Polityka: Polska, Europa, Świat [2338]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • TomaszMorus

Bez urazy... ja tak troszke ironicznie chcialem :P

A na serio, ja juz nie moge na niektorych politykow patrzec, nie mowiac juz o sluchaniu ich. Pan Orzechowski to juz mnie do furii doprowaca. Nie rozumiem tych ludzi... ich swiatopogladu, nie rozumiem jak mozna samemu sobie tak zaprzeczac. Czy oni sa slepi, nie widza co robia? I tak, tym retorycznym pytaniem koncze.

pozdrawiam

PS. No ale chyba juz jestem uzalezniony od tvn24 i przynajmniej do nastepnych wyborow od nich sie nie uwolnie :P
  • satan claus

Choroba sie poglebi, jesli nie odstawisz tego szajsu... Polecam elektroniczne media http://www.salon24.pl/index.html na dole strony odnosniki do blogow wszystkich niemal wazniejszych publicystow w Polsce.
    A przede wszystkim papierowe.

Widzisz, nie rozumiesz, ale to tez dlatego, ze z gory skreslasz (nie mowie, ze nieslusznie). Zeby zrozumiec, nalezaloby sprobowac postawic sie na miejscu osoby o takich pogladach, ale to grozne dla zdrowia psychicznego... Oni az za dobrze wiedza co robia, tylko jeszcze nie wpadli na to, jak poprawic to panstwo, albo, jak sadze, nie chca.
  • TomaszMorus

Mi trudno by bylo byc na miejscu takich ludzi. Ja z natury nie jestem agresywny i preferuje konstruktywna dyskusje od pyskowki. Potrafie przynac sie do bledu i wyciagnac wnioski z konstruktywnej krytyki. Nie potrafie wczuc sie w role mlodego wszechpolaka, lpr-owca.

Agrumenty, tezy, pojedyncze slowa wyciekajace z ust politykow sa dla mnie nie zrozumiale. Nie wiem jak mozna mowic jedno, robic cos zupelnie innego i to tak widowiskowo i spektakularnie.

Tak na marginesie, kiedys bylem wielkim przeciwnikiem Andrzej Leppera i Samoobrony, w tej chwili moja frustracja skupia sie na elpeerze i romanie giertychu. Wydaje mi sie, ze wiceminister lepper jest barankiem przy romanie giertychu...
  • The M

>wincent ferrer napisał
    >narzekasz,narzekasz,narzekasz ,nazekasz i narzekasz:)
    >u szekspira był taki tekst:
    >"co zrobimy jak przejmiemy władzę?-najpierw powiesimy
    >wszystkich prawników"
    >
    >tylko po co...

eeee? a jakaś głębsza myśl? jakaś próba uzasadnienia bez odwoływania się do wyświechtanych stereotypów? jesteś fanem polskich polityków? co takiego fajnego sobą zaprezentowali i prezentują??
  • The M

>płk. Griszyn napisał
    >tacy są polacy. Tylko potrafią narzekać. Nikt nie cieszy
    >się tym, że ma wolny kraj i pieniądze na chleb, tylko
    >się wkurza, że nie ma na masło....

patrz wyżej
| |

Opinie, spostrzeżenia i uwagi dotyczące bieżących wydarzeń w świecie polityki. Zachęcam do za...

Fotki

Miejsca grona (0)