlepszym liderem bo wszysto co można to spieprzył... Takich baranów tam trzeba to prędko sie nie podniosą.
  • Ritter von Nałęcz

podpisuję się przed przedmówcą. Niech tona, wieczny odpoczynek racz im dać Panie [*]
  • Anonim

I ja się podpiszę.
    Napieralski przejdzie do historii jako autor stabilnej polskiej sceny politycznej z systemem dwupartyjnym.

A ruch Rosatiego będzie mi się zawsze kojarzył z kampanią marketingową ING;)
  • Anonim

Jedno jest pewne, Napieralski zapisze sie w polskiej historii . Człowiek ktory probowal przywrocic marksizm pograzyl lewicową partię w Polsce. To jest nie do pomyślenia w Europie. Mozna mowic, ze PO nie jest partia konserwatywną, jednak na Zachodzie taka Platforma konserwatywna jest.
    To w gruncie rzeczy dobry znak. Młodzi, z wielkich miast(lemingi) mysla ze maja swoje przedstawicielstwo w Platformie, a tym samym powstrzymuja radykalne ugrupowania typu SLD tow. Napieralskiego.
  • Anonim

>The Special One napisał
    >Jedno jest pewne, Napieralski zapisze sie w polskiej
    >historii . Człowiek ktory probowal przywrocic marksizm
    >pograzyl lewicową partię w Polsce. To jest nie do
    >pomyślenia w Europie. Mozna mowic, ze PO nie jest partia
    >konserwatywną, jednak na Zachodzie taka Platforma
    >konserwatywna jest.
    >To w gruncie rzeczy dobry znak. Młodzi, z wielkich
    >miast(lemingi) mysla ze maja swoje przedstawicielstwo w
    >Platformie, a tym samym powstrzymuja radykalne ugrupowania
    >typu SLD tow. Napieralskiego.
    >

Gdzie napieralskiemu do socjalizmu? Błagam Was! Liberalna gospodarka jak cholera! Liberalna polityka jak cholera. Przecież to pluralista polityczny!! Żaden z niego lewicowiec. Na pewno nie przyjmuje takiej formy, w jakiej powinien być prawdziwy 'lewak'.
  • Ritter von Nałęcz

nie? A myslałem, że to on zakłada skrajny antyklerykalizm, relatywizm, interwencjonizm państwowy. Jak dla mnie lewica w całej krasie.
  • Pan R™

>BRT napisał

>Gdzie napieralskiemu do socjalizmu? Błagam Was! Liberalna
    >gospodarka jak cholera!

Taaa, jak cholera.
  • Anonim

Kołodko jest właśnie czołowym przedstawicielem anty-neoliberalizmu :P wiem bo czytałem Tegoż w oryginale z przymusu na studiach :P
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)